Даниела Савеклиева: С избора на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще има стабилност в страната ни

23 октомври 2016 10:55   8 коментара   12306 прочита


Страната ни се нуждае от стабилност, от обединение в името на националните интереси, от ясно и категорично заявена евроатлантическа ориентация. Това може да бъде постигнато единствено и само с избора на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева на среща с избиратели в благоевградското село Изгрев.

„Познавам лично и двамата, те са доказали с работата си в парламента, че са диалогични хора, но готови с решителност да отстояват позициите си. По всеки въпрос са подготвени с неоспорими аргументи”, каза Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че като първата жена председател на Народното събрание Цачева е доказала, че има качествата да стане и първата жена държавен глава.

Народният представител и общински ръководител на ГЕРБ-Благоевград Йордан Андонов призова хората да бъдат активни на изборите и да дадат доверието си за най-подготвения екип, с ясни послания към хората и ясна визия за работата на президентската институция. „Направете най-правилния избор, а той е с №17 в бюлетината, изберете за президент на България Цецка Цачева и Пламен Манушев за вицепрезидент”, призова Йордан Андонов.

На срещата в село Изгрев присъстваха и общински съветници от ГЕРБ, които отговориха на въпроси на хората за програмата на кметския екип за продължаване развитието на Благоевград и селата в общината.

8 коментара
23 Октомври 2016 12:07 | баба
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Без Цецка-край, загиваме! Митьо Пищова е най-подходящ за президент. Да не се различава от "управляващите".


23 Октомври 2016 12:28 | селянин
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Леле що народ и какъв голям интерес. Бойко събери си такива вересии като Савеклиева, Андонов и Танев ако искаш да останеш на терена.


23 Октомври 2016 14:55 | Ташаци на рояци
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Пази Боже слепо да прогледне... от парелката право у парламенто. Зръъъъц Тая савсем е превъртела. Дали сама си верува или Цв Цв така ин е кажал да говори. Простотията слагачеството лакомията и тъпотията граници немат.
Да живей сецка цачева рабфак обединител на сите орки и милиционере. Дгугио пат данчето да говоре у още по пълна зала
Мяза на вечеринка като у психо диспансер


23 Октомври 2016 14:57 | Ташаци на рояци
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

От панелката* право у парламенто
И са ки се даржиме на Батман за шлиферо
Да не фука ветар


23 Октомври 2016 17:02 | Рилски
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

От прост, на по-прост, какво ще ги правим и двамата продажници на България. Ужас !!


23 Октомври 2016 17:52 | наблюдател
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

на вниманието на савеклиева и андонов, защо моето семейство няма да гласува за президент, защото вие от герб позволихте да назначаване на важни постове хора неотговарящи за тези постове, корумпирани, хора без морал, елементарни като например фонд земеделие, нои, здравна каса. просвета, басейна дирекция и други а те от своя страна назначават любовниците си, връзкарите. и това ще ви го докажем ние, които се излъгахме и гласувахме за герб. вижте колко хора ви слушат и присъствуват


23 Октомври 2016 20:36 | ДОКТОРА
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

НАРОДЕ, ВСИЧКИ ДО ЕДИН, СРЕЩУ ЧУМАТА НА ВЕКА -ГРОБ !!!! НАРОДЕ, ПРОПАДНАЛИТЕ ИЗРОДИ НА УРОДЛИВИЯ ПОЖАРНИКАР ГОТВЯТ ЗАКРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА!!!! КАКВА ПО ГОЛЯМА ГАВРА НА ТЕЗИ ПОЛУИДИОТИ Е ДА ПРЕДСТАВЯТ НА НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА ТРАВЕСТИТ И ДА ЗАПЛАШВАТ, ЧЕ АКО НЕ СПЕЧЕЛЯТ ЩЕ ИЗГУБЯТ КЛЬОПАЧКАТА ЗА ВСИЧКИ УРОДИ, НАСТАНЕНИ НА НАРОДНАТА ТРАПЕЗА!!!! НАРОДЕ, ВСИЧКИ ДО ЕДИН СРЕЩУ ТАЗИ НЕВИЖДАНА ЧУМА, СЪСИПВАЩА ВСИЧКО ДО КЪДЕТО СЕ ДОКОСНЕ !!!! НАРОДЕ, ПОБЕДА СРЕЩУ НАЙ КЪРВАВИЯ ВРАГ НА НАРОДА -ЧУМАТА ГРОБ !!!


24 Октомври 2016 01:03 | Аууууу
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Г-жо Савеклиева, по-добре не агитирайте за г-жа Цецка Цачева.
Вие няма как да убедите хората да гласуват за нея. Не Ви възприемат сериозно и нямате достатъчно авторитет, за да окажете някакво влияние върху избирателя и то върху колебаещия се избирател. Дори напротив! При една мажоритарна ситуация, ако трябва да се гласува за вас, знаете ли колко гласа ще получите? По-добре не си давайте сметка, че ще се уплашите. . . Вие сте случаен човек в политиката.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар