Димитър Бръчков - кандидат кмет за Петрич - ПП ГЕРБ

22 септември 2015 13:00   8 коментара   29131 прочита


Уважаеми жители на община Петрич,

За пореден път, но може би най-осъзнато, заради пропилените с лесна ръка възможности се изправяме пред решаващ избор. Избор, който ще отреди на Петрич заслужено място на мобилна, развиваща се община или ще продължим пътя на пропуснатите обществени ползи за сметка на властови амбиции и частни интереси. През годините досега бяхме търпеливи, давахме възможности за оправдаване на гласуваното доверие, Но…допуснахме в замяна превес на лишено от скрупули управленско поведение!

Уважаеми съграждани, жители на община Петрич,

Вие заслужавате да участвате в честен диалог, не да бъдете мълчаливи слушатели, обект на подчинителна реторика и ултимативен тон!

Като кандидат за кмет на община Петрич мога да поема отговорност за едно открито управление, управление съгласувано с устоите на будното гражданско общество – това на община Петрич!

Наясно съм с нерешените в годините проблеми и знам, че на прага на всеки нов избор Вие имате своите високи изисквания и смятам да съгласувам с тях управленската си методика!

Жителите на община Петрич имат право да получават достъп до всяка информация, която пряко или косвено ги касае като данъкоплатци. Бизнесът има право да бъде поставен на конкурентна основа, стопаните да имат условия и обект, който с гордост да наричат кооперативен пазар или борса за реализацията на земеделска продукция.

В мое бъдещо управление като кмет на община Петрич, стабилността на болницата ни и въвеждането в експлоатация на новия корпус ще бъдат приоритет! Организацията на движението ще стане предмет на експертен съвет, за да бъде тя безопасна за нас и децата ни! Всички квартали на града и селата ще бъдат равнопоставени по отношение на инвестициите и благоустрояването!

Петрич има ресурса да се превърне в културно-исторически център на югозападна България и АЗ ще работя затова!

Всичко изброено е израз на очакваната промяна, а промяната това сме НИЕ ! Нека се поздравим с обмисленият избор на 25 октомври!

Димитър Бръчков

листа на кандидат-съветниците

8 коментара
25 Септември 2015 12:37 | таня
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Успех


25 Септември 2015 14:30 | bravo
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

yyyyy


25 Септември 2015 16:55 | иван
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Гн Бръчков с вас сме, и сме много !


08 Октомври 2015 19:01 | петричанин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Дано спечелите та и младите хора да намерят своята реализация .


14 Октомври 2015 12:37 | Krum Petachki
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Успех


19 Октомври 2015 14:54 | bobi
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Успеь приятел имасх насхата подкрепа и от Германия .лосхото е 4е не мояа да гласужам


22 Октомври 2015 15:33 | пътник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БРЪЧКОВ УСПЕХ. ДАНО ПОГЛЕДНЕЖ ПО СЕРИОЗНО НА ТРАНСПОРТА В ПЕТРИЧ. ЧЕ В МОМЕНТА СМЕ НА БЕЛА СТИЛ И ВИЖ КАКЪВ ДЪЖД Е ЦЯЛ ДЕН .ПОСЛЕ ЗА НЕДЕЛЯ ЗА ИЗБОРИТЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ .ТОВА НИ Е ПАДАРЪК ОТ ВЕЛЬО .4 МАНДАТА ПРОДАДЕ ВСИЧКО А СЕГА НЕ СЕ СРАМУВА ДА ЗАСТАНЕ ПРЕД ПЪТУВАЩИ .СМЕЛО НАПРЕД.


22 Октомври 2015 15:41 | ПЪТУВАЩ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

АМИ ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ .ЧЕ НИЕ ПЪТНИЦИТЕ СЛЕД 14 ЧАСА НЯМА АВТОБУС ОТ БЛАГОЕВГРАД ПЕТРИЧ. ВСЕКИ ПЕТЪК ОТИВАМЕ С КОЛИТЕ ДА СИ ПРИБИРАМЕ ДЕЦАТА .НАЛИ БЕШЕ ИДВАЛ ТУК В ОБЩИНАТА ДА СЕ ВЗЕМЕ НЯКАКВО РЕШЕНИЕ И ВСИЧКО СИ ОСТАВА НА МЕСТО ВЕЛЬО НЕ МУ ПУКА .А СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ. И В ТАЯ ПЕТРИЧКА АВТОГАРА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НЯМА НИКОЙ ОТКЪДЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ ЗА ПОНЕДЕЛНИК БИЛЕТ ЗА СОФИЯ И БЛАГОЕВГРАД КЪДЕ ОГНЯН Н-К АВТОГАРА ИЛИ САМО РАКИЯ СМУКА ПРЕЗ ДЕНЯ .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар