Емблемата на революцията в БСП К. Нинова пред Struma.com: С назначаването на Вл. Москов за зам. председател на БСП дадох сигнал към кметовете, разчитам на местната власт, толерирам я, все пак предстоят избори

15 май 2017 10:25   7 коментара   15075 прочита


Нинова продължава войната за обновление на столетницата, отвори много фронтове

С назначаването на кмета на Гоце Делчев Владимир Москов за зам. председател на БСП дадох ясен сигнал към кметовете по места, започваме активна работа с местната власт, която в последните години бе изолирана, предстоят избори и ние трябва да си дадем сметка, че нашите кметове, са изключително важни в тях, това заяви за struma.com, лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като по нейно предложение гоцеделчевският кмет Вл. Москов Хстана част от Изпълнителното бюро на партията и заместник председател.

"Вл. Москов е един от авторитетите на БСП, 6-ти мандат кмет, доказано успешен управленец и един от символите на партията в областта, така, че смятам назначението му за изключително удачно и много разчитам на неговата подкрепа", заяви още Нинова.

Трябва да се признае, че Корнелия Нинова стана емблема на революцията в БСП, въпреки загубата на изборите, БСП под ръководството и възкръсна, тя се освободи от стари кадри, които не приеха новите и методи на работа и ръководство и си отвори война на много фронтове. Въпреки това стоически продължава обновлението на партията. Очаквайте интервю с Корнелия Нинова за старите муцуни в партията, за битките срещу интересчиите в БСП и още скандални разкрития -скоро.

П. Петрова

7 коментара
15 Май 2017 12:05 | 321
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА . КОГА НАЙ ПОСЛЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ КАРДИНАЛНО РЕШИ ВЪПРОСА С КМЕТОВЕТЕ . СИГУРНО НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА, КЪДЕТО КМЕТОВЕТЕ СА С ПО 5-6 МАНДАТА . НИЩО ЛИЧНО КЪМ МОСКОВ, НО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ЕДИН КМЕТ ДА Е МАКСИМАЛНО ДВЕ МАНДАТА . ПРЕЗИДЕНТ, РЕКТОРИ НА ВУЗ И КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ ПО ДВА МАНДАТА, А НА ТЕЗИ МЕСТНИ ФЕОДАЛИ ПО 20-30 ГОДИНИ КМЕТОВЕ . МАКСИМУМ ДВА МАНДАТА И ЧАО


15 Май 2017 12:15 | До 321
Оценка:
16
 (
38
 гласа)

Защо трябва да бъде сменен Кмет, който води града напред. Нима това недоразумение Камбитов не ви е достатъчен пример. ! Москов е пич и мога да кажа, че Гоце Делчев е светлинни години пред изчезващия Благоевград !!


15 Май 2017 13:25 | 321
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

ЗАВОДИЛИ СА ГИ ТА Е ЦЪФНАЛО, ДА ВИ ИМАМ ПЪК НА ВАС ВИЗАНТИЙСКОТО САМОЧУВСТВИЕ, КЪДЕ ТО ИМАТЕ ПО НЕВРОКОПСКО . ФАКТ, Е ЧЕ В ПЪРВИЯТ МАНДАТ ВСЕКИ КМЕТ СЕ ОПИТВА НЕЩО ДА НАПРАВИ И СЛЕД ТОВА Е САМО КРАЖБИ ЧРЕЗ БЛИЗКИ ФИРМИ, РАЗВРАТ СЪС СЛУЖИТЕЛКИТЕ ОТ ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И АЛКОХОЛ. МАЛКО СА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛКИ, В ПО МАЛКИТЕ ОБЩИНИ, КОИТО ДА НА СЕ МИНАЛИ ПРЕЗ ЛЕГЛАТА НА ТЕЗИ КОМПЛЕКСИРАНИ ПОРОВЕ . ЕДИН УПРАВНИК ОТ ТОЯ РОД ЗА ДВА МАНДАТА СЕ ИЗЧЕРПВА, ТОВА ГО КАЗВА ДЖ. ВАШИНГТОН - ЕДИН ОТ БИВШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ .


15 Май 2017 14:18 | Байко
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

До 321. Не ги знам, познавам ги само от вестниците. Но с едно съм съгласен - казаното за мандатите. Щом го е рекъл американец, Вашитгтон ли е, Чикаго или Лос Анджелис - не е важно. Важно е да го е казал американец... значи е истина.


15 Май 2017 18:13 | мислещ
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Гоцето цъфти браво, само повече инвеститори да докара Москов, че Ролман майчче че бега.


16 Май 2017 12:48 | ана
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Е след 5 мандата кмет си е едно "ново лице"


16 Май 2017 14:09 | ЦЦЦ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Корнелия да не забравя корифея на лявата идея другаря Костадинов, той е за ИБ! Доказан разбойник!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар