Ето го Новият политик: Николай Бареков се излага за 80 лв. на бензиностанция в Бургас, точи гориво на аванта, пуши пури без да плаща, изнизва се по "терлички" от хотел

01 август 2014 17:00   15 коментара   22610 прочита


Новият политик Николай Бареков се излага като кифладжия при посещенията си в Бургас и напоследък забравя да си плаща за услугите, които ползва в морския град.

На няколко пъти представители на „България без цензура” са засечени да минават на аванта само през последните месеци.

Миналия уикенд Николай Бареков и екипът му заредили гориво на три автомобила на бензиностанция „Петрол” на влизане в града от Варна (до Гробищния парк), но пропуснали да платят сметката на една от колите. Сумата е 80 лв. Наша проверка установи, че Бареков е спрял с два софийски джипа „Рейндж Роувър” и лъскаво БМВ с бургаска регистрация, заредили са гориво, но са платили само част от сумата. Всичко е заснето и категорично документирано от видеокамерите на „Петрол”. Служители на бензиностанцията потвърдиха информацията пред наш репортер, но всички те треперят от страх и не искат да говорят. „Забранено ни е от ръководството да даваме каквато и да е информация за Бареков. Ще ни уволнят”, казаха от „Петрол”.

Свързахме се и с регионалния мениджър на веригата за Бургас Пламен Тодоров, който в началото любезно прие обаждането ни, но след като чу въпроса, рязко смени тона. „Не ме занимавайте с такива глупости”, отсече той и побърза да затвори телефона.

Флагман. Бг научи от свой сигурен източник, че амнезията и неплащането са се превърнали в рецидив при членовете на „България без цензура”. Дни преди гафа на „Петрол”, новият политик си взел пури за 120 лв. от бензиностанция „ЛУКойл” и отново си тръгнал, без да се смути.

По време на предизборната кампания пък партийците отседнали в бургаски хотел, от който отново се измъкнали по терлички. Едва след седмици молби от страна на служителите и увъртане от представителите на „България без цензура”, сумата за престоя - няколко хиляди лева - е преведена от партийната субсидия.

Потърсихме позицията на лидера на „България без цензура”, но той дори не изслуша въпроса ни. „Имам по-големи проблеми от Вас в момента”, бе единственото, което каза новият политик пред репортер на Флагман. Бг, след което тръшна телефона.

При посещението си в Бургас в началото на юли, отново на въпрос на Флагман. Бг Николай Бареков категорично заяви, че „България без цензура” е финансово стабилна. „Партиите вече не са фирми, а народни организации, които трябва да се финансират от дарения. Ние ще махнем субсидиите в следващия парламент. Не трябва да се бием кой колко пари е извадил. Една партия, няма ли подкрепата на народа, няма ли идеология, няма ли идеи, няма ли кауза, тя е свършена”, каза тогава Бареков.

Какво е причинило обаче рецидива и партийната амнезия, когато става дума за плащане на сметки, остава загадка., пише местният Флагман.

За колегите от Флагман може и да е загадка, кое причинява амнезията на Бареков, за нас обаче не е е. Просто няма пари момчето, не са му дали дневните. Иначе на територията на област Благоевград по време на изборите той и неговите хора "си плащаха" редовно. Кажат ли, че плащат думата им е " закон ". За нас остава загадка, защо пък някой твърдят, че не си плаща. Как е възможно, да се говори, че много хора били изгорели. Я стига, не бил си платил горивото в Бургас, вие за 80 лева ли сте? Пушил пури на аванта-ми какво да пуши Голям политик - естествено - голяма цигара му отива. Избягал от хотел, ми няма да ви чака да се помотвате, за да си вземете парите. Важни държавни дела го зоват.....

П. Петрова

15 коментара
01 Август 2014 17:06 | тцтц
Оценка:
45
 (
53
 гласа)

ТОЯ Е ЕГАТИ И ГНУСНИЯ ТИП. НЕ ЗНАМ КАКЪВ ПОЛИТИК МОЖЕ ДА БЪДЕ.


01 Август 2014 17:36 | Валентина
Оценка:
-31
 (
53
 гласа)

Това от къде го изсмукахте, бе! Станахте жълт парцал!


01 Август 2014 17:36 | Митко
Оценка:
-29
 (
43
 гласа)

Да бе! Все ми е на акъла, че човек, разполагащ с пари, ще се държи по този начин!


01 Август 2014 17:41 | Иван
Оценка:
-31
 (
45
 гласа)

Съвсем за малко да ви се вържа на лъжите...


01 Август 2014 17:47 | макето
Оценка:
-27
 (
41
 гласа)

Е това е голяма глупост. На бензиностанция, с пура, па не платил--много са лъжите нещо


01 Август 2014 18:00 | Добрин
Оценка:
25
 (
31
 гласа)

Да го дадат на съд тогава, като има и доказателства и свидетели. Къде е проблема?


01 Август 2014 22:03 | zapoznat
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

ЕЙ БАРЕКОВИ ТРОЛОВЕ, НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, БАРЕКОВ. ДЪЛЖИ ПАРИ НА. 30 ХИЛЯДИ ЗАСТЪПНИЦИ, НЯМА ПАРИ ЗАЩОТО КТБ Е ПОД ЗАПОР ОБЪРНА. СИ ДУПЕТО КЪМ ПЕЕВСКИ, НО ДЕЛЯН НЕ ДАВА И НЕ ВРЪЩА ПАРИ НА. НИКОЙ! БАРЕКОВ Е ИСТОРИЯ, ТОВА ЛЪЖЛИВО ОВЧАРЧЕ ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАНО СЪВСЕМ СКОРО,. СЕГА ПАК СЕ. ВЪРТИ КЪМ БОЙКО, НО. ТОЯ ПЪТ НЯМА КОЙ ДА МУ СЕ. ВЪРЖЕ! БАРЕКОВ ИЗТОЧИ ТВ7 ЧРЕЗ КЪРТИЦАТА,. ЕДНА КЪРТИЦА СТРУВАЛА. 20 МИЛИОНА,. А. ПЪК БИГ БРАДЪР. БИЛ 2 МИЛИОНА. ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ ОТИВА РАЗЛИКАТА!!!!


01 Август 2014 22:12 | ДЖАРО
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Ейй "Струма " обърна палачинката, допреди един -два месеца се скъсахте да го фалите, докато си плащаше, а сега ...на чакалите го фърлихте завалията.


02 Август 2014 00:28 | usa
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Вярно е.


02 Август 2014 07:56 | ahahhahh
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ейй "Струма " обърна палачинката, допреди един -два месеца се скъсахте да го фалите, докато си плащаше, а сега ...на чакалите го фърлихте завалията.!!!!!

Пак объркахте изданията .....


02 Август 2014 15:10 | 19468
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Бареков е буклук! Това е всеизвестно, но ние благоевградчани пак сме на кяр, нали му се роди син от майка благоевградчанка, е не е чиста гражданка, от Дреново са Календерци, комунисти и в червата, ама все тая .Детето носи и македонска кръв. Това ни е файдата от Бареков, друго не направи, ама има време за дете. Живо и здраво.


02 Август 2014 15:11 | S. T.
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

МИСЛЯ, ЧЕ ТАЯ СЕДМИЦА БЕШЕ В СУТРЕШНИЯ БЛОК НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, БАРЕКОВ СЕ ВНЛЮЧИ ПО ТЕЛЕФОНА И КАЗА, ЧЕ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ ПИСАЛИ ЗА НЕГО И АНИ ЦОЛОВА КАЗА, ЧЕ ВСЯКА СУТРИН ПРАВИ ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА НЕ Е ПРОЧЕЛА НЯКОГА НЕЩО ЛОШО ЗА БАРЕКОВ! И СЛЕД ЕДИН ЧАС PIK. BG НА ПЕЕВСКИ ЗАПОЧНА ДА ПИШЕ СРЕЩУ БАРЕКОВ, ВЕДНАГА И СТРУМА И ВСИЧКИ ПЕЕВСКИ ВЕСТНИЦИ ПО СИГНАЛ ЗАПОЧНАХА ДА ПИШАТ УЖ ЗА ДА ПОТВЪРДЯТ ДУМИТЕ НА ДУДУКА, НО НЯМА КАК ДА НИ УБЕДИТЕ, ЧЕ ПЕЕВСКИ НЕ Е ШЕФ НА БАРЕКОВ, САЙТЪТ НА СТРУМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЦЕПИ ОТ ПЕЕВСКАТА МЕДИЙНА ИМПЕРИЯ!


02 Август 2014 16:06 | стьопата
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Най-големия помияр - Бареков....!!!!
В Пловдив е известен като Ники Дудука. Бивш кръчмарски певец и безславен герой.... Смешник с пари !!! Бивш плувец и настоящ дупелизец!!!
Скоро края му иде, историята познава много герои "еднодневки".... Спряха му кранчето и няма парички вече... А как му се живее, как хубаво си харчи дадените му парички.....!!!
Е да де, ама спонсора вече го няма ....Издирват го в Австрия.... И Ники е за никъде !!!!


02 Август 2014 20:53 | ?
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Всички тези бутафорни партии са дело на големия, великия, падишаха на републиката А. Доган.


06 Август 2014 21:35 | Пенкова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоя боклук директно е за затвора..... разбира се за ръчичка с Доган, най- голямото зло за България




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар