Диалогът! Жителите в Полето със Стефан Апостолов преди изборите за парламент

23 март 2017 09:00   35 коментара   8194 прочита


Естественият избор за хората в община Симитли е Стефан Апостолов – това е изборът и на жителите в село Полето. Те инициираха среща със Стефан, който е кандидат от гражданската квота в листата на партия ГЕРБ. Срещнаха се с него за разговор, по теми, които са приоритет за населението в полето, а оказа се и съвпадат с идеите на Стефан Апостолов и смисъла на кандидатирането му за народен представител.

„Моето желание е всяко семейство да има шанс за свое дете, заявявам категорично, ще дарявам заплата си за семейства с репродуктивни проблеми. Мечтата на всяко семейство е да има поколение, деца, които да направят живота им смислен. По-социална политика от тази няма“, казва Стефан Апостолов. Негова е и идеята – от държавния бюджет да бъдат отпускани средства, чрез общините за финансиране на ин-витро процедури. Идеята му вече е вписана в приоритетите и управленската програма на партия ГЕРБ. За финансирането на ин-витро процедури за всяко семейство говори на срещи с хората и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той заяви, че кандидатурата му за депутат е водена единствено и само от желанието да продължава развитието на община Симитли и жителите й.

„Ще бъда щастлив да мога да помагам на всеки от нашата община, от региона. Наистина искам да се чуе гласът на хората в парламента. Приятелите ми, познатите, младите, пенсионерите, работещите, безработните… всички те го заслужават. Всички ние го заслужаваме. Защото всички имат думата на 26-ти март, а гласът от избора трябва да продължи да се чува и да се слуша и след изборите“. Така Стефан Апостолов вижда идеята и смисъла в изборите и избирането. Това го е мотивирало да поеме отговорност да бъде в кандидатската листа на партия ГЕРБ и да е народен представител от Симитли, Благоевградски избирателен район.

В подкрепа на Стефан Апостолов кметът на село Полето Иван Манчев, пръв сред равни, се обърна към местните в Полето: „По-нормално от това да искаме и да гласуваме, да подкрепим наш човек, няма. По-естествен избор за нас от село Полето, от община Симитли няма. Той е тук, с него ще можем да се видим, да говорим и след 26-ти март. Трябва да сме обединени и категорични в избора ни тази неделя“.

Стефан Апостолов е 22-ри в листата на партия ГЕРБ – с номер 11 в интегралната бюлетина. Правото да гласуваме и мажоритарно ни позволява да пренареждаме листата. Стефан Апостолов „отива“ начело в листата, ако гласуваме с номер 11 в ляво в квадратчетата за партия ГЕРБ и с 22 в кръгчето в дясната страна на бюлетината.

След срещата в село Полето Стефан Апостолов бе част от представянето на кандидатската листа на партия ГЕРБ в Благоевград. На широкият форум присъстваха председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, водачът на листата в Благоевградски избирателен район Цветан Цветанов, всички кандидати на партията, кметове от областта, Манфред Вебер, председател на групата на ЕНП в Европейския парламент и Мария Габриел, евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП

*Предизборна публикация

35 коментара
23 Март 2017 09:38 | БСП
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

БСП-арче по душа. Гледам вдигнал е палеца. Така е, всички са чеда на БКП - баща му и той там се кланяше и ядеше от копанката. Сега в ГЕРБ-ерската каца с мед бърка ама тя пак си е от Червен дъб, нищо, че отвън е пребоядисана. Това момче абсолютно няма идея за какво става въпрос в НС. Тотална излагация.


23 Март 2017 09:55 | 8
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Има хубави желания момчето, но какво е постигнал досега? И аз имам желание всеки месец да давам по 5000. 00лв. за онкоболни, но как да стане? Само с желания не става. Повярвайте, че още на другия ден след изборите всички ще забравят какво е говорено. Скъсява им се паметта.


23 Март 2017 10:17 | 7
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Хубаво е, всички които се кандидатират за такива постове да си изпълняват обещанията. Това младо момче е постигнало доста със собствен труд и съм сигурен, че ще изпълни предизборните си обещания за разлика от много други!!! Уважавайте младите, които искат промяна стига сте плюли и мазали. Успех Стефан Апостолов 11/22.


23 Март 2017 10:31 | До 7
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Абе "7", верно започвам да мисля, че народа ни е зомбитан и в частност тези които мислят като теб. Абе, вие в некаква паралелна реалност ли живеете. Какви обещания ще изпълни, Бе ? Всички виждаме и знаем как се случват нещата в ГЕРБ. Има 1 дето казва, Какво, Кога, Къде и Как да селучи. А всички останали са абсолютно безгласни машинки за гласуване. Те дори връзките на обувките не могат да си вържат без благословията на Бащицата. Верно полудехте.


23 Март 2017 10:33 | 123
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Всяка община заделя ежегодно определена, не малка сума за семейства с репродуктивни проблеми от общинския бюджет. Общината на бащата на Стефан Апостолов от партия ГЕРБ /Симитли/ не е заделила до този момент и една стотинка. Там общинския бюджет се разпределя за лични облаги. Поинтересувайте се какви заплати получават. Каква работа е свършила в общинския съвет Лиляна Айкова и колко получава всеки месец. Защо досега никой не е заделил или дарил пари за семейства с репродуктивни проблеми


23 Март 2017 10:35 | Ij,w; f
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Това е тотална излагация. Нямам нищо против Стефчо, но той не е за депутат. какво е постигнал сам? Я ми отговорете, защото пишете глупости. Кой е Стефчо? Син на кмета на Симитли Апостол Апостолов. Повече няма какво да коментираме. Постигнал сам? Какво? Нищо! От какво разбира ....от енергетика ли, от земеделие ли, от правосъдие ли, от икономика ли, от вътрешна и външна политика? Да не би да е казал нещо по тези въпроси? Бил ни той приятел! Ама големи наивници сте бреййййй!!!! Не мога да пиша повече..... няма смисъл.


23 Март 2017 10:39 | Полето
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Този колибар от Сенокос, иска да превърне селото ни в родното му село .Хора, задружно да унищожим тази проклета комунистическа гад, издънка на крадливо племе и уродливи родители -сеящи само смърт и нищета на народа и глозгащи дори от умрелите трупове .Никога вече, крадливото племе на Постоль във властта!!


23 Март 2017 10:51 | ГЛАС НАРОДЕН
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

За какво говориме бе хора? Какъв депутат може да бъде сина на кмета поли? От какво разбира и какъв стаж има? Пардон извиняваите, забравихме кой е баща му? Политически оцветен с всички цветове. Днес с тази партия, утре с другата. Не остана партия от която не е бил. Баща му ще му предаде опита, който има-днес сине си с тези, утре с другите.


23 Март 2017 11:32 | ПОЛЕТО
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Той заяви, че кандидатурата му за депутат е водена единствено и само от желанието да продължава развитието на община Симитли и жителите й.
Е много е загрижен за хората, или и той като баща му е загрижен за държавните пари?
Явно вече в нашата България топлите служби се предават по наследство?


23 Март 2017 11:47 | Само Стефан
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

От много неща разбира и достатъчно стаж има за годините си!
Вече се чудите каква простотия да напишете само и само да оплюете Стефан. Стаж нямал, от какво разбирал, ще дари ли наистина заплатата си като народен представител, син бил на Поли...
Интересно ми е вие от какво разбирате??? От жалките ви коментарчета лъха само злоба и завист. Стигам до извода, че само от злоба и завист разбирате. Жалки сте, жалкиии


23 Март 2017 11:57 | Ij,w; f
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

До "Само Стефан". Моля те кажи от какво разбира. Аз ти казвам че няма да е депутат. И точно в Полето ще изгуби. Не злобея. Няма за какво да злобея. Просто казвам мнението си. Мисля че съм в пъти по навътре в нещата. Все пак имам доста опит. Е не съм печелил 6 от тотото, но поне пиша без правописни грешки, и знам къде се поставят "запетайки". Много партии смени баща му. Затова няма да спечели момчето. Нямат им вяра вече. Но успех.


23 Март 2017 12:24 | До горния
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

И какво като няма да стане депутат? И какво общо има баща му коя партия подкрепя? Това, че подкрепяш дадена партия в името на Общината говори единствено, че ти пука за Общината. Ако беше член на дадена партия пак нямаше да си доволен. На мен пък ми харесва, че е гъвкав.
Стефан Апостолов е висшист, говори два езика, честен е, има бизнес, доказал се е и в съдийството. За мен това е достатъчно, за да гласувам за него. Интересно ми е останалите кандидат - депутати какви качества имат.
Относно коментара ти за шестицата - незнам какво целиш. От него си проличава, че си злобен и завистлив.


23 Март 2017 12:36 | Ij,w; f
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

До "До горния"! Не, не съм злобен и завистлив. Разбираш ме погрешно. Просто това момче не става за депутат. Това искам да ти кажа. А за 6-та..... хайде да не коментираме..... ще изляза прав. Имаше нещо гнило в цялата работа. Но за да разбереш че не съм злобен .....успех му желая на момчето. Нека стане депутат, но до там. Нищо няма да промени. И аз съм се махнал от тази община заради баща му. Пак ти казвам дебело..... не злобея ....но не трябва точно сина на кмета да е депутат. Не е морално.


23 Март 2017 12:58 | До горния
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Какво означава "не е нормално" син на кмет да бъде кандидат за депутат? Синовете и дъщерите на кметовете трябва да си седят у дома ли???
Разбира се, че няма нищо да промени Сам, никой не твърди обратното.
Стефан има качества, но за съжаление честните и можещите в БГ са недооценени, нагрубени и оплюти.
А относно шестицата - темата става банална и най ми е смешно, когато някой от безсилие какво да напише спомене точно нея.


23 Март 2017 13:17 | Иван
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Аз пък дойдох да живея в тая Община, когато Поли стана кмет.
Стефане, само напред моето момче.
Ние знаем кой си и какво можеш.


23 Март 2017 13:22 | Ij,w; f
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Хи хи хи хи добре господа! Гласувайте си за Стефчо. Няма да стане депутат. Няма как Петрич, Сандански, Разлог да гласуват за "г-н Никой" от с. Тросково, пардон с. Симитли да стане депутат. Брежани и Полето този път няма да гласуват за симитличанин.


23 Март 2017 13:24 | Ij,w; f
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Иване ти от Сострел ле слезна. Свалиха те с кошерите за тютюна. Марш горе в гората..... урдар такъв.


23 Март 2017 13:43 | антон
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Млад бил Стефан, не разбирал от нищо..... ами вие всички дето трърдите, че няма да спечели от какво разбирате ?Големи социолози се изъдихте бреей !!


23 Март 2017 13:56 | персей
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

И с. Полето и с. Брежани ще гласуват за Стефан Апостолов!!! И ... не само ха ха ха! Долу злобните и ниски страсти! Да бъдем единни, защото се отнася за общината като цяло, а не за отделни села. Този млад човек представлява всички! Нека му гласуваме доверие!


23 Март 2017 13:57 | 11/22
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

И Петрич и Сандански и Разлог и Симитли и който ще те ще си гласуват за Стефан, защото всички знаят що за човек. На пук на злобните ви коменатри и действия Стефан ще успее и ще докаже своите възможности и качества, ама ме е яд, че после ще помага и на такива като вас... Господ да е с него и да го пази от злобата ви.


23 Март 2017 14:03 | Иван от Дамяница
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Няма такова нещо. От къде на къде ще гласувам за сина на Поли. Човек който мина през всички партии. Цялата област го знаем това. Както симитличани искат Стефан Апостолов така ние в Сандански ще си гласуваме заГЕРБ за Динев. Хайде да видиме коя община е по-голяма. Колко ще съберете там в тая мижитурна община Симитли. А съм сигурен че има много противници Поли там. Специално на тези избори от Симитли няма да има кандидат. Това е.


23 Март 2017 14:17 | до злобарите
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Немого да размера защо злобеете толкова? Защото Стефан е млад, интелигентен, амбициозен, честен, защото е син на Поли, или защото вие не притежавате нито едно от тези качества?
Нямало да стане депутат. И какво от това, питам аз? Вие пак ще сте едни завистливи, злобни мижитурки, които ще продължават да злобеят докато са живи


23 Март 2017 14:43 | Мариета
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Не е важна колко е голяма общината, а колко е задружна! Симитли не един и два пъти е показвала как може да се обедини когато има кауза и когато тази кауза наистина си струва така че... СПЕЦИАЛНО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ СИМИТЛИ ЩЕ ИМА ДЕПУТАТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - СТЕФАН АПОСТОЛОВ! ТОВА Е! :)


23 Март 2017 14:45 | Иван от Дамяница
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

До "До злобарите". Кажи бе симитличанин. какво злобея. Я помисли малко дали може този ваш Стефчо да стане при мажоритерен вот депутат. Или ти не знаеш какво е мажоритарен вот. много ясно големи общини да гласуват за техните си представители. Какво е това Симитли. И с какво толкова се отличава вашия кандидат. Че е млад ли само. Я не заблуждавайте хората.


23 Март 2017 14:49 | Иван от Дамяница
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

За каква задружна община ми говориш? Поли държи циганската махала и Долно Осеново. Какви каузи какви пет лева. Ставаш смешен. Това момче ми е свирило на мач. Познавам го. Но ще си подкрепим нашия кандидат. Така че няма шанс. А ГЕРБ няма да вкарат 5-6 депутата а най-много 3-4. Млъкни по добре.


23 Март 2017 14:53 | Полето
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Народе, нито един глас за отровния троскот от с. Тросково -мръсник с черни пари подкупва СТРУМА ДА МУ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ .Струма и да триете и да не давате коментари, този боклук става само да брои гущерите и змиите в родното му Тросково.....


23 Март 2017 14:58 | Иван от Дамяница
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ха ха ха и на другата по горна статия изтриха коментарите. Струмааааа нещо ви куца. Нали трябва да говорим обективни неща. нито обиждам някой нито нищо. Жалко. Все пак ви благодаря.


23 Март 2017 17:07 | от нас
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Малееее колко много злоба в този народ!!! Само завиждат и не защото кандидат-депутата Стефан Апостолов няма качества, а защото самите ВИЕ нямате и злобеете! Желаем на този млад, амбициозен човек много успех! Това е избора - Стефан Апостолов 11/22!!!


23 Март 2017 17:36 | кукер сити
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Язе мислам престолонаследникот да си го напраим кмет на наше село. Таман, че има приемственост и парите па ке са у семейството. Че си връви по утъпканите пъртини он - и футбалистчета и съдийчета са биле и двамцата и от икономика и пулитика разбируват. Лесно че се научи да крадне, има кой да го изучи на занаятот... И те тека-не си го даваме за депутатин. Он си е за наше село да командирува.


23 Март 2017 18:50 | До Иван от Дамяница
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Почвам да се притеснявам, че може да се споминеш от злоба. По- спокойно уважаеми злобарю


23 Март 2017 20:52 | Пламен Мирчев
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

КАТАСТРОФА! Отрочето на най-големият измамник в Югозапада (а може би и в България) кметът на Симитли- Апостол Апостолов-Поли е номиниран за депутат. Не само е номиниран, но има и реални шансове да влезе в Парламента. В Симитли тече невероятна организация да бъдат привлечени избиратели от общините Симитли, Кресна и Благоевград, които да гласуват с бюлетината на ГЕРБ с номер 11/22 в полза на малкия феодал. Каква наглост!!! Един глезльо с изключително нисък интелект, човек който както баща си мисли само за пари, иска да оскверни Народното събрание.
Така възмутително имах огромното неблагоразумие да предложа на Апостол Апостолов да влезе в семейната ми фирма срещу определена инвестиция. Официално от негова страна във фирмата влезе синът му. Вместо да направим нещо сериозно, без да влизам в подробности, те откраднаха фирмата ни зад гърба ни и я продадоха за над 1 500 000 лв. (по думите на купувача). И разбира се след продажбата се скриха. За подробностите ще сезирам ДАНС и специализиранат


23 Март 2017 20:53 | Пламен Мирчев
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Искам да помоля съгражданите ми от Благоевград да не гласуват за малкия измамник от Симитли!
Пламен Мирчев


24 Март 2017 07:52 | Иван от Дамяница
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Няма да се спомина от злоба. И нашия кандидат и петричкия кандидат и другите кандидате са в пъти по достойни от този Стефчо. Няма да стане депутат. Нека се подготвят в Симитли. Но няма да ги огрее. ЯМКС нали знаеш какво означава. Това знаеш за кой се отнася.


24 Март 2017 10:37 | 8
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

То като е тръгнало може и сина на Ценко Чоков да се кандидатира. И той е млад, разбира от много неща, умен е и то много. ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА.


24 Март 2017 10:53 | Хуни
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Няма разлика от Ценко Чоков и Апостоль Апостольов. А и между синовете им няма разлика. Дано този народ най после се осъзнае. Тази община не им е на семейство Апостолови частна собственост. Само те са загрижени за нея. Виждам.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар