Депутатът от ГЕРБ Петрич Димитър Танев: След Великденските празници ще стане известна кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Петрич

28 март 2015 13:45   11 коментара   15008 прочита


На традиционната среща с членове от ръководството на ПП ГЕРБ в Петрич на чаша кафе депутатът. Димитър Танев направи в аванс специално за Struma.com, кратко резюме за предстоящите събития през идващата седмица. В съботния ден Танев бе в компанията на колегите си Велко Велев, Веселин Бисерински.

Г-н Танев, намирам ви на чаша кафе, така ли релаксирате с колегите си от петричкия офис всяка събота?

Това не е само релакс. С колегите си обсъждаме и правим отчет на изминалата седмица и набелязваме предстоящи нови неща за идващата. По принцип всеки понеделник имаме сбирка в офиса. Затова трябва да обсъдим, какво се е случило в Петрич и София. Дали има нови моменти –това си е част от редовната политическа работа.

Какво е новото в предстоящата ви програма за седмицата?

Сега се готвим за младежкото мероприятие през седмицата, което е национално. То ще се състои на Рупите. То ще е навръх Цветница и се организира от ГЕРБ младежи. Тук ще присъстват евродепутатите и г-н Цветан Цветанов. По принцип става традиционно, хубаво мероприятие. След това следва Великден. Утре имаме среща в София на ГЕРБ-предприемачи. Това е национална конференция на тази структура.

Какво ще произлезе от тази среща? Има ли ново специално за района на Петрич, което да касае хората на общината?

Петрич е най-добре представеният град и община от Благоевградска област. Имаме пет човека делегати на тази среща. Това не е никак малко, като признание

Има ли вече ГЕРБ кандидатура за кмет за предстоящия местен вот на есен?

След Великденските празници предстои да се мисли вече за кандидатурата на ГЕРБ за кмет за Петрич, за листите за общински съветници, за селските кметове. Защото сега вероятно петричка община ще има около 35 селски кметове. Това е предизвикателство и отговорност да намериш в тридесет и пет места подходящи хора

Сегашните кметове на населени места от ГЕРБ ще бъдат ли отново включени?

На всички кметове им пожелавам успех! Да са живи и здрави! Всеки да преценява от коя партия – по какъв начин ще иска да представя кандидатурата си. Има пълна свобода, който желае и намерим общо споразумение ще бъде издигнат от ГЕРБ. И по принцип ГЕРБ ще издига кандидати вероятно във всички населени места, където имаме подходящи и добри кандидатури.

Усилено се говори в Петрич, че Вие ще сте кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Петрич?

Знам, че се говорят много неща, но преди избори е било винаги така. Казах ви, че след Великден предстои да се обсъдят кандидатурите. Знаете каква е схемата в ГЕРБ и как се работи –предлагат се три кандидатури. След това се обсъжда на Национално ниво, прави се проучване, вижда се кой, как стои на местно ниво и се взема общо решение, коя да е най-подходящата кандидатура.

Двете вече са известни – вашата и на Димитър Бръчков? Третата – коя, е?

Ха, още не са известни. Всеки, който е тука на тази маса, всеки един заслужава. И не само на тази маса. Има много хора, които биха могли и заслужават! То има време – не бързаме!

Венци Методиев


Още за: среща   Д. Танев   резюме   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
28 Март 2015 14:56 | сензация
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

последното социологично проучване направено в Петрич, със сензационни данни-Танев пред Вельо Илиев с 19 пункта на доверие.


28 Март 2015 15:02 | зано
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

тОЗИ ДЕПУТАТ ОТ ПАрТИЯТА НА бОЙКО ТИКВАТА КАКВО Е НАПрАВИл ЗА ФУТбОлА ВПЕТрИчОТбОрА НА бЕлАСИцА ДА НЯмА СОбСТВЕН СТАДИОН ДА ДОмАКИВСТВА В СЕлО КОлАрОВО А ИНАчЕ Е ПрЪВ ПрИЯТЕл СЪС ОрТОДОКСАлНИЯ КОмУНИСТ ХрИСТО мАлчЕВ И ГО ИНТЕрСУВАСАмО ПЕчАлбАТА А КО ЩЕ И ДЯВОлА ДА мУ Е ПрИЯТЕл


28 Март 2015 15:52 | споразумение
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Добри Мам. вриков дава щъркеловите гнезда в Г. тодоров. Иван Сотиров -калта на минералните бани на концесия. Сашо -апашо, фурната на с. Кавракирово .Велик Филчев -Травестита -говорител от с-Беласица, за общо ползване.


28 Март 2015 18:07 | пасков
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

долни боклуци


28 Март 2015 18:23 | до Вельо Илиев
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Социологическото проучване е ефакт .Не го подценявай, а се вземи в ръце! Като пасуваш -никой, няма да ти помогне! Колкото и да има желание!


28 Март 2015 19:13 | vankata
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

eee


28 Март 2015 20:31 | ....
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Смешки...


29 Март 2015 12:15 | гражданка
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Какви недоразумения са тези от снимката .Боже, пази града ни от тези на снимката! Не позволявай те да ни управляват! Как можаха тези хора да станат политици? Такава простотия лъха от тези "хорица", а са тръгнали и политика да правят. Петричани, събудете се!!!


29 Март 2015 17:31 | аз
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

жалки крадци, измамници и изнудвачи. нямате морал.


30 Март 2015 10:44 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Инж. Д. Танев е едно политическо недоразумение... Да си седи у парламенто и да люпи слънчоглед. И да слуша вожда д-р Боко-Винету.


08 Април 2015 09:30 | е 79
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тоя филчев ако е травестит както го пишете дайте го при нас на магистралата и ние проститутките искавме кмет за говорител.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар