Финансовият министър С. Дянков даде ултиматум до неделя да се пресече контрабандата през ГКПП - Кулата и Златарево

11 август 2009 00:20   63 коментара   55556 прочита
Вицепремиерът Симеон Дянков се срещнаха с петричките производители
Вицепремиерът Симеон Дянков се срещнаха с петричките производители


Вицепремиерът Симеон Дянков се срещнаха с петричките производители

Производителите В. Въчков, Н. Харизанов, Ил. Тушинов, П. Бръчков... разкриха: Със серия от прийоми за избягване на данъци, заменяне на фирми с физически лица, държавна политика на комшиите да заливат пазара с дъмпингови цени, фалшиви препарати и скъпи торове убиват земеделците в България

Пет задачи за предотвратяване на контрабандния внос на зеленчуци и плодове от Македония и Гърция постави на себе си и на Агенция “Митници” вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков на среща вчера в кметството на Петрич с около 60 земеделски производители. Срещата бе по инициатива на депутата от “Атака” Огнян Тетимов. Присъстваха директорът на Регионална митническа дирекция - София Николай Шушков, началникът на Териториално митническо управление - Кулата Павел Геренски, кметът Вельо Илиев и председателят на Общинския съвет Стоян Николов.
Ще удвоим броя на мобилните групи, работещи на Кулата, каза министърът. В момента на Кулата работят местна мобилна група и една от централната митническа администрация. Те трябва да работят денонощно, за да осигурят 100-процентови проверки на търговците, вносители на плодове и зеленчуци от Гърция и Македония.
Към мобилните групи ще се присъединят представители на Националната агенция по приходите, от териториалното подразделение в Благоевград. Те ще проверяват дали фирмата-доставчик не е фантом, платен ли е ДДС, физически или юридически лица са вносителите.
Третата задача, поставена от финансовия министър, е към мобилните групи да се присъединят представители на Министерството на земеделието и горите, дирекция “Надзор на пазара и пазарен контрол”. Те ще контролират легитимна ли е внасяната продукция и отговаря ли качеството й на стандартите.
Трите задачи са изпълними до края на седмицата, поемам задължението до 6 дни да посетя Кулата и да проверя дали мерките действат. Всичко това трябва да стане, ако не, ще видите какво ще последва, закани се министър Дянков.
Четвъртата задача е на входа и на изхода на големите зеленчукови борси в страната да се правят проверки от мобилните групи, подсилени с представители на НАП и МВР. Тази задача също трябва да се изпълни до края на седмицата. Поемам ангажимента до края на седмицата да проверя дали поне на борсата в Слатина действа тази мярка, обеща министър Дянков.
За петата, последна задача се изисква повече време, поне две-три седмици, каза вицепремиерът и предложи да се подготви доклад на базата на анализа на Агенция “Митници” за цените на македонската продукция, внасяна в България. Този доклад ще се изпрати на финансовия министър на Република Македония. Анализът на Агенция “Митници” показва, че цените на македонските земеделски продукти, внасяни в България, са два-три пъти по-ниски, отколкото цените на тяхната продукция, минаваща транзитно за Латвия, Полша и Естония през България. Ще изискаме македонските стоки да се внасят в България на реалните цени, на каквито се изнасят за останалите страни, каза министърът. В рамките на следващия месец поемам ангажимент да се видим с вас пак тук, за да проверим какъв е ефектът от мерките и задачите, които набелязахме на тази среща. Да видим кой е виновен за тяхното неизпълнение и от кого трябва да се иска отговорност, заключи министърът.
Думите му бяха изпратени с аплодисменти от присъстващите земеделци.
Срещата протече в делови стил, министър Дянков в самото начало въведе регламент, според който земеделците трябваше да бъдат изслушани в продължение на 35 минути, в останалото време представителите на митницата и финансовият министър трябваше да предложат мерки, така че срещата да приключи за около час.
Кметът на Рупите Георги Атанасов заяви: Разговарях преди срещата със земеделски производители, оказва се, че продукцията от Гърция влиза в България без ДДС, идва на борсата на много ниски цени, което подбива родната продукция.
Вангел Въчков, който отглежда 20 декара череши и 20 декара праскови: Борсата в Кърналово не е на производителите, а е на пет човека. От Гърция влизат тонове продукция на данъчни номера на други физически или юридически лица. Чул съм, че бензиностанция “Шел” дължи много пари за ДДС. Това се дължи на номерата, които правят така наречените вносители на продукция от Гърция. Те действат по следната схема - зареждат бензин на “Шел”, могат да заредят и на бензиностанция “Лукойл”, получават касова бележка, отиват в Гърция и там купуват продукцията, при която дават номера и булстата на бензиностанцията. Така след време в бензиностанцията с изненада научават, че дължат много пари за ДДС, а вносителите не плащат нито стотинка данъци. Питам кой стопанисва софийските пазари, ще кажа направо - мутрите. Производителят не може да влезе на софийска борса. Става дума за големите борси като Дружба и Слатина. Тази година за 40 декара овощни градини съм взел 340 лева субсидии. Колегите в Гърция получават 180 евро на декар субсидия плюс 10-12 евро субсидия на поливка. Затова тяхната продукция е по-евтина. Акцизът, с който се облага варенето на плодови ракии, е непосилен за нас. Полската охрана не си върши работата, изградени са две-три бараки, в които стоят няколко човека, просто стоят, а нас ни крадат. Напоителните канали са съсипани, а плащаме 22 лева на декар за поливка с гравитачна вода и 45 лева на декар за помпово поливане. Карантинната служба от 20 години не е излязла да каже, че в еди-какъв си период има еди-какви си вредители и трябва да пръскаме с еди-какво си. Аптеките ни заливат с менте препарати, заради което прасковите падат и изгниват. Нормално ли е човек да внася като физическо лице 30-40-50 тона продукция за собствено ползване. Затова, г-н министър, благодаря Ви, че дойдохте, че ни обърнахте внимание. Пожелавам да има повече такива срещи, заключи Въчков.

63 коментара
11 Август 2009 08:25 | И.Г.
Оценка:
35
 (
147
 гласа)

Е са вече ще ядеме домати по 2-3 лв.


11 Август 2009 08:58 | Запознат
Оценка:
2
 (
118
 гласа)

Всички боклуци от Гърция и Македония се внасяха и Народа ги изяжда.След като на софийската борса вносителите от Гърция продават доматите на 20 стотинки,направете си сметка на каква цена ги взимат от Гърция и какво качество имат.Не мислете само за ефтино ядене,а и за последствията от него.Забравихте ли,че има генно изродени и опасни зеленчуци.В Гърция има контрол и това което не е разрешено за вътрешният им пацзар и законният ими износ,го продават нелегално,без документи на българите.А Вие купувате,защото е ефтино.Ами месото което се внася нелегално?Алкохола-ракий,вино?Да не би да е качествено,а тука се продава за наша домашна ракия.Все едни и същи контрабандисти и митничари са в тази игра от 20 години.Не купувайте боклуците на Македония и Гърция,внасяни от кой ли не измислен търговец в района.Как искате министър Дянков да работят за Държавата митничарите,Данъчните,Растителна защита,ГВСК,като заплатите им са малки.Никой не стои за тези заплати на границите,затова пропускат-за пари.


11 Август 2009 09:14 | Запознат
Оценка:
18
 (
178
 гласа)

С тези митничари на снимката и много други,които няма да споменавам заради семейният им авторитет,доказани от служби и Общество нарушители на ЗМ,ППЗМ и НК-няма да има резултати,всички са убедени в това.Временно може,както е ставало досега.Докараха от София началници,митничари в близкото минало да се борят с корупцията-стана обратното.Пускаха повече контрабанда от нашите.Всеки който пътува в тези дестинации днае това.Опровергайте ме,ако греша.В.Въчков е прав в изказването си.Премахна се митн.бариера,а сега ще дежурят пак митничари,но без да слагат печати на МД,като това ще е корупция под закрила от А/М.Пак потам?Кой ще понесе отговорността досега,че са пропускани тонове продукция,за ощетяване на Държавата и гражданите?Защо Министъра ще идва пак на кулата за да контролира,като не знае тънкостите на тази материя,както и манипулациите които го очакват.Добре,че Тетимов повдигна този въпрос иначе местните всякакви служби се правеха,че не забелязват проблемите по границите ни.Ще видим....


11 Август 2009 09:27 | Любопитен
Оценка:
-19
 (
133
 гласа)

"Трите задачи са изпълними до края на седмицата, поемам задължението до 6 дни да посетя Кулата и да проверя дали мерките действат. Всичко това трябва да стане, ако не, ще видите какво ще последва, закани се министър Дянков"


11 Август 2009 10:16 | никола
Оценка:
43
 (
157
 гласа)

браво бе тетимов!за първият си месец като депутат направи много повече от колкото баджанак ти ячев за четири години :))


11 Август 2009 10:35 | Запознат
Оценка:
-29
 (
191
 гласа)

Депутат Огня Тетимов е смел,съвестен,борбен,народен човек.Познавам го лично,не пиша от негово име,а споделям факти и мнения.Депутат който ще направи много за нашият регион,по специално за Петрич и затова трябва да го подкрепяме.М.Захов също е точен,работлив и трябва да го докаже това на съгражданите си в новото си амплоа.Петрич е град с две граници,хората не са лоши,но манталитета им се промени през тази псевдодемокрация и алчността,злобата,незаслуженото самочувствие на някои хора,които забогатяха незаслужено ,накара хората да се променят.Няма достойни дарения,закупуване на мед.апарати нужни на болните,нищо съществено дарителство за нуждаещи се от района.Такива хора като Тетимов има в нашият град и трябва само да отворят сърцето и душата си и заработят за Общината и гражданите си.Живи и здрави.


11 Август 2009 12:19 | ДО ЗАПОЗНАТ
Оценка:
34
 (
112
 гласа)

Депутат Огня Тетимов е бивш сводник,трафикант и каналджия със съдебно минало. Пиша го, защото лично го познавам!!! Има извънбрачно дете и не крие връзката си с някаква смотана санданчанка с рошеви вежди! На това ли му казвате свестен човек?


11 Август 2009 12:21 | санданчанка
Оценка:
3
 (
93
 гласа)

Гаджето му се казва Васка, има момиченце от Тетимов. Комшийка ми е...


11 Август 2009 12:39 | тропалан
Оценка:
30
 (
118
 гласа)

Как така ще борят корупцията тези от ГЕРб като работят с най-големия контрабандист Шушков??? За това ли ги избрахме д аги гледаме как се сдружават с старите комунистически муцуни и техните канали!!!


11 Август 2009 12:53 | корчев
Оценка:
38
 (
134
 гласа)

не забравяйте и стария кадър на ДС - проверен боен "другар" - др.Петър Бръчков. Тоя бандит и псевдо-банкер малко ли отмъкна от Ванга, сега се е маскирал на велик земеделец. Пази Боже от токива земеделци дето не знаят откъде се държи мотиката.....направо ме е гнус.


11 Август 2009 13:41 | съдба
Оценка:
2
 (
136
 гласа)

развратници, престъпниците и едри бизнесмени-мафиоти станаха депутати, ама че съдба имаме! колко ще страда още този народ?


11 Август 2009 13:42 | до санданчанка
Оценка:
21
 (
91
 гласа)

доколкото знам Тетимов стяга багажа на гаджето си и ще я мести при него в софия, така че вече няма да е "смотана санданчанка", а лична столичанка!


11 Август 2009 13:59 | istina
Оценка:
-5
 (
113
 гласа)

ne e normalno tolkova pokvaren i amoralen tip kato tetimov da e deputat, tryabva vse pak da ima nyakakvi kriterii. Da si pripomnim i parite na mario minev, s koito e napravil mestnite izbori i kolko boi e yal posle sled tova.


11 Август 2009 14:03 | призив
Оценка:
16
 (
114
 гласа)

призовавам репортерите да направят едно проучване за тетимов, за неговото минало и настоящо - хората имат право да знаят що за индивид ги представлява в парламента! АМА ИСТИНКО РАЗСЛЕДВАНЕ, НЕ ЗА ВЪЗХВАЛА!


11 Август 2009 15:07 | M.S.
Оценка:
2
 (
132
 гласа)

Hora,prestanete sas spletnite.Dali Tetimov ima priatelka ili ne,tova nikogo ne zasiaga.Ako prodaljavate da nadnichate v chijdata panitca shte izsipete vashata.Uvajavaite lichnoto prostranstvo na horata.


11 Август 2009 15:18 | do M.S.
Оценка:
32
 (
130
 гласа)

NARODEN PREDSTAVITEL E, NALI? HORATA NYAMAT LI PRAVO DA ZNAYAT KOLKO SA MORALNI NASHITE NARODNI PREDSTAVITELI? I KAK 6TE BORI LO6ITE TOZI DEPUTAT, KOGATO SAM E BIV6 PRESTAPNIK, SVODNIK I NASTOYA6T RAZVRATNIK? A TOVA ZA TETIMOV E 4ISTA ISTINA, ZAKLEVAM SE!


11 Август 2009 15:41 | за тетимов
Оценка:
5
 (
131
 гласа)

обществена тайна е,че тетимов е безскрупулен мошеник - за местните избори е продал 3 и 4 място на марио минев, с обещание, че ще вкарат най-малко трима, за да може да се вмести и счетоводителката на минев, обаче не стана и тетимов изяде кютек от минев, че не е свършил работа, а е похарчил дадените му парички за лични цели. а за това, колко е "морален" не ми се пише даже! ама то си е проблем на жена му, щом си го търпи!


11 Август 2009 16:10 | ива
Оценка:
-2
 (
136
 гласа)

тетимов покани министъра за да помогне на земеделците,адмирации за това.а относно миналите неща от живота,слабо ме интересуват.колкото до бръчков и ячев,тези двамата не заслужават да си губя времето в коментари за тях.


11 Август 2009 16:18 | do iva
Оценка:
-6
 (
134
 гласа)

dokolkoto znam, ministara e doshal sam, tetimov samo e izmislil tema za sreshta. i mnogo me interesuva minaloto na novite deputati, poneje valkat si meni kozinata, no nrava nikoga. prestapnik vinagi shte si ostane prestapnik, a sega stava oshte po-opasen zashtoto ima vlast. ili i tova ne vi interesuva?


11 Август 2009 16:22 | мила майко
Оценка:
7
 (
103
 гласа)

ами щом вече не е от значение миналото на хората, дали е бил престъпник или не - тогава дайте да легитимираме всички мутри, дето се появили през последните 15 години в петрич.


11 Август 2009 16:26 | атакист
Оценка:
5
 (
99
 гласа)

тетимов е продажно същество, долен мизерник и мошеник на дребно, дано Волен го разбере час по скоро и го смени! В Петрич сме гласували за Волен, не за тетимов!


11 Август 2009 16:30 | томчо
Оценка:
-7
 (
163
 гласа)

министъра гостува в петрич по покана на тетимов.няколко земеделци помолиха тетимов за помощ сред тях е и димчо димов (капака).първоначално тетимов предложи да организира земеделците и да протестират на кпп. златарево но в последствие покани министъра.тетимов покани и началниците на митници кулата и златарево.хора не говорете глупости щом не сте запознати.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ГОСПОДИН ТЕТИМОВ.


11 Август 2009 16:33 | Петрич
Оценка:
19
 (
133
 гласа)

няма значение по чия покана е дошъл министъра, томчо сигурно е много понаясно, ок! но да обяснявате на хората, че няма значение какво е миналото и настоящото на тетимов си е свинщина


11 Август 2009 16:35 | чупка
Оценка:
57
 (
159
 гласа)

голема работа е свършил, като е поканил един министър! че иначе за какво му плаща народа? да ходи по гаджетата ли?


11 Август 2009 16:43 | do petrichanin
Оценка:
28
 (
104
 гласа)

komshi, prav si, palen bokluk e tetimov, napalno te podkrepyame. ako ne beshe toi oblastniya na ataka, shtiahme da imame dva pati poveche glasove


11 Август 2009 16:44 | никола
Оценка:
22
 (
120
 гласа)

какво криминално минало,досие,трафикант,убиец ?! господина написал това за тетимов е долен лъжец или с психични отклонения :) няма начин да станеш депутат ако имаш съдебно минало.


11 Август 2009 16:48 | WN. DOC
Оценка:
-10
 (
114
 гласа)

Вие луди ли сте бе,хора? Как ще стане депутат,ако има нечисто минало? Предполагам,че всичките негативни коментари за Тетимов са писани от един и същ човек ,някой неудовлетворен атакист или изгонен от АТАКА .Дали ше има смелостта да застане очи в очи с Тетимов и да потвърди тези неща,които пише тук обаче скрит в някоя дупка? Типична черта за неуспели хора-яко плюване по всичко и по всеки! Машаала...


11 Август 2009 16:51 | до струма
Оценка:
20
 (
100
 гласа)

призоваваме Струма да направи проучване за миналото на тетимов, щото собствените му авери не го знаят, за разликата от останалите. да разберете колко пъти е бил задържан за каналджийство и как се отървавал от полицията, как е прекарвал проститутки за гърция и прочее. интересно ще стане, ако се поразровите


11 Август 2009 16:55 | петричанин
Оценка:
36
 (
130
 гласа)

полицейското досие е различно от съдебното - задържат те, или си плащаш за да те пуснат или някой молиш да ходатайства за да те пуснат


11 Август 2009 16:56 | атака
Оценка:
13
 (
111
 гласа)

в Атака има много по-достойни хора от тетимов, които са се отказали само заради него и неговите машинации


11 Август 2009 16:57 | хората
Оценка:
17
 (
117
 гласа)

да бе, то хората наистина са луди, щом Тетимов е депутат


11 Август 2009 16:57 | ива
Оценка:
8
 (
114
 гласа)

хвърлиха са купища пари,изсипаха се толкова клевети срещу г-н. тетимов,засрамете се!не го заслужавате този човек,за първи път от години имаме депутат който го е грижа за обикновените хора,христианин,ревностен защитник на всичко българско.. а вие тук се занимавате със сплетни и хули.петрички манталитет - нито едно добро дело не остава безнаказано.


11 Август 2009 16:59 | истина е
Оценка:
10
 (
128
 гласа)

христианин? ревностен защитник на какво?????? мами собствното си семейство и няма как да не лъже и обществото? или в библията пише - излъжи съпругата си?


11 Август 2009 17:02 | до ива
Оценка:
25
 (
141
 гласа)

вие откъде точно паднахте, госпожичке, от небето ли? няма ли кой да ви светне по въпроса за тетимов?


11 Август 2009 17:02 | войвода
Оценка:
49
 (
145
 гласа)

Бившият "депутат" Ячев не направи нищо за хората от Петрич и общинат ,но Тетимов си върши работата.


11 Август 2009 17:06 | петричанин
Оценка:
40
 (
136
 гласа)

да бе, то тепърва ще се види колко работа ще свърши и този мизерник! нали са баджанаци!!! и хич не опитвайте да прехвърляте топката върху бившите депутати. нещо не прочетохме да оспорвате, че тетимов е голям любовчия и мами семейството си! това не е ли обществената тайна в Петрич и Сандански?


11 Август 2009 17:09 | атака
Оценка:
7
 (
83
 гласа)

мина само месец откакто е депутат, да се оправдавате с лошата работа на другите - е лош ход. нас не ни интересуват другите - сега тетимов е на първа линия. що напъни направи за Рупите, за да му направят заменка, ама сега сигурно ще стане - нали е депутат!


11 Август 2009 17:09 | Иван Николов
Оценка:
14
 (
136
 гласа)

Стига сте плюли по човека мижатурки такива,що не доведохте вие министъра да оправя нещата?


11 Август 2009 17:13 | petrichanin
Оценка:
31
 (
125
 гласа)

тъпи селендури си мислят, че да доведеш министър е голяяяяяяяяяяяяяма работа. и не спират да повтарят - "г-н Тетимов" , що му ближите подметките, селяни петрички! до къде паднахте! а на хората няма как да им затворите устите, хич и не мечтайте! много ви се иска всички да забравят и тетимов да почне на чисто, ама хората да не са тъпи, та да забравят!!!


11 Август 2009 17:22 | до модераторите
Оценка:
21
 (
93
 гласа)

има един в този форум,представя се с името "петричанин".. същия пише коментари и от името на други хора .моля модераторите да оправят форума така че от всеки компютър да се пише само по един коментар.


11 Август 2009 17:26 | петричанин
Оценка:
20
 (
122
 гласа)

те тогава ще лъсне истината, колко защитници има тетимов, няма лошо нека оправят форума! само че това няма да ти помогне да изчистиш името на "г-н тетимов". ИСТИНАТА БОЛИ, НАЛИ? НЕ ПРОЧЕТОХ И ЕДИН СВЕСТЕН ОТГОВОР В ЗАЩИТА НА ТЕТИМОВ! И МУ ПРЕДЛАГАМ ДА УВОЛНИ ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ, ДЕТО ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ГО ЗАЩИТАВАТ КАТО ХОРАТА!


11 Август 2009 17:27 | до петричанин
Оценка:
-36
 (
138
 гласа)

петричанино - СЛУЧАЕН ПАРАМОН НЯМА :)))


11 Август 2009 17:28 | атака
Оценка:
27
 (
119
 гласа)

деца, няма как да накарате хората да мълчат, като не ви изнася, не четете.


11 Август 2009 17:32 | петричанин
Оценка:
13
 (
109
 гласа)

къде точно сгреших??? хайде да коментираме! ама с факти! аз ги имам много!


11 Август 2009 17:34 | смешник
Оценка:
13
 (
101
 гласа)

също пише и от ника "атака",всички оплюващи коментари за тетимов са негово дело -ТЪПО КОПЕЛЕ,той си знае:)))


11 Август 2009 17:35 | атакист
Оценка:
-5
 (
103
 гласа)

те така само карате хората наистина да си кажат всичко, което мислят и ще направите още по-зле за тетимов. трайте и не се обаждайте, ако не искате да прочетете истини!


11 Август 2009 17:36 | до смешника
Оценка:
14
 (
124
 гласа)

не е лесно да защитаваш човек като тетимов нали? ама като ти е близък, какво да правиш! ще се правиш на защитник, няма как! но дали си заслужава?


11 Август 2009 17:46 | :)
Оценка:
5
 (
81
 гласа)

ТЪПОТО си е ТЪПО:)))


11 Август 2009 17:51 | до тъпото
Оценка:
53
 (
133
 гласа)

нямате необходимите аргументи, за да спорите, нали? детска работа! бягай тате оги да ти даде някой лев за сладоледче!


11 Август 2009 17:53 | атака
Оценка:
22
 (
130
 гласа)

на Волен му бяхме приготвили цяла папка за тетимов, ама сигурно най-добре на някой вестник да я дадем, че Волен е много зает


11 Август 2009 17:54 | ГОШО ТЪПОТО
Оценка:
16
 (
94
 гласа)

АЗ СЪМ ГОШО ТЪПОТО И ЦЕЛИЯ ГРАД МЕ ПОЗНАВА.. НЯМА ПО ТЪПО ОТ МЕН :)))


11 Август 2009 17:58 | теменужка
Оценка:
-3
 (
101
 гласа)

Оставете на мира човека,той и без това не знае къде се намира.А иначе,боклук си е,и боклук ще си остане,циркаджия тотален.


11 Август 2009 19:47 | Запознат
Оценка:
20
 (
94
 гласа)

Чета и ми става болно-колко злоба и завист се е изсипал във форума,създаден да правил качествени коментари, не клюки.Може ли да плюете така човек,депутат,който е избран от хора като вас.Ако сте имали мнение,информация или факти да сте ги дали и написали преди изборите.Кой от вас е безгрешен?Кой няма минало,не е направил грешки?Защо изнасяте/ако е върно това което пюете,защото аз не зная за криминално минало на Тетимов/личният живат на хората.Всеки знае нещо за всеки,който му е съсед,съученик,колега,роднина.Толкова унизителни лични неща разказвате,че ми е болно,за вас,за българина.Който има нещо,да му го каже в очите,да си напише имената.Това не е достойно,да клеветите човек,който иска нещо добро да направи.Или всички Вие сте свикнали на тази контрабанда и не ви изнася.Полицаите са лоши,депутатите са лоши-всичко.Защо не избирате добрите тогава,вие клюкарите?Срам.


11 Август 2009 22:24 | теменужка
Оценка:
-3
 (
83
 гласа)

до запознат
Чета аз и ми става болно от това дето си написал.Да кажеш на човек,ще те разбере.Но да кажеш на някой който съзнава,че прави това дето не трябва,е като да трошиш стена с главата.Нали се сещаш колко шум се вдигна около случая с Марио Минев?Нали се сещаш,казваше пребит съм,счупен ми е носа.Лично го чух от него по тв.Да си спомняш случайно да се е разхождал със счупен нос?Три дни по късно ходеше като генерал,нищо му нямаше,пък доколкото зная по този въпрос,хората с такава травма си личат от далече,няма начин да не видиш,освен ако не си сляп.Та така,казва се на човек,на циркаджия каквото и да кажеш,все тая,той си го знае.Не му дреме какво мислиш,въпроса е да мине номера,да те прецака.Надявам се да бях ясна и конкретна


12 Август 2009 01:30 | nasko
Оценка:
3
 (
95
 гласа)

до сега давахме по 100 евро на бус на митничарите а сега требва по 200 и за нап всички са в купа защо този дянков не ги стегне малко да прави повече проверки през ноща митничарите през ноща работят за своя джоб по напред стегнете ги тези мафиози кадето не знаят какво имат и от каде го имат и после затягаите другите всички са един дол дренки хвърлят прах в очите на простолюдието и те горките им верват


12 Август 2009 09:30 | ДО ЗАПОЗНАТ
Оценка:
40
 (
110
 гласа)

ти какво наричаш клюки? къде се е чуло и се е видяло като си бил трафикант и сводник, че хората са задължени за го забравят? ТОВА НЕ СА КЛЮКИ!!! и хич да не ти боли за нас, българите, нека си те боли за тебе, защото не защитаваш истината, а предпочиташ да живееш с розови очила. Няма как да забравим миналото на Тетимов, не редно и не е морално да се затварят и очите на многоженството му! Като е толкова редно да има две семейства и толкова морално - да излезе пред хората и да го каже. Да не живеем случайно в арабска държава? Той да не е шейх случайно? Моралът е нещо с което се кипри и затова трябва да отговори пред народа, дали е морално и почтено да живее такъв живот!


12 Август 2009 10:30 | Запознат
Оценка:
-12
 (
116
 гласа)

Мисля,че ако един кандитат депутат,ако има криминално минало,щеше да бъде разобличен от тройната коалиция до сега,а и от негови конкуренти.Така вие го правите още по-силен в очите на враговете му.Нито съм му адвокат,нито роднина,но така както аз познавам Тетимов,от разговорите с него,не мога да се съглася с Вас.Пак повтарям,не съм подставено лице на когото и да било.Бих си написал имената,но като познавам хора,веднага ще започнат и мене да плюят,да измислят,защото всеки е грешен на тази земя.Исках да кажа,чрез моите мнения,кое не е редно във форумите.Ето днес четете и Кмете-Паскалев го плюят,за любовницата и т.н.Ще има и други.Нима тези които изнасят информация за другв интернет -пространството,са идеални,безгрешни.Ако се върнем назат във времето,а и сега се публикува информацията на специалните служби,ще се види какви хора е имало в управлението ни през целият ни живот.Важно е политика,полицая,кмета да върши работа за народа и да не краде.Даваха по ТВ,как Тетимов лежи в болница.Това е


12 Август 2009 10:58 | ДО ЗАПОЗНАТ
Оценка:
15
 (
123
 гласа)

знаем защо го преби минев, знаем защо е предпочел да замине за софия за пирогов, знаем кой го е закарал дотам. Айде да не правите от хората идиоти!!! От близките му хора знаем колко са били "сериозни" нараняванията му! Как е искал да свика медиите за да изплаши минев, за да не му посяга повече... да продължавам ли? А да сте общували с Огнян Тетимов преди 5-10 години за да знаете с какво се е занимавал? А да живеете в Сандански случайно, и сагата с второто му семейство да е пред очите ви? СТАВАЙКИ ДЕПУТАТ ВСЕКИ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛИЧЕН ЖИВОТ И ТРЯБВА ДА СПАЗВА НОРМИ НА ПРИЛИЧИЕ! ЗАТОВА МУ КАЗВАТ - НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ! Вярвам напълно, че му се доверявате напълно и го познавате наскоро, ето затова сте неприятно изненадани от това което четете. Докато хората, които го познават по-отдавна го знаят и не им прави впечатление, защото знаят що за стока е. Не ставайте адвокат на недостойни хора и няма да се чувствате излъгани след време - това е съвет до запознат.


12 Август 2009 11:15 | Запознат
Оценка:
3
 (
93
 гласа)

Не ми се спори,защото е излишно.Може би имате някакви сведения,но фактите и доказателствата,трябва да са регистрирани в Полицията.Спорете без мене.Съветвам Тетимов,да направи изявление,ако прецени,че е редно да отговаря на нападките за миналото си,за да защити чесста си като човек и депутат.Живи и здрави.


12 Август 2009 11:46 | яне сандански
Оценка:
-4
 (
116
 гласа)

каква чест, какви пет лева?! ако тази дума му е била позната на тетимов, нямаше да върши подобни щупотии!


12 Август 2009 12:03 | до запознат от теменужка
Оценка:
-15
 (
107
 гласа)

Ти в кой свят живееш бе човек,да не падаш от луната?Не можеш черното да го направиш бяло,няма начин,не ставай за смях на хората,ще заприличаш на него


12 Август 2009 12:32 | gosho 7
Оценка:
-32
 (
102
 гласа)

NIAMAM KIRELICA.nikoi ne e po silen ot dargavata,6te vidim dali ima ot sega natatag dargava vreme e niakoi da vavede red na tia dve mitnici AMA RED.za6toto vinagi ne6to se pravi ama sie vse sa6toto.triabva dosta xora da otid v zatvora za dalgo za da se stresnat,ina4e kakvoto ida napravat niama da ima efekt.te samo gi yvolniavat i razbira6li zapo4vat da se 4ystvat o6te po silni ,vidiaxteli 4e ni6to nemogat dami napravat BE.poly4avase ne6to takova.


15 Август 2009 21:58 | Избирател
Оценка:
-1
 (
69
 гласа)

http://www.monitor.bg/article?id=210041-митн.далавера




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар