Димитър Делчев: Ще спрем издевателството над бизнеса

23 март 2017 18:33   1 коментар   3850 прочита


Ще спрем издевателството на държавата над бизнеса с безсмислени разрешителни и безкрайно чакане по опашки. Само с работещ бизнес и увеличаване на инвестициите може да има по-високи заплати и пенсии, заяви в Благоевград Димитър Делчев, водач на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ за 1 МИР.

Според думите му област Благоевград има спад в индекса на икономическа активност, затова условията за инвеститрите трябва да бъдат подобрени. Не мога да разбера защо област, в която има всички условия за инвестиции, земеделия, туризъм е сред най-слабо развиващите се в страната и промяната на този модел ще бъде моя основна задача, категоричен бе той.

През тази кампания изминах над 6 000 км и се срещнах с хората във всички общини, общото навсякъде е апатията, тъй като винаги са били лъгани и партии като БСП продължават да го правят, а от депутати като Пеевски, който не стъпват на работа им е писнало.

В лицето на РБ избирателите виждат, че има компетентни хора, които обичат държавата си и искат да правят нещо за нея и очаквам да получим подкрепата на хората от Благоевградско, каза Делчев.

Картелът на прекупвачите на земеделска продукция трябва да бъде разбит и този проблем на региона попада в дневния ми ред. България може да бъде водещ производител на Балканите, но за целта хората, които реално полагат грижите за отглеждането на културите, трябва да получават заслуженото си заплащане, а не да бъдат ограбвани от търговците, категоричен бе Делчев.

Според думите му 1/5 от БВП изтича в корупция, затова задачата на "РБ-Глас народен" е да спре източването на държавната хазна.

 

И. Калинков

*Предизборна публикация

1 коментар
24 Март 2017 07:13 | Ай
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Делчев, ами две години министъра на икономиката бе от твоята партия. Защо когато можехте не го направихте? Ами втория в листата ви - бившия кмет на Петрич Вельо Илиев десетки години като такъв безобразничеше с бизнесмените от града. Защо, защо трябва да идват избори за да обещавате, по-точно да лъжете. Ами моля ви - лъжете през цялото време, а не само в кампаниите - така или иначе не ви вярваме.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар