Ексобластният управител Муса Палев втори в листата на ДПС в Пиринско след Алиосман Имамов, партията ревниво крие как ще подреди листата си

20 август 2014 23:43   15 коментара   15365 прочита


Бившият областен управител Муса Палев ще се върне в парламента след като упорито се говори, че ще бъде втори в листата на ДПС в Пиринско след Алиосман Имамов. Кои ще бъдат останалите в листата на партията, обаче упорито се крие. Не е ясна съдбата на досегашния депутат от ДПС, сега директор на училище Ахмед Башев, който бе един от активните парламентаристи в последното народно събрание.

Според някои, Башев ще заеме четвърто или петото място в кандидат-депутатската листа. След Палев ще бъдат подредени млади и непопулярни до момента лица. Както винаги ДПС е изключително капсулирана и дори не може да се гадае кой, на кое място ще бъде поставен. Известна с дисциплината си и йерархичната си структура, етническата партия трудно изважда на показ дори и да има някакви неразбории вътре в нея. Именно това, гарантира успехът и на избори, както разбира се и твърдия електорат в Пиринско. Според активисти на ДПС все още не се е провеждало заседание, на което да бъде подредена листата. Това ще стане до края на следващата седмица.

П. Петрова


Още за: М. Палев   листа   ДПС   Още от: Политика

Принтирай статия
15 коментара
21 Август 2014 08:18 | Fucky
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Еййй, вие двамата тъпунгери от петричко-санданския регион, стига сте срали навсякъде... Одрискахте с малоумните си претенции всеки нормален форум, който няма нищо общо нито с кефалската правосъдна система, нито с левуновските политически влияния върху здравето и самочувствието на населението.


21 Август 2014 08:59 | !!!
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Браво Муса, винаги си бил точен, коректен човечен и най важното ЧОВЕК! Както казва твоят заместник Муса е бил и ще си остане винаги ПИЧ!! За такива като МУСА бъдеще има навсякъде да му мислят некадърниците като Манол- рибанския доносник!


21 Август 2014 09:01 | 123
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Муса е страхотен човек. Пожелавам му да стане отново депутат. И ще стане. Заслужава го повече от другите двама надути пуяци-фукльовци от гоцеделчевско. Така се прави господа ДПС-ри.
А не като вас, на никой не помогнахте. Сега ще чакате гласуване на кукуво лято.


21 Август 2014 09:09 | .........................
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Не е важно кой ще е първи, втори и трети и Имамов и Палев и Башев са кадърни политици и прекрасни хора, дерзайте напред и нагоре и след 5 октомври да се поздравяваме с министерски постове, а в парламента ще бъдат следващите в листата -Младите лъвчета на партията! Всевишния да Ви напътства и закриля! Амин!


21 Август 2014 11:13 | родопчанин
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Вечните депутати, такова нещо може да има само в БГ и особено в тази партия. Въпрос на елементарна почтеност към поколенията, към онези които имат знания, енергия и сили да променят системата, дайте им шанс ! Стига с тия уморени хора, не казвам, че са некадърни или непочтени, но живота има нужда от нови лица, това е нормалния ход на историята. Представяте ли си колко много губи обществото от липсата на възможности за развитие на младите, къде е непрекъснатостта и последователността в т. нар. партиен живот, след като едно или повече поколения нямат възможност да реализират идеите си. Така, че съветвам тези достапочтени господа, отдръпнете се встрани и дайте шанс на новото поколение


21 Август 2014 14:05 | корница
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

.МУСАТА ЗНАЕ ЗАрАДИ КОЯ ИНТрИГА СЕ ИЗДИГНА НАГОрЕ, НАТОПИХА СЪС ВЯДАТ АЙрУШ ИЗКлЮчИХ ГО КАТО ВОДАч НА лИСТАТА ПрЕДИ ВрЕмЕ И ЗАПОчНАХА ДА ВлАСТВАТ. НИЩО НЕ СЕ ЗАбрАВЯ НА ТОЗИ СВЯТ АллАХ ГлЕДА, САмО НЕЗНАм КЪДЕ ГлЕДА ТрУДОВИЯ ЕлЕКТОрАТ ТА ГлАСУВА ЗА ТЕЗИ.


21 Август 2014 15:54 | ...
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)


Муса Палев-водач на листата на ДПС за Благоевград !!!Той е НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИЯТ!!!


21 Август 2014 16:03 | .........................
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

нереализираният политик от горно краище пак почна да пише по форумите сега с нов ник нейм-корница-ХА-ХА-ХА


21 Август 2014 16:22 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ОТ АВРАМОВО ПРЕЗ ЧЕЧА ДО ПЕТРИЧ, ВСИЧКИ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ-МУСА ПАЛЕВ Е НАЙ-УДАЧНИЯ ИЗБОР НА ДПС -ЧОВЕК БЛАГОРОДЕН, ВСЕОТДАЕН И ВИНАГИ СРЕД НАРОДА СРЕД ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ НА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО


21 Август 2014 17:32 | стар депесар
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ей, има един форумец, много се пали за Муската, ама стига вече все вие на хранилката??? Ами къде е Нурадина Кефалов, кмет на Якорит, кааза разложка??? Само той не се е пробвал за дупедатин. Ние якорудчани настояваме и депеша до Портата сме пратили:ако Нурединя не го номинирате сега за меджлиса, всички ще си направим секуро, а той ще си метне въжето! И той иска да отиде там, където Разединението прави силата, хем няколко мандата го прави в общината, ще го прави и за страната!


21 Август 2014 19:16 | аз съм помак и ме е срам
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

засрамихте БЪЛГАРИЯ бе рязани боклуци МАРШ В БАБЯК


22 Август 2014 17:41 | sori
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Областта е Помашка... Помаци обединете се за да си я управлявате, както в Кърджали, Шумен, Силистра и др. места Националистите да си гледат работата.


23 Август 2014 11:36 | sori
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ДПС е партията която върти всички на малкия си пръст. Ама така се прави политика. Така е в цял свят. Другите като са прости?! Пък и Доган отдавна им каза, че пътя на Бг. минава през Босфора. Вижте какво става с Русия-Турция-Китай и бившите републики. И защото не послушаха Доган сега пак Бг. ще гледа работата на Е. С. Тази държава, просто ако я управляват само българи, ЩЕ Я ЗАТРИЯТ.


23 Август 2014 18:47 | ГРУПА ОТ БЛАГОЕВГРАД И..
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

МУСА ПАЛЕВ Е ДОСТОЕН ЧОВЕК ЗА ДЕПУТАТ, ДОКАЗАН ЛИДЕР И ОБЩЕСТВЕНИК С БОГАТ ОПИТ КОЙТО ПОЗНАВА ОТБЛИЗО ПРОБЛЕМИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, АДМИНИСТРАЦИЯТА И БИЗНЕСА В РЕГИОНА. САМО ТАКИВА ХОРА КАТО НЕГО, ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ МОГАТ ДА СА МАКСИМАЛНО ПОЛЕЗНИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЮГОЗАПАДНИЯ РЕГИОН ЧРЕЗ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПОЛИТИКИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ, ВИСОКА ЗАЕТОСТ И ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА ГРАЖДАНИТЕ. УСПЕХ Г-Н ПАЛЕВ! П. П. ЗА ГОРНИТЕ КОМЕНТАРИ-БЕЗ КОМЕНТАР.....


23 Август 2014 20:49 | ИЗБИРАТЕЛ ОТ БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

МУСА ПАЛЕВ Е НАЙ-ТОЧНИЯТ ЧОВЕК. НЯМА ЧЛЕН НА ДПС НА КЩОЙТО ДА НЕ Е ОБЪРНАЛ ВНИМЕНИЕ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ НАШИ ЧЛЕНОВЕ В ОБЛАСТНАТА ПОЛИЦИЯ, В ОБЩИНИТЕ, В ЕНЕРГОТО. НАВСЯКЪДЕ МУ СЕ ЧУВАШЕ ДУМАТА ЗАЩОТО Е ЧОВЕК С АВТОРИТЕТ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар