Eксклузивно с Кирил Котев - кандидатът за кмет на Сандански от ПП ГЕРБ

09 октомври 2015 17:10   62 коментара   12663 прочита


1. Г-н Котев как ще обобщите досегашната Ви работа за Сандански в парламента? Какво остава недовършено?

- Преди всичко, нека и пред Вас споделя, че за мен е чест да бъда кандидатът на най-голямата и най-успешната партия в България- ГЕРБ, която вече девет поредни години печели доверието на българските избиратели. Считам, че всички политици са длъжни да извършват отчет за дейността си постоянно! Представих отчета за дейността си като народен представител- както на официалното откриване на кампанията ми като кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Сандански, така и в множеството посетени от мен и екипа ми села и цехове. За близо година работа в парламента считам че вече, в община Сандански имаме видими резултати. Сред тях са възстановяването на моста в с. Катунци; снабдяването с нова линейка на Спешната помощ в Сандански, както и дългоочакваната и почти готова лента за престрояване за ляв завой за град Сандански. Съвсем скоро ще бъде готова и допълнителната лента до село Лещница. Двадесет и два декара от бившата казарма ще бъде дарена на общината. Пред нас стоят тепърва недовършени задачи, но ние сме убедени, че ще се справим с тях. Навсякъде сред хората срещам съгласие за необходимостта от коренна промяна философията на управление на община Сандански. Имам конкретни идеи за по-доброто и успешно функциониране на общината. Нека започнем оттам. Тежката работа тепърва предстои.

2. Каква е Вашата визия за напред?

- Искам Сандански да бъде един икономически развит, атрактивен и динамичен туристически регион. Вярвам, че инвеститори могат да бъдат местните хора чрез създаване на браншови сдружения за реализация на проекти, финансирани от национални и европейски програми. Общината ще съдейства на всеки с административна помощ относно регистрацията на дадено сдружение. Искам членовете на сдруженията да бъдат партньори както вътре в самите тях, така да чувстват подкрепата на общината за общи инициативи както и за взаимодействието и между отделните браншови организации. Чрез цялостна промяна управлението на общината, ще бъдат създадени условия за организация и работа и всяка добра инициатива ще бъде подпомогната.. Срещите с хората, на които виждам с каква надежда са ни натоварили, ме задължават още повече! С взаимно разбиране и подкрепа в общите ни идеи за бъдещето развитие на община Сандански, ще продължим постигането на още по-добри резултати, като в момента целта ни е спечелването на кметските избори 2015г. Виждайки настроението на хората в Сандански, заедно с подкрепата на ВМРО и РБ, тази цел е постижима още на първи тур.

3. Как ще отговорите на честите нападки, които в последно време се отправят по Ваш дрес?

- Като човек избягвам прибързани отговори. Особено на евтини провокативни схеми. От опит знам, че празнословието освен безсмислено за хората, разпилява и излишна енергия в негативна комуникация. Ще ви дам пример с конкретен проблем на Община Сандански- проблемът със земеразпределението, от който директно са засегнати животновъдите. Ние имаме решение: още първата седмица в общината ще направим списъци, в които ще бъде изнесена публично пълна информация за всички ползватели на над сто декара земя. Ще направим публично достояние земята на всички ползватели, между които има и граждани, които използват без договори ниви и пасища. Някои хора си позволиха прекалено много и ще бъдат свалени на земята. Така жителите на Сандански ще направят сами своята трезва преценка и ще стане ясно откъде идва неистовата агресия и компроматна война срещу мен и моя екип.

4. Отново се връщате към човека в основата...

- Разбира се. Идеята за човека е в основата. Нека започнем от нея: да поставим хората в центъра на случващото се. Ние ще обърнем необходимото внимание, разбиране и подкрепа на всеки, но и ще дадем думата на жителите, защото това е тяхно право.

5. Какво ви тревожи в предстоящите избори на 25 октомври?

- Виждам тревогата на нашите противници! Те също знаят обществените нагласи и реакциите им показват отчаяние… Ние продължаваме изцяло позитивна и градивна кампания! Доказали сме, че можем да правим успешни избори. Ще го докажем и сега. Целта ни е да спрем безвремието в общината, да дадем шанс на всички за един по-добър живот. Виждам подкрепата на санданчани и това ни окуражава допълнително! Твърдо заставам зад екипа си и виждам, че Герб заедно с подкрепата на ВМРО и РБ има категоричното доверие на избирателите в община Сандански!

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: К. Котев   ГЕРБ   дейности   Още от: Политика

Принтирай статия
62 коментара
09 Октомври 2015 17:18 | Кире -- що мълчиш ???
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

за незаконните продажби
това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!?
гражданин-мнение !
сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенията !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .

Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земи,


09 Октомври 2015 17:26 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ !!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

питай ??!?!
дело 823-административен съд - Благоевград
КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Б. е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански в правомощията му по ЗКИР.
АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ



09 Октомври 2015 17:31 | за ГЕРБ-Сандански !!
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

нещо забравих те да атакувате управлението на ТОТЕВ, а се устремихте срещу РЗС .,те не са управлявали. .
Вашия Кирчо имаше функции в общинския съвет да контролира актовете на Кмета ТОТЕВ, на пример - незаконните продажби на земеделски земи, за които Кирето мълчи, Вашто КИРЕ !!! мълчи .....що мълчиш КИРе ?? и пак бягаш .....от незаконно продадените земеделски земи !! бягаш ...измъкваш се ...мазно ....



09 Октомври 2015 17:40 | СКИЛИДАТА
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

КИРЕ ЛИ СИ, КОТЕ ЛИ СИ, НЕ ЗНАМ, НО ЦЯЛ САНДАНСКИ ЗНАЕ, ЧЕ СИ ЕДИН НЕЩАСТЕН МУШМОРОК !!! ЕЛА ПРИ ГОСПОДИН ТОТЕВ, ЦЕЛУНИ МУ РЪКАТА И СЕ ПРАЖДОСАЙ НА НЯКЪДЕ, КЪДЕТО И КОТКИТЕ НЯМА ДА ТЕ НАМЕРЯТ !!!ЦЯЛА САНДАНСКА ОКОЛИЯ Е ЗАД ГОСПОДИН ТОТЕВ, А ЗА ТЕБЕ ОСТАВАТ, МЕГАПОЛИСИТЕ ХРАСНА И БЕЛЬОВО!!!!


09 Октомври 2015 17:46 | .
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ..


09 Октомври 2015 17:55 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

за кирчо !!
В официалните общински документи не успяхме да открием нито една точка с негова и
идея полезна за града ни или най-бегли следи от дейност на комисията по контрол. За сметка на това, обаче, открихме, че е гласувал със "ЗА" по 440 предложения на Андон Тотев. Нещо повече – сегашният "опозиционер" е дал зелена улица с гласуването си на 292 кметски предложения, свързани с имоти!
а тейко му колко удостоверения е издал, че няма за дадения имот реституционни претенции.... дори и за частни имоти - пример с. Дебрене .
КИРЕ КЪДЕ СИ ???
продажбите на земеделските земи са незаконни и въпреки това търговете продължават !
къде си .....


09 Октомври 2015 18:01 | Любо Банско
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Жалко е че достойни хора като К. Котев биват критикувани от хора без капка морал, възпитание и както личи от написаното по-горе без грам сиво вещество. Хора като г-н Котев са надеждата, статуквото в политиката да се промени към добро затова не ги обезкуражавайте със злобните си коментари скрити зад фалшиви имена а ги пазете те са бъдещето не само на Сандански но и на България. успех и Кураж.


09 Октомври 2015 18:07 | провери този юнак
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

този Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев оде ли си и он е изгорял.... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си .....
и оня господин началник на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепан и он трябва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! господин Тимев - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление ! Ваше задължение е да сезирате прокуратурата господин ТИМЕВ ..


09 Октомври 2015 18:13 | за Любо Банско
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

това е статистика, извлечена от официални документи - протоколи от сесията на общинските съвети .....пред фактите и боговете мълчат ...проблема си е твой, но си отвори очите ..и виж ...и като видиш ...пиши ..


09 Октомври 2015 18:59 | Вили
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Сандански заслужава за кмет такъв човек! Премерен, точен, стабилен !С теб сме


09 Октомври 2015 19:01 | за Вили
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

какво му е точното !!

КИРЕ КЪДЕ СИ ???
продажбите на земеделските земи са незаконни и въпреки това търговете продължават !
къде си .....?
КИРЕ ЩО СЕ КРИЕШ ?!?


09 Октомври 2015 19:05 | Булката беглец
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Избягах от Сандански, когато разбрах, че мъжът ми, не само има друг, но дори записва наемните договори на имотите на него, защото на него имал доверие....


09 Октомври 2015 19:11 | xyz
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

кире, кире ако не е герб ти няма да имаш никакви гласове. хоратагласуват за партията и ти печелиш служебно. кандидатирай се като независим и ще избройш твойте 50 гласа. не си полезен за сандански разбери. нека хората да гласуват за янето и да се сьживи сандански.


09 Октомври 2015 19:12 | за Булката беглец
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

заинтересувай се от незаконните продажби на земеделски земи и кой стои зад тях ...


09 Октомври 2015 19:20 | Булката беглец
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Мъжът ми ходеше и още е с шофьора си, и дори записва земите дадени му от Тотев, на негово име... Как да остана


09 Октомври 2015 19:23 | за Булката беглец
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

kотев, като кмет единствено може да прикрие кражбите на земеделски земи !!! и да продължи .....кражбите на земеделски земи !! крушата не пада по далеко от корена ?!?!
Тотев и Котев са двете лица на една и съща монета.


09 Октомври 2015 19:51 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Разпореди проверка г- н Михайлов, това дето става в Санданска община минава секакви морални и законови граници !!
В отговор е постъпило писмо с вх. No С - 266#2/22. 10. 2013 г . / л. 17-19 от делото/, в което се сочи следното – Павел К. Стойков. на длъжност„главен експерт“ УТ дирекция „УТИП“, община Сандански, в качеството си на член на Общински експертен съвет, възползвайки се от служебното си положение и близостта с главния архитект, внася за одобряване и гласува инвестиционни проекти, изготвени от фирма, в което дружество е съдружник и управител.


09 Октомври 2015 20:08 | Санданчанин !!
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Максимата за всички кандидат кметове със изключение на ЖИВКО ИВАНОВ са големи обещания без изпълнения. ЛЪЖИ, колкото можеш пък после всеки сам да се спасява. Така е във ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!



09 Октомври 2015 20:11 | градски !
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Целия град е налепен с изборни агитационни материали - това е лудост ! така се замърсява града ! един плакат най- малко 5 лв. ! абе страма нямате ли ?!? това е виша форма на простотия


09 Октомври 2015 20:29 | цано
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

всяко начало си има край кире с теб сме


09 Октомври 2015 21:09 | от Благоевград
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Кире не ставаш братле, кмет на Сандански май ще стане Яне Янев


09 Октомври 2015 21:12 | стоян
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

00000


09 Октомври 2015 21:18 | murcho
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

КИКААААА, КЕ ДОЕШ ЛИ НА МАЧ У НЕДЕЛАТА


09 Октомври 2015 21:37 | Стефан
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Кире, извади му на съветнико по корупция земите, земени от нас животновъдите, па нека го видиме къде ке бега гнасата гнасна!


09 Октомври 2015 22:02 | Джуджето
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Котев, ти нормален ли си. Какви браншови организации, какви пет лева. Не чу ли какво каза единия началник на твоето псевдо откриване на кампанията, ще има крупни инвеститори от Русия и Украйна. И стига си въртял едни и същи въпроси, кажи нещо смислено.


09 Октомври 2015 22:11 | Бождар Благоевград
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Каквото и да се говори, най-добре е за града ви, когато имате тая възможност, да управлява гей, както в Берлин...


09 Октомври 2015 23:14 | Т
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ще направим публично достояние земята на всички ползватели, между които има и граждани, които използват без договори ниви и пасища. Някои хора си позволиха прекалено много и ще бъдат свалени на земята. Така жителите на Сандански ще направят сами своята трезва преценка и ще стане ясно откъде идва неистовата агресия и компроматна война срещу мен и моя екип.


10 Октомври 2015 00:00 | за Т
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

КОТЕВ ще извади за пасища.
ЯНЕВ за кражбите-продажбите на земеделски земи .
що не си одат и двамата


10 Октомври 2015 00:07 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Заповедта на ДНСКА София ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!! за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .

ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за Тотев и Гикенски не може !

Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !
що мълчиш за тоя отровен водопровод ....КИРЕ,


10 Октомври 2015 00:12 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На място са иззети проби за анализ на питейната вода от различни домакинства и от резервоара. Пробите са изпратени за изследване, при което са установени завишени показатели, съгласно приложените към административно-наказателната преписка и приети по делото Сертификати, както следва:1. Съгласно Сертификат за контрол №0953/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 310. 0 мг/л при норма до 250. 0, колиформи – 12/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли 2/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см;
2. Съгласно Сертификат за контрол №0954/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 350. 0 мг/л при допуск 250. 0 мг/л, колиформи - 14/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли - 3/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см;
3. Съгласно Сертификат №W212а/17. 06. 2014 г. от Национален център по радиобиология и радиационна защита: Обща алфа-активност от 0. 94 бекерела на литър при норма под 0. 5 бекерела на литър.

тия хора са пили от тия отрови ...това е страшно, но мълчиш ...защо мълчиш .....защо мълчиш ..


10 Октомври 2015 00:32 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи, мълчиш .....за това по гл. улица мълчиш..... ти си срам за града.. що мълчиш ..???


10 Октомври 2015 00:39 | l
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

След като Волен Сидеров открито обвини Яне Янев в хомосексуализъм, лидерът на РЗС беше пометен и от обвинението, че е тормозил сексуално свой подчинен. 29-годишният Светослав Стефанов бомбардира парламента със сигнал до комисията по вътрешна сигурност, че докато е работил за партията на Янев той неколкократно е изявявал желание да правят секс и го е тормозел с есемеси. http://www.168chasa.bg/Article/712272


10 Октомври 2015 04:37 | за l
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

не трябва ли да коментираме управлението на Кмета Тотев и участието на Котев в него ! Янев се е възползвал от това управление ....явно добре се е възползвал ...


10 Октомври 2015 04:47 | за !
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

но някой му е дал тази възможност ....,а кой, кой ? кой - управлението на Кмета Тотев и участието на Котев в него - това е отговора по не за мен ..и сега - не съм от тях как ПЕНКЕ


10 Октомври 2015 04:52 | това е проблем на
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

на общината, тежък проблем Котев, но ти бягаш..
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се проверят какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !Докога ..


10 Октомври 2015 04:58 | за Санданчани !!
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

единствения проблем на община САНДАНСКИ Е ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА ! ОСТАНАЛОТО Е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ ! ИМАТ ЧУСТВО ЧЕ ТОВА МАЛКО КЕЛЕШЧЕЕ Е ЧАСТ ОТ СХЕМИТЕ .... ако се лъжа оповергайте ме ...


10 Октомври 2015 07:11 | сандански
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

КИРЕ КАЖИ НЕЩО ЗА ХОТЕЛА И ЦИГАНИНА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ОТ МАЛЧИШ


10 Октомври 2015 07:53 | за сандански
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

за какво става въпрос


10 Октомври 2015 08:01 | за сандански
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Ако Яне или Кире станат кмет аз ще си сменя гражданството, защото не мога да повярвам, че има толкова будала народ в тоя град та да гласува за тея фурнаджииски лопати и крадци.



10 Октомври 2015 08:32 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Яне, зашо не сезираш прокуратурата, тези продажби за незаконни от където и да ги погледнеш, това е престъпление.....

Защо мълчиш за незаконните продажби на земеделски земи !!защо РЗС със своите общински съветници в стария общ. съвет не се опита поне да спре тези незаконни продажби ?? защо се мълчеше ...тогава и сега ...защо Яне не сезираш прокуратурата защо мълчиш .....мълчи се ..време да мине, ден да дойде, друг да дойде ...и всичко да се потули ....

Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земи, чакащи обезщетение ....на кукуво лято ..ЯНЕ що мълчиш ??

Яне направи нещо реално - сезирай прокуратурата, най - тежкия проблем на Община Сандански е корупцията, тежка и всеобхватна ....но ти до сега не си сезирал прокуратурата по нищо един случай ....защо само димки, пушеци и дъвки .....защо мълчиш за тия кражби ..ЯНЕ !?!?


10 Октомври 2015 10:11 | !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

с. Кръстилци - срам !!
До сега главния прокурор Цацаров само за този случай в трябваше да бъде снет имунитета на сегашния депутат г-н Атанас Стоянов от ВМРО - подкрепящи сегашното управление на ГЕРБ


10 Октомври 2015 10:25 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

защо мълчиш ????? защо, зашо ?!?
НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общшнски имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.



10 Октомври 2015 10:29 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

защо, защо мълчиш ????? защо, защо ?!? защо, защо мълчиш ????? защо, защо ?!?
Заради свлачище затвориха достъпа до две заведения и автомивка до Новия санаториум в Сандански


10 Октомври 2015 11:59 | за г-н КОТЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ПИТАЙ защо прокуратурата нищо не предприема - хората виновни за тази сеч са арх. на общината арх. Васка Терзиева и Кмета Андон Тотев !! и защо никой не поиска отговорност от тези хора ! ЗАЩО !!
няма има ПУП ! има ПУП !!
сечта в гората над града е инициирана от това предписание - защо прокуратурата спи защо ???
Отмяна на предписание за изработване на ПУП - ПРЗ за "Жилищно строителство"
Отнася се за поземлен имот № 316006, попадащ в териториалния обхват на ДГС “Сандански” в местността “Страната”
02 Oct 2012
З А П О В Е Д № УТИП - 165
гр. Сандански, 26. 09. 2012 година
ако някой се интересува чии е този имот да пита Кмета г-н Тотев ! И ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРИКРИВА СЛУЧАЯ ! ЗАЩО ? Кирчо що и той мълчи, защо мълчи ....Кире що мълчиш ...там се изсече сумати бор ..това са белите дробове на рада ..що мълчиш КИРЕ


10 Октомври 2015 12:02 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ПИТАЙ КИРЕ, КИРЕ ПИТАЙ до къде стигна този случай-резултат
цел град знае кой ореза гората министъра не знае - срам
Корнелия Нинова: Не приемам, че сечта при Поленица е била "незабелязана"
Министър Найденов: Готови сме да подпомогнем собствениците да възстановят гората, ако те го желаят.
Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов информира Парламента, че държавата е готова да помогне на собствениците на изсечената край село Поленица 12-16 декара 45-годишна гора от черен бор да бъде възстановена.
Найденов каза това в рамките на парламентарния контрол в отговор на питане, внесено от Корнелия Нинова, депутат от Парламентарна група на Коалиция за България.
Министърът съобщи, че е извършена спешна проверка, при която е установено, че сечта е извършена от неизвестни лица, а имотът попада в зелената зона на град Сандански и НАТУРА-2000.
Тезата Ви, че сечта е останала незабелязана, за мен е неприемлива. Радвам се, че е подаден сигнал до прокуратурата. Ще има ли наказ


10 Октомври 2015 12:37 | Тодор
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Сектантите от РЗС станаха раздавачи на безплатни вестници. Съчиниха си компромат и взеха да го размахват, типично по Яне Яневски. Няма кой да Ви се хване, нещастници. Флашки, папки, вестници, пушилки..... Това ли Ви е кампанията? Кажете какво полезно нещо е свършил вашият лидер за 25 години?


10 Октомври 2015 13:14 | Милена
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Четох днешният брой на вестник "Струма", ако това въобще може да се нарече вестник, има някакво уточнение на втора страница. От него става ясно, че статията за сем. Котеви наистина е била кьорфишек на Янето. Подло и нагло.


10 Октомври 2015 13:42 | До Милена
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Напълно си права. Да изритаме на 25 пасмината РЗС завинаги от Сандански.


10 Октомври 2015 13:47 | банана
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

г-н Котев и околните капацитети около вас, кажете поне едно ваше качество, което ви кара да мислите, че може да управлявате общината.


10 Октомври 2015 14:00 | банани с пижами
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Да изберем гея Яне, ще имаме обратен за кмет и поне малко ще заприличаме на Берлин.


10 Октомври 2015 14:01 | СТОЯН
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

за г - н ЯНЕВ !
Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....

г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ...


10 Октомври 2015 16:37 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Санданчани да се вдигнем срещу групировката на екс съдията Илия Янев ! стига сме мълчали и с нашето мълчание прикриваме кражбите ! да поискаме оставките на прокурорите прикрили кражбите ! някакви тъмни субекти на тридесет метра от прокуратурата расфасоват сградата на старата община ! кой е разрешил какво ще се прави там ! какво !!!?!?! защо сите си мълчите !защо и от ГЕРБ си мълчат ! щото сите са на Илюьо и бай Дончо измекяри гадни, долни ! що си мълчите бе ?!?що -сите барате и лапкате покрай Кмето ! сите сте маскари - ама се правите на вода ненапита ! лапкате сите !кире защо ???? ..защо се мълчи .....стига ...


10 Октомври 2015 23:20 | Благоевград
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Сандански сега е момента да изберете една достоина личност, човек който никога не би излъгал, откраднал или измамил може да му се има пълно доверие. Имате късмет че се е съгласил да се кандатира за кмет.


11 Октомври 2015 03:56 | за Благоевград
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

за кой човек става въпрос, коя е гази достойна личност


11 Октомври 2015 04:12 | смехории
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Егати майтапа!?! През всичките тези 12 години през които Тотев беше кмет на Сандански всичките тези опозиционери му се кланяха и т. н. А сега Тотев бил такъв, онакъв и т. н. Кой ли ще проверява на Кирил Котев, Атанас Стоянов, Яне Янев, Андон Ризов и другите кандидати за кметския стол?!!


11 Октомври 2015 04:53 | за ТОТЕВ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

държиш осъдени служители в общината,
как сте се разбрали с КИРЧО, вашия възпитаник не знам, но това е незаконно ...


11 Октомври 2015 05:55 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Защото мълча като пукъл години наред в общинския съвет ли? и сега се каниш да кметуваш? Послушанковци не щем !



11 Октомври 2015 05:58 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Киреее, добре мълча и гласува далаверите като общински съветник. Сигурен съм и като кмет ще даваш далаверки на аверчетата на баща ти. Нали Кирчо?

Всичките тези продажби на земеделски земи са незаконни, КИРЕ ти що мълчиш



11 Октомври 2015 06:11 | -
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

тия от ГЕРБ напълно се усраха - целия град знае:
Има нещо от особена важност, което санданската общественост трябва най-сетне да разбере - между Тотев, Котев и Наско Стоянов няма никаква разлика. Те са в един кюп. Те са марионетките в един куклен театър, който трябва да заблуди гражданското общество, че Кирчо Котев, Атанас Стоянов и д-р Станоев ще се явяват като опозиция на г-н Тотев.


11 Октомври 2015 08:38 | -
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
ГЕРБ направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! КИРЕ, защо мълчиш .....????? защо мълчиш ?? докога ще мълчиш ?


11 Октомври 2015 09:09 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

аман от мазни интервюта, е г-н Котов, като чета това Ваше интервю сичко е у ред - тогава що да го сменяваме ТОТЕВ, само Янето нещо е съгрешил с пасищата, и кат станиш кмет ке го яко таковаш..... и пак ке си продължават продажбите на земеделските земи, убаво си работите с Тотев и ке си работите ...


11 Октомври 2015 11:53 | гражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

До Милена
Напълно си права. Да изритаме на 25 пасмината РЗС завинаги от Сандански.
а ГЕРБ, забрави, че града се командва от ТОТЕВ, еба ти простотиите .....този град се ръководи от ТОТЕВ -просто Ви напомням ...на секи е ясно, че ГЕРБ добре работи с ТОТЕВ, добре участва в разпродаването на общинската собственост газейки ред закони ...и сега опозиция с воеводата Наско Стоянов, д-р Станоев..... се отбор опозиционери ...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар