Другарю Капитанов, вие срам нямате ли?! Екслидерът на БСП в Петрич отново с финт във ВиК, след поредица болнични излиза в дълъг годишен отпуск

28 септември 2017 14:44   5 коментара   19576 прочита


След него е твърде възможно да подкара отново болничните, така, че хем спестява уволнение, хем не ходи на работа, хем получава пари. Поздравления за емблематичния пример на червените ...

С молба за годишен отпуск, около 50 дни, вчера бившият лидер на БСП, и ексзам. областен управител Димитър Капитанов отново шокира работодателя си във ВиК -Петрич. След 4 дълги болнични листове ,заради гостроентерологични проблеми, Капитанов оздравя и реши, че сега му е нужна почивка. Депозира молба за излазане в годишен платен отпуск.

От месеци той си получава заплатата, като отговорник за водата в село Коларово, не ходи на работа, пък и не дава възможност на мястото му да бъде назначен друг човек,който да следи неговия "ресор". Капитанов се поболя, дни след като се разбра, че той ще бъде освободен от работното си място ,заради констатации на ръководството на ВиК, които допускат "съкращаването му" от службата. Дали тази новина е разстроила гастоинтестиналния му тракт е неясно, но той системно атакуваше ВиК с продължителни 4 на брой болнични листове.

В условията на последния си болничен лист, Капитанов загрижен за съдбата на петричани се яви на сесия на местния парламент, във видимо добро здраве. Проблесна надежда, че най-накрая новият управител на водното дружество ще успее да освободи Капитанов от работа ,за да бъде назначен друг човек, тъй като с отсъствията си червеният лидер затлачи проблемите в сектора.

Да, ама не!Капитанов бе подготвил друга изненада -годишен отпуск, с който отново върза ръцете на Христов. Коментарите са, че е твърде възможно след тази отпуска да има отново "стрелба" с болнични листове. И докога другарю Капитанов ?! Вие срам нямате ли?!

Петя Георгиева

 

5 коментара
28 Септември 2017 17:00 | магазинерка - Габрене
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Убавец !


28 Септември 2017 17:10 | гражданин
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

За какъв срам говорите другари, другарят Капитанов е истински социалист.


29 Септември 2017 09:46 | община петрич
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

всичко е добре режисиран сценарий от шефове на ВиК и общинското ръководство


29 Септември 2017 10:18 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

БСП има собствен сценарий по водното дело и не си въобразявайте, че случая Капитанов не се наблюдава на експертно ниво. Вземете им божественото самочувствие с реални дела и гледайте сеир!


29 Септември 2017 13:39 | ГЕОРГИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ОТ СТАРИТЕ ХОРА ЗНАМ ЧЕ МАГАРЕ СРАМ НЯМА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар