Един истински патриот! Кандидатът за депутат Теодора Мичева: На ръководни постове са нужни хора с християнски ценности, вяра и родолюбие

15 март 2017 09:59   9 коментара   22988 прочита


Наследница на герои, загинали за защита на българщината, потомствен родолюбец и дългогодишен член на ВМРО, благоевградчанката Теодора Мичева се кандидатира за народен представител от "Обединени патриоти". Теодора е част от онова будно поколение, което върви устремено напред и нагоре, защитавайки с доблест, идеите за свободна, европейска България на младите хора. Ето разговорът ни с Теодора:

Представете се за читателите на struma.com:

Аз съм Теодора Мичева. Родена съм през 1977г. в Благоевград.

Завършила съм и „Българско училище за политика“ и културология в ЮЗУ“ Неофит Рилски“

Омъжена, с две деца.

Кандидат за народен представител в 1-ви МИР Благоевград от коалиция „Обединени патриоти“.

1. Защо избрахте -патриотичния фронт /Обединени патриоти/?

Избрах да бъда кандидат за народен представител от „Обединени патриоти“, защото съм родолюбец, обичам държавата, в която живея. Дедите ми са загинали за защита на българщината в Македония, член съм на ВМРО от 1994 година.

2. Какво в приоритетите им ви харесва?

Идеите ни са патриотични, традиционни. Ние сме за политическо и духовно обединение на българите по света и за силна, богата и просперираща България, вярна на древните си традиции и култура в обединена Европа.

3. Според вас какво е нужно на България в момента?

1. Искам да направим България добро място за живеене, да върнем младите хора, емигрирали в чужбина.

2. Администрация, която да работи в полза на българските граждани.

3. Изкореняване на корупцията

4. Все повече млади хора има в листите за кандидат-депутати, това не е ли риск, след като нямат никакъв опит като политици?

Младите хора все по-често участват в обществения живот както на местно, така и на национално ниво. Младите хора са „ценен капитал“. Те представляват бъдещето на всяка държава. Тяхната активност и участие в обществения живот са от ключово значение-техните интереси, виждания мнения следва да бъдат представяни и вземани предвид при формулирането на публичните политики и вземане на решения. Участието на младите хора е предпоставка за добро управление и гарантиране на политическа стабилност. Не случайно за повечето международни организации младежката политика като цяло е приоритет.

5. Познавате ли проблемите на младите хора?

Днес младите хора стремително напускат родината ни в търсене на повече финансови възможности. Причините за това се крият в неблагоприятните икономически условия.

Проблемът е в това, че независимо дали са постигнали или не успех, мнозинството от младите хора няма да се върне в България.

6. Какво бихте променила и за какво ще настоявате, ако станете депутат?

Икономически стимули за младите образовани семейства. Програма за стимулиране на раждаемостта.

Политики за завръщане на емигрантите и установяването им в България

Политики за заселване в България на общностите от наши съотечественици, останали вън от пределите на Родината

Политики на ограничаване на злоупотребите със социални помощи

Въвеждане на православието като официална религия, без да се противопоставя на останалите традиционни за България религии, утвърждаващи традиции, общочовешки ценности и морал.

Въвеждане на вероучение в училище

7. Къде виждате мястото на България в Европа?

Като пълноправен член на ЕС, България активно се включва в подготовката на дневния ред на Европа и приемането и прилагането на политическите, икономическите, социални и външнополитически приоритети.

Трябва да се стремим към превръщането на България в основен енергиен център в Югоизточна Европа. Умело да използваме геостратегическото си положение, за да извлечем максимални ползи от големите инфраструктурни проекти при оценен риск за околната среда.

Да се стремим към усвояване на средствата от европейски програми, основани на децентрализация, прозрачност и строг контрол. Всеки българин трябва да усети подкрепата на ЕС лично-в своята община, на своята улица, на своето работно място

Влизането на Турция в ЕС е сериозна заплаха за съществуването на България.

8. За или против бежанците у нас?

Против бежанците-талибани.

През годините българи сме доказали своята подкрепа и лоялност към различни общества. Приемали сме бежанци от Македония, Гърция, защитавали сме евреи.

Нямам против приемане на християнски семейства, изгонени и измъчвани в Сирия. Но тези семейства не идват при нас. В България и Европа нахлуват талибани от Афганистан, Сирия.

Необходимо е незабавно репатриране на незаконно влезлите мигранти в България. На българската граница освен гранична полиция, трябва да има и поставени повече военни части

9. Кое според вас в политика унижава хората -пенсионери, майки и какво мислите за политиката в тази посока?

Вдигането на пенсиите не е политически лозунг, а необходимост. Не е нормално родителите ни да получават 190 лв. пенсии с трудов стаж над 40години. Възрастните хора имат нуждите от пари за лекарства, отопление, за елементарни човешки потребности.

Необходимо е индексиране на всички пенсии.

10. Как ще призовете хората да гласуват за вас?

На ръководни постове са нужни хора с християнски ценности, вяра и патриотизъм!

Област Благоевград заслужава много повече!

Разговаря П. Иванова

*Предизборна публикация

9 коментара
15 Март 2017 11:05 | С б. № 17 ,п №10
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

С б. №17 и п. № 10 Това за пенсионерите е добро. Трябва да се противопоставят на некорекните работодатели - чорбаджии - изедници, да приемат закони със строги санкции за неизплатени заплати и невнесени реални осигуровки. Успех!!!


15 Март 2017 11:36 | ДОКТОРА
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

МЛАДО МОМИЧЕ, НЕ СТАВАЙ ЖЕРТВА НА ЦИГАНСКАТА МАФИЯ И ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ! НИТО КАРАКАЧАНОВ Е БЪЛГАРИН ПАТРИОТ /КАРАКАЧАНИН, КАКЪВ БЪЛГАРИН Е ?/ НИТО ЕТНИЧЕСКИЯТ ЦИГАНИН СИМЕОНОВ ОТ ВРАЧАНСКО, Е БЪЛГАРИН И НАЙ ВЕЧЕ ПАТРИОТ?!?! ТЕОДОРА, ГЛАСУВАЙ С БЮЛЕТИНА №10, ДРУГОТО Е ЗАГУБА НА ГЛАС И ИЗМАМА !!!!УСПЕХ !!!!


15 Март 2017 11:42 | до doktora
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

За едно не си прав -тази определено млада не е, сложи лупи


15 Март 2017 11:57 | ---
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Eeee... не!


15 Март 2017 11:58 | ---
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

С б. № 17, п №10 написа:неизплатени заплати и невнесени реални осигуровки

Точно от нея ли ще очакваш това? Работодател та дрънка.


15 Март 2017 14:40 | Дедо
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Тъжно е да подкрепяме агенти на ДС, с които е пълна листата на т. нар. Патриоти!
Какво прави тази млада жена при тия спекуланти?! Може би е потомка на някой от предните. Честните хора нямат място в листа с номер 17!!!


15 Март 2017 18:20 | Китич
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

На тая и казваха преди години - МОРГАТА !!


15 Март 2017 20:14 | Дедка,
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

жалко за тебе като си на преклоа възраст, та да не осъзнаваш, че само България вече е без ДС, затова не е държава! Образовай се, па макар и на преклонна възраст какво означават абревиатурите МОСАД, КГБ, ЦРУ и т н, т н


15 Март 2017 20:33 | ? Китич,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

защо така са й викали? Работила е в морга или като я ви




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар