Финансирани "отвън" политици започват атака срещу опоненти в Пиринско! Латентна война срещу ГЕРБ, задачата: Дискредитиране на лидерите и подготовка за щурм в предстоящи избори

05 октомври 2017 10:53   12 коментара   13402 прочита


Първа жертва на компроматната война - лидерът на ПП ГЕРБ в Белица Иван Стойчев

Латентна война срещу политическа партия ГЕРБ в областта започнаха нови политически формации и обединения, които финансирани от заинтересовани политици в чужбина целят дискредитиране на емблематични имена от водещата партия ГЕРБ в областта.

Най-общо целта е разклащане устоите на партията, чрез омаскаряване на лидерите и с компромати. Първа жертва в стартиралата война, е лидерът на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев. Най-общо сигнал твърди, че Стойчев е злоупотребявал с евросубсидии, харчил европари по проект за отглеждане на животни, без да има животни и, че прибирал чужди субсидии на хора, които уверявал, че може да "уреди" с проекти.

Сигналът предизвика проверка на работата на Стойчев на всякакви нива и засилен медиен интерес към него. Репортер на struma.com се свърза с Иван Стойчев за коментар по темата, но той бе лаконичен: Ще изчакам резултатите от проверка на най-високо ниво и тогава ще коментирам, а хората, които ме набедиха в подобни "престъпления" разбира се ще си понесат последствията.

Коментар отказаха и от ръководството на партия ГЕРБ в областта, с мотива, че се изчаква отговор от Министерството, дали Стойчев правомерно е усвоил средства по европроекти и какво са установявали задължителните проверки на всички спечелили субсидии за отглеждане на животни. Много скоро ще покажем проверките, извършени срещу Стойчев и констатациите на проверяващите, за да видим имат ли някакви основания подателите на сигнала срещу него.

Подмолно, използвайки дребни политици и политически "трупове", новите формации, харчейки пари от външни източници, започнаха яростна компроматна война, подготвяйки се за щурм в предстоящите избори.

Подставени лица обикалят региона, събирайки махленска информация за важните на деня хора в областта, която в последствие превръщат в компромат и развяват, използвайки платени глашатаи за разпространяването ѝ. По тази схема ще бъдат омаскарени редица политически фактори в региона, а целта е да се вдигна пушилка и се внуши на избирателите, колко порочни са лидерите на политическа партия ГЕРБ.

Изненадващо, никому неизвестно лице от Благоевград, се набърка и в работата на медиите с писмо, с което изисква информация, която нито една уважаваща себе си медия не разсекретява, тъй като се нарушават принципите на конфеденциалността. Това лице вероятно отново е "бушонът", глашатят, вкаран в схемата за дискредитиране на отговорни фактори от политическа партия ГЕРБ.

Забелязваме напоследък, че изхвърлени от политическата карта партийни водачи и политически трупове се "кооперират" с по-силни от тях, с цел отново бъдеща изява в избори. Смешното е, че новите партийни кооперации се композират от довчерашни върли врагове, които се плюха като "незадоволени съседки", а днес се обединяват единствено и само водени от злобата срещу водещата политическа сила, без да си дават сметка, че десет малки, не правят едно голямо нещо, каквото е партия ГЕРБ.

Политическото им лицемерие ще изиграе лоша шега, независимо от грандиозния хъс, с който в момента се подкокоросват за "добри дела".

Добре е да има опозиция, обаче тя да е формирана на базата правене на "политики", а не на политиканстване, лишено от всякакво съдържание. БСП например показа сериозна воля на предишните избори да върне силата си на истинска опозиция и бе наистина интересно да се наблюдават политическите процеси в областта. Какво да кажем за един млад, но изключително надежден депутат от червените Богдан Боцев.

Брилянтен в изказа си и в действията си. Според нас, много скоро Боцев ще се превърне в лицето на БСП в Пиринско и негова основна движеща сила. Той е вторият кардинал в столетницата след несменяемия и доказал качествата си кмет на Гоце Делчев - Владимир Москов. Класата на Москов в управлението превърна Гоце Делчев в бастион на червените, който ГЕРБ трудно може да събори. Богдан Боцев е възпитаник на школата "Москов", така че ГЕРБ може само да мечтае поне да се показва достойно в бъдещи избори в този район.

Въпреки липсата на ярки събития, които да показват съживяване на политическия живот в областта, "лампите " вече светнаха и е време и ГЕРБ да затегне редиците си, тъй като останалите политически формации вече се стягат "за бой", а целта е разгром на ПП ГЕРБ в следващите 2 години.

Петя Георгиева

12 коментара
05 Октомври 2017 11:16 | ГЕРБ
Оценка:
23
 (
33
 гласа)

ГЕРБ е огромно, отвратиетлно зло, което смуче от всички хора. Няма човек, който не го знае това. Трагедията е, че комунистите, които не са се променили въобще им се водят опозиция. Те са далеч по-опасни. Едните са мафия, другите са идиоти до безобразие. Медиите създават усещане, че няма алтернатива. ТОВА НЕ Е ВЯРНО и хората не трябва да се подвеждат.


05 Октомври 2017 11:43 | onooooo
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

де бе аре стига групости, според някои всичко що се пише е за пари, хайде не ставайте смешни, нали и журналята трябва нещо да пишат


05 Октомври 2017 12:56 | Кибер престъпления
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

колко ще ми платите, ако ви кажа, кой ви флутва сайта, за да ви бутне


05 Октомври 2017 12:57 | ahahhahah
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Малки са им пишките на тези дето искат да флутнат сайта .....


05 Октомври 2017 13:04 | санданчанин
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Действията на кмета Котев са пародия на управленски действия. Основната му работа е да урежда работни места на близки и съпартийци, на които е обещал преди изборите, за да гласуват за него. Моля, някой да ми посочи човек, назначен на работа от Котев заради професионализма си, а не заради връзки, познанства и приятелства. Пари няма за много неща, но има за заплати на безбройните служители в общината. Даже се поставиха врати на коридорите в общината, че малко е бариерата на партера и портиерите, които не ти дават да припариш по етажите, да не би да обезпокоиш чиновниците. Срам -да се ограничава така достъпа на хората. А дали забравихме лъжите на кмета, когато се кандидатстваше за саниране на жилищните сгради. При кмета Котев, първите по партия, по роднинство и приятелство са първи по право.


05 Октомври 2017 19:08 | старогражданин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Някъде към края на март 2001-ва година Иван Костов загуби за една нощ корпоративния вот. Социолозите продължиха да го хвалят, но Царят ги беше вече събрал факторите в посолството в Лисабон и начертаха сценария. Скоро Костов онемя баш като бай Тошо на 10-то число.


05 Октомври 2017 22:35 | очевадно
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Смешна и жалка медийка
Опитват се да толелират депутати които мьлчат като риби и са в парламента заради кмета им


05 Октомври 2017 22:40 | ок
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Поредната тъпа статия затова вече никой не ви чете и вярва
В коя друга медия ще видиш такава простотия...


05 Октомври 2017 23:23 | стига
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Напънала се планината, па родила..... Мишка !!! Това велико творение е и тази информация в публикацията


06 Октомври 2017 14:53 | До ОК
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

80 000 читатели дневно не е никой !Простотия е, че някои си мисли че се е скрил и мърсува в пясъка, обаче задника му лъщи . Ти дето спиш с отворено око върху екрана и тази медийка не давай характеристики, освен ако не си се разпознал между редовете .Не се напъвай, скоро с имената на стената ..


07 Октомври 2017 08:21 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Някои разбраха защо се връщам с горния коментар към по-далечното минало от развитието на демагогията.


07 Октомври 2017 10:21 | трезвомислещ
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Сиамските близнаци-БСП и ДПС отново започват, да хвърлят кал по лидерите на Герб, задоволявайки политическото си его и жалките си амбиции за власт! Номерата им този път няма да минат, защото няколко мандата те доказаха своята управленческа некомпетентност и нанесоха вреда на Родината ни във всякакъв аспект- политически, икономически, социален, демографски и т. н. Към настоящия момент няма друга политическа сила освен Герб, която би могла, да ни изведе от блатото в което сме затънали, благодарение" на чумата наречена-комунизъм и управленските, умения" на неговите метастази-БСП и ДПС! А що се отнася до г-н Стойчев, всички знаем, че това, което му спретнаха, не вярно и е жалък опит за омаскаряването му. Иван Стойчев, дава част от средствата си за да помогне на болни хора, което му прави чест. Не се предавай, Ванка, ние сме с теб! Червените боклуци няма да успеят!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар