Доказано успешният кмет Й. Фандъкова: Димитър Бръчков ще донесе положителна промяна в Петрич, той е победителят в изборите

08 октомври 2015 09:03   35 коментара   9296 прочита


Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Д. Бръчков проведе работна среща със столичния кмет Й. Фандъкова и получи нейната категорична подкрепа

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на общината Димитър Бръчков и кандидатът за нов мандат кмет на София Йорданка Фандъкова проведоха в Петрич работна среща. „Тук съм, за да подкрепя господин Бръчков в борбата му за положителна промяна в петричка община. Сигурна съм, че той ще бъде победителят в изборите в Петрич”, каза госпожа Фандъкова след срещата. Тя отговори и на няколко въпроса:

Навярно сте запозната със ситуацията, в която се намира Петрич?

- Да, имах възможност да опозная града при пътуванията си. Смятам, че Петрич се намира на много добро място, и има много голям потенциал, но има още много възможности за развитие, които определено не се използват. Направи ми впечатление, че не видях голям хубав парк. Мисля, че това е проблем за този град. Видях сергии по пътя, но не можах да намеря пазар, на който да си купя от страхотните зеленчуци, с които е известен районът. Според мен, Петрич се нуждае от обновяване и полагане на усилия, за да може да се използват всички възможности за развитие. Петрич е известен не само с природата си, но и с чудесните плодове и зеленчуци, които произвежда.

Знам, че има зеленчуково тържище до село Кърналово, което обаче все още си е едно обикновено тържище, а не борса, която да осигурява организиран пазар за земеделската продукция, благодарение на което хората ще имат смисъл да се занимават със земеделие…

Проведохте работна среща с Димитър Бръчков, кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на община Петрич. Познавате се с него, какъв човек е той?

- Той е силно мотивиран, много симпатичен млад човек. А в политиката трябва да има повече млади хора, които не са обременени, и които могат с ентусиазъм да влязат да решават проблемите. Той е натрупал опит от работата си като общински съветник. В негово лице виждам един наистина перспективен млад човек, който може да обхване проблемите на града, и по-бързо да ги решава.

Димитър Бръчков е реалният опонент на досегашния кмет Вельо Илиев, който натрупа тежки негативи от 16 годишното си управление, и който в момента има сериозна опозиция. Срещу него стои широка коалиция. Илиев се асоциира със застоя и липсата на перспективи за развитие. Димитър Бръчков като следващ кмет може да промени в положителна насока община Петрич. На какво може да разчита господин Бръчков в тази кампания?

- На първо място, на личните си качества, които аз виждам, а и хората също Той е много комуникативен и диалогичен, освен опита, който споменах. Освен на себе си и хората, които го ценят, той може да разчита и на цялата помощ на ГЕРБ, защото ние сме партия, която играе екипно. Не случайно съм тук, за да го подкрепя, да му помогна с всичко, с каквото мога, с опита си, с контакти. Фактът, че в момента и министрите, и правителството работят с всички кметове и местните власти, много добре позволява на общините да поемат ангажименти по отношение на европейските програми. Те не са нещо, което е даденост.

Европейските проекти трябва много добре да се разработят и защитят, и много дисциплинирано да се използват европейските средства. В противен случай проектите се провалят. Това, на което може да разчита господин Бръчков, е цялата експертна помощ и подкрепа на ГЕРБ на всички нива. На подкрепата на нас, кметовете, които имаме вече опит, и на подкрепата на хората, които работят по различните проблеми в Народното събрание и в правителството. Това е една възможност, която трябва да се използва, защото кметът и местната власт не могат да работят без подкрепа от държавата.

Неговите опоненти биха го атакували, че той е млад, и няма управленски опит? Младостта недостатък ли е?

- Напротив, младостта е достойнство. Той е натрупал достатъчно опит като общински съветник. Защото, когато човек работи в общински съвет, първо се запознава с проблемите в града и общината, среща се с хората, вижда и недостатъците в работата на администрацията. Аз съм от другата страна, но мога спокойно да кажа, че във всяка администрация има недостатъци, и човек отвън някак си по-лесно може да ги види и да си набележи мерки за коригирането им.

Има ли училище за кметове?

- Младите и образовани хора, които имат достатъчно познания, могат да получат всякаква помощ, включително и възможности за обучение, в това число има училище за политика, в което можем да го включим. Аз съм завършила това училище, в което има доста сериозна принос за работата в тази сфера.

Попитах Ви за училище за кметове и на шега, и напълно сериозно. Защото обикновено хората на досегашния кмет, който вече е управлявал няколко мандата, се стараят по всякакъв начин да внушат на избирателите следната психическа псевдо предопределеност на бъдещите избори: няма кой друг да е кмет, освен него…

- Това, меко казано, е несериозно. Има много примери с кметове, които имат дълъг опит, но които за съжаление използват този опит с други цели, и компрометират цялото управление. Така че, въпрос наистина на виждания, на ясна мотивация, и хъс за работа. На кмета му трябват именно мотивация и хъс за работа, трябва му поглед, трябва да умее да оглежда всичките проблеми и бързо да намира решение. От разговорите, които водих с господин Бръчков, виждам, че той има и виждания как да бъдат решени основните проблеми на града, и всички реални възможности да победи в изборите, да смени управлението на общината, и да донесе исканата от всички избиратели промяна.

Разговаря К. Костадинов

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Д. Бръчков   ГЕРБ   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
35 коментара
08 Октомври 2015 09:13 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Г-жо Фандъкова, гледай си София и не се бутай при нас. Коя си ти че да казваш как живеем.
Парк няма защото правителството харчи пари само за партийни нужди. Ние си харесваме и града и кмета. Не ни го натрапвайте това недоразумение за кмет.
АЙДЕ НАЗДРАВЕ!


08 Октомври 2015 09:18 | Сандански
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

И ПРИ НАС Е ТАКА. КИРЧО ТАКА - КИРЧО ОНАКА. ЗНАЕМ ГО КИРЧО, ЗНАЕМ И ТАТКО МУ, ЗНАЕМ И ЗА СЛУЖБИТЕ, И ЗА ХОТЕЛИТЕ.... ВСИЧКО ЗНАЕМ. АЙДЕ МОЛЯ.... ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ИЗРЕДИ ДА ГОВОРИ ЗА НАШ КИРЧА. КАТО Е ТОЛКО ХУБАВ СИ ГО ДРЪЖТЕ В СОФИЯ БРЕ, ЩО НИ ГО БУТАТЕ ТУК....


08 Октомври 2015 09:22 | БРАВО
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Това е истината-Бръчков успех, с теб сме!


08 Октомври 2015 10:28 | АШКО
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

КРАДЦИТЕ СЕ НАДУШВАТ, КАТО КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА !ТОВА САМОКОВСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КАТО СИ МИСЛИ, ЧЕ Е СОЛ НА ПРОСТИЯ ПОЖАРНИКАР Е ГОЛЯМА РАБОТА, ПРОСТО В ПЕТРИЧ НЕ ВЪРВИ !!!ПРОСТОТИЯТА ДАСКАЛИЦА Е ДОШЛА, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА ДАСКАЛИЦА В СЕЛО ГЕГА, А ТАМ С ТАНЕВ С ГЕГИТЕ ДА ПАСАТ И СВИНЕТЕ !


08 Октомври 2015 10:41 | ??????
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Тя говори по този начин защото не познава нито Бръчков нито Танев ако познаваше добре втория никога нямаше да говори по този начин. Хора готови да вземат власта по всякакъв начин и на всяка цена не искаме да управляват Петрич. А за първия общината не е кръчма Бръчков поркай си на друго място.


08 Октомври 2015 10:45 | 761
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Успех на Бръчков и дано победи, време е да има промяна


08 Октомври 2015 10:45 | 1
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Та Танев сега какви апашлъци прави, какви схеми с ДПС и БСП, натиск от всички институции на обикновените хора (които се оправят като дадат малко такса "спокойствие") Какво ли ще стане ако Бръчков стане кмет, Танев, Китанов, Киро Петка, Руси Бахтерлиев, Владо Заечки, Бацанова и Чомбе - заместници и уредници на администрацията.... Фандъкова не е виждала Бръчков, била се запознала със ситуацията в Петрич хахахахахаах абе бегай от тука бе!


08 Октомври 2015 10:51 | ......
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Бръчката Танев и компания не разбрахте ли че никой не ви иска даже и на село а пък вие чак у градо искате да дойдете. Бръчка ай наздраве сигурно си почнал вече. Данчето Фандъкова се е оплаквала от теб на Цв. Цв. че много си лъхал на узаки и заради теб мисли вече че всички в Петрич пият от сутринта. Разваляш реномето на Петрич няма как да те изберат хората


08 Октомври 2015 10:55 | До 761
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Ако се яви на състезание по пиене на водка може и да излезе победител ама в изборите някой друг път.


08 Октомври 2015 10:56 | ...
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Фандъкова е изключителна жена много мила и добра вчера я видях и говори с мен и сина ми Успех пожелавам на нея и на Бръчков


08 Октомври 2015 10:59 | 761
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

еми може и в изборите да излезе победител не бъди толкова сигурен а това за пиенето изобщо не е вярно как може да съдите за човек без да го познавате от някакви слухове, виж за теб може да те пуснем на състезание по пиене


08 Октомври 2015 11:02 | 988
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

аз не съдя за хората по слуховете завиждащи хора измислят всичко особено хората на Вельо само и само да настройва хората срещу Бръчков.. Вельоо махай сее


08 Октомври 2015 11:04 | >>
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

на тези избори ще има промяна и това няма да е пак Вельо той ще си отиде, измамник започнал ми да раздава пари вече по селата некадърник с честна игра не можеш


08 Октомври 2015 11:05 | До 761
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Ей шишко тебе те знам аз, приятелчета сте с бръчката заедно си поркате. Първото нещо е да се отказваш от действителността трябва да ходите в клуб на анонимните алкохолици.


08 Октомври 2015 11:07 | ==
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

да госпожо Фандъкова, Петрич наистина се намира на много хубаво место на граници но докато Вельо е кмет на Петрич нищо няма да се оправи само ще се разрушава.


08 Октомври 2015 11:09 | ????
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Абе дали пие или не пие мен не ме интересува ама с тази тъпа физономия кой ще гласува за него.


08 Октомври 2015 11:26 | гражданка
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Никога "Герб", никога, никога, никога!!!!! Всекой друг, но не и те.


08 Октомври 2015 11:35 | --
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

абе хора я се спрете с това пиене и там подобни глупости, гледайте реално на нещата Вельо какво направи за нашия град нищо! Вельо трябва да си замине


08 Октомври 2015 11:54 | 22
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Айде разходи се по града и селата и ВИЖ какво направи Вельо!!! А какво направиха Бръчков, Танев, Заечки и компания??? Не ти трябва власт за да допринасяш за обществото, в което живееш! Цял живот нищо не направили, сега града щели да оправят!


08 Октомври 2015 11:57 | пътуващ
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

АМА ЗАЩО НЕ СИ ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ И ВИЖТЕ КАВО НАПРАВИ С ХОРАТА КОИТО ГЛАСУВАХА ОТ ОБЩИНАТА .ПОГЛЕДНЕТЕ ДНЕС КАКВО Е ВРЕМЕТО ДНЕС А И УТРЕ .И ВСЕКИ СЕЗОН ТОЯ НЕ ОСТАВИ НА ДЪЖДА НА СТУДА .КОЙ ИЗМИСЛИ ТОВА С ПО НИСКА ЦЕНА .ТОВА МНОГО ДОБРЕ НО КАТО АВТОГАРАТАБЕШЕ НА ЛИДЪЛ. СЕГА 2ЛВ. НАДОЛ 2ЛВ НАГОРЕ СТАВА 16ЛВ. НО КОЙ МИСЛИ ЗА ТОВА.


08 Октомври 2015 11:57 | 21
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

града е село вече една свестна улица няма направена а сега покрай тази градинка в далбошница и улиците са целите кал колко време се прави една градинка но нали Вельо трябва да прибира пари


08 Октомври 2015 12:01 | пътуващ
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

МИСЛЯТ КАК ДА УНИЩОЖАТ БЕДНИЯ ПЕТРИЧКИ НАРОД И СЕГА С КАКВИ ОЧИ ПАК СЕ КАНДИТИРА ЗА 5ПЪТ ДА СИ ХОДИ СТИГА ВЕЧЕ. ЗЛОБАР ТАКЪВ .В ОЧИТЕ МУ ЛИЧИ ЗЛОБА С ВСИЧКИ ПОСТЪПКИ НА ГРАДА


08 Октомври 2015 12:01 | .,.,.
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Вельо е един стар мафиот който знае само да прибира но не и да дава, времето му дойде да се махне вече от управлението, какво селата, едно село няма като хората улица и канализация тръгнал той да обновява градинки там секи знае да боядиса и да каже ново е


08 Октомври 2015 12:04 | Ева от третия етаж
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Всичко казано от Фандъкова е абсолютно вярно. Вельовите подлоги бълват от сутринта измишльотини по адрес на всеки, който им казва, че Вельо трябва да си ходи. Омръзна ми да слушам внушенията им, че само той можел да е кмет, а другите не ставали. Видяхме го 16 год. колко може - Петрич заприлича на призрачен град! МАХАЙ СЕ, Вельо! Интелигентните хора в този град НЕ ТЕ ИСКАТ!!!


08 Октомври 2015 13:16 | Ивчо
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Гласуваш за Бръчков получаваш Танев и компания, Живко Лебеда, Бацанка, Киро Петка, Владо Заечки жална и майка на Петричани тогава ще видите какво е сляпо да прогледне ;


08 Октомври 2015 13:33 | ===
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Хората не са прости те знаят кой стои зад Бръчков знаят кой се опитва по всячески начин да стопира Вельо да не се кандидатира-Танев е това. И с предаването на Васил Иванов Заечки руси петка питайте ги как събираха пари за да плащат на същия журналист. Тези пари трябва да се избиват от някъде и това е всичко на наш гръб. И сега така наречената коалиция против нашия кмет, този път преминахте всякакви граници прошка неще има никому.


08 Октомври 2015 13:42 | ........
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Бръчка много хора работите за победата, седите в офиса и се агитирате един на друг а??? Някои още се колебаят ама до изборите може да размислят. Ей един на друг не си имате вера в тази странна коалиция. Вие ще оправите Петрич, да пази господ петричани да разчитаме на такива като Вас, смешници алчни за власт и пари.


08 Октомври 2015 14:01 | N16
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

София е място с най много инвестиции, с най-малка безработица и това е благодарение на доверието на инвеститорите в едно добро управление на местната власт. Г-жа Фандъкова е наистина успял кмет и доказателство за това е доверието което и гласуват гражданите. Споделяки опита си с г-н Димитър Бръчков, както и доверието към него говори за бъдещо партньортсво и развитие на региона. Жалко за безпочвените разсъждения и омраза към всяко добро начинание. Когато се промени мисленето на хората тогава и града ще се оправи. Успех Бръчков


08 Октомври 2015 14:15 | 2000
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

МНОГОМАНДАТНИК!!!


08 Октомври 2015 14:16 | 2000
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯТА!


08 Октомври 2015 15:10 | .,.,.
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

смешника е само Вельо не някой друг винаги той е жертвата и не е направил нищо лошо грешния той, хайде хващай си пътя и да те нямаа Вельо - измамник


08 Октомври 2015 15:12 | браво
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Пожелавам много късмет на Бръчков дано има справедливост вече и да се махне тоя Вельо 16 години му стигат не се е наял иска още-мошенник


08 Октомври 2015 16:25 | до Фандъкова
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Успех!


08 Октомври 2015 19:57 | Гражданка:
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Няма по- подходящ кандидат за кмет от Димитър Бръчков. Успех, Митко!


08 Октомври 2015 23:47 | Независим
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе какво ми пука заминавам без връщане на зад, тук няма бъдеще, нито стария нито новите кандидати могат да свършат работата просто лош материал, а за петричани какво да ви кажа, голямо самочуствие с нищо покритие всеки пикльо иска да стаава съветник, те повечето не могат и не са свършили работа за 2 ст., а работят багеристи в джоба на родителите си. Tе така не може да станат нещата. В ОС трябват достойни, а достойните са прринудени да дават гласа си за кандидатирани недистойни. Сбъркани партий със страхуващи се от нарушаване на статуквото лидери в кавички. Вижте лидерите на партий Танев, Атанасов, Капитанов, та сега и Петка и т. н.. Няма смисъл да се хабим май.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар