"Единство за Разлог" и "Баненска буна" обсъдиха туризма и околната среда с преход в планината и дадоха старт на поредицата инициативи на кандидата за кмет- арх. Димитър Захариев

27 юли 2015 14:32   10 коментара   8190 прочита


Разлог е кауза за мен, не залагам на политиканстване, а на реални действия,твърди Захариев

През уикенда активисти на сдруженията „Единство за Разлог“ и „Баненска буна“ по идея на архитект Димитър Захариев, направиха планински преход по туристически пътеки в Рила планина. Като един от многото пунктове за развитие – туризмът и околната среда бяха коментирани от участниците по време на прехода. Неподдържаните туристически пътеки, маркировката на маршрутите, обезопасяването на опасните участъци от тях, изграждане на нови маршрути за велотуризъм и много други теми обсъждаха на място представителите на организациите.

Това е едно от поредицата начинания, с които арх. Димитър Захариев се впуска в предизборната надпревара за кметското място в община Разлог със солидни амбиции и ясни цели.

Аргументите за ранното обявяване на кандидатурата си е мотива и желанието му да води открит и достатъчно дълъг диалог със съгражданите си.

Името на Димитър Захариев е добре познато на разложани. Той е магистър по архитектура, работи по ключови за региона проекти. В своята кариера той има и достъчно опит в политическото общуване.

В екипа си Захариев привлича хора – специалисти от различни сектори и браншове, които във времето са доказали качества като висок професионализъм, коректност, доверие и не на последно място човешки добродетели. Той смята, че със силен екип и упорита работа проекта „Разлог е кауза” ще даде своите бързи и постижими резултати. За разлика от своите опоненти Димитър Захариев предприема изпълнима и реална програма, която ще повиши стандарта и условията на живот в планинския град.

Силната му гражданска позиция и новаторския дух го тласкат към ежедневни прояви в социалната сфера.

„Разлог наистина е кауза за мен. В това са убедени и съмишлениците ми и се радвам на силната им подкрепа. Това ми дава увереността да смятам, че в кратки срокове можем да се справим с голяма част от съществуващите проблеми и да дадем на хората сигурността и вярата, че има изход от трудностите. Не залагам на политиканстване, а на реални действия. Така съм възпитаван аз, така възпитавам и децата си – че всичко се постига с много труд, постоянство и желание за успех” – това заяви Димитър Захариев, кандидата за кмет на община Разлог.

10 коментара
27 Юли 2015 21:07 | разложенин
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Ето такъв кмет е необходим на община Разлог, а не мухльото Герчев, който е маша на Любето татарски. Пожелавам късмет на арх. Захариев, а то се знае и на нас за по-добър живот.


27 Юли 2015 22:09 | Мишо
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Познавам лично арх. Захариев и съм убеден, че ако бъде избран за кмет на общ. Разлог хората много бързо ще почувстват промяната на живота им към добро. Арх. Димитър Захариев не е корумпиран, той не е алчен, той не е продажник, той никога няма да си позволи да обслужва нечий лични интереси, във вреда на обществото като настоящия кмет и бивш митничар Красимир Герчев.


27 Юли 2015 22:23 | откровено
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Откровено цялото ми семейство ще гласуваме за промяна и по-добро бъдеще, а това може да стане единствено като изметем от сегашната управа на общ. Разлог и кметовете по селата, и дадем гласа си на по-добрия, и човечен екип под мъдрото професионално ръководство на Димитър Захариев.


27 Юли 2015 22:35 | А дано!
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Никога повече гробари в община Разлог! Никога повече крадци и продажници като тия с белите якички, дека сега се пъчат и напъват отново за кокало.


27 Юли 2015 22:50 | бивш герберист
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Красето Герчевия се чуди колко повече да краде и хич не му пука за нас, а какво остава за природата? Важното е милиончета да падат, та да има и за господаря му татаревецо.


27 Юли 2015 23:27 | Разлог до с.Кръстилци
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Не само областния управител, ами и нашия Герчев, и вашия Тотев, и целата пасмина от лапачи и некадърници да ги изнесем извън пределите на България. А на техните места да седнат добри и човечни кметове.


28 Юли 2015 07:48 | 555
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Хей народе, опомни се! Нека изберем най-подходящото и добро, българското, така де арх. Митко Захариев за кмет, а не предатело еничаро, слугата на ДПС-ето, така де г-на Герчева!


28 Юли 2015 08:30 | гражданин пита?
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Винаги съм се чудел, спиш ли спокойно Герчев с тая гузна и мръсна съвест? Айде за татарски е ясно, че отдавна е долна отрепка, ама на предишните избори гласувах за теб, като те смятах за свестен, а и ти се оказа абсолютен фалшификат. Не те ли е срам пак да се кандидатираш за кмет след всичките поразии, които направи в общината.


19 Август 2015 19:29 | ......
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ето добро предложение ! Лошото е, че не се обединиха срещу Гербчев и Татарски. Не гласувайте за Ботев от БСП - получавате ГЕРБ. Миле Колевичин си е направил сделка. Ние също ще бъдем за Захариев. Има опит и не е продажно мекере като досегашните.


19 Август 2015 19:34 | ......
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Димитър Захариев Не мога да разбера Дункин къде е тръгнал и ква иска? е кмет ! Има всички качества. Мечоко че се кандидатира ле сос файтонжиите от костовата крадлива пасмина ? Че загуба




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар