Цветан Цветанов в Кресна: Силата на ГЕРБ е, че предлагаме реално изпълними политики

25 февруари 2017 15:48   9 коментара   12261 прочита


В предизборната програма на ГЕРБ фокусът е насочен върху хората. Политиките на ГЕРБ имат реален ефект върху развитието на населените места. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата в Благоевградски избирателен район Цветан Цветанов по време на среща с актива на партията в Кресна.

Цветанов подчерта, че предстои една тежка кампания, в която опонентите на ГЕРБ ще обещават много неща, които не могат да изпълнят. „Всеки трябва да направи равносметка какво може да бъде постигнато предвид финансовите параметри на държавата. Силата на ГЕРБ е, че планираме да реализираме политики, които реално могат да се случат. 1500 лева средна работна заплата е напълно постижима сума, но това може да се случи, ако продължи икономическия растеж. Ние предвиждаме актуализация на пенсиите, но без да се увеличи дефицитът.

В момента дефицитът в НОИ е над 4 млрд. лева и не трябва да се допуска нарушаване на пенсионния модел“, каза Цветан Цветанов.
Цветанов обясни, че по различните оперативни програми от Европейския съюз България ще получи безвъзмездно над 17 млрд. лева. “|5 млрд. ще получим само по Програмата за развитие на селските райони. Без европейската солидарност много от нещата, които са се случили в страната ни, нямаше да са възможни.

Единственият път за развитие на България е европейският и ние няма да позволим отклоняване от него“, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област.
Цветан Цветанов подчерта, че след изграждането на автомагистрала „Струма“ Кресна ще става още по-атрактивна дестинация и ще се създаде добър климат за повече инвестиции.

Пред хората от Кресна Цветанов обяви, че нов акцент в програмата на ГЕРБ ще бъде финансовото осигуряване на ин витро процедури. Според зам.-председателя на ГЕРБ подпомагането на семействата с репродуктивни проблеми трябва да стане държавна политика.

В срещата в Кресна участва и областният координатор на ГЕРБ и втора в листата Даниела Савеклиева, кандидатът за народен представител и общински ръководител на ГЕРБ Струмяни Кирил Укев и кандидатите за народни представители Венцислав Хросинков и Вили Вучева.
Даниела Савеклиева подчерта, че в община Кресна ГЕРБ има едно сериозно и твърдо ядро, с което партията ще постигне поредната си изборна победа.

В. Стефанов


Още за: цветанов   Кресна   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
25 Февруари 2017 16:17 | ЗА ГЕРБ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Скоро ГЕРБ ще пие по една студена радиоактивна кръстилска вода
ЧЕТИ..... за тая история
260 000 лева общински пари погребани в радиоактивния водопровод за с. Кръстилци и ГЕРБ мълчи що ...??? на г- н Михайлов трябва да му се повдигне обвининие за безстопанственост, а не да се реди у листата на ГЕРБ .


25 Февруари 2017 16:18 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

В Кресна Герб трябва да започне от учредително събрание. Твърде много искам от Цветанов .Дано Борисов ме разбере.


25 Февруари 2017 16:36 | ЗА ГЕРБ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

пострадал 0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили..... РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -продадени zеми на граждани, черковни и общински
Всичките тези продажби на земеделски земи са незаконни ? за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....
тук е зарито кучето ! .....за тия щуротии що са правени с земеделските земи, някой трябва да иде у панделата


25 Февруари 2017 16:55 | .
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

санданчанин
СЕГА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ЩЕ УСЕТИ КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ КАТО ИДЕ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ ..ПРОМИЛИТЕ СА ЯКО ВДИГНАТИ ....ДА СЕ ПОКРИЯТ ХАРЧОВЕТЕ ПО МАШИНИТЕ ЗА МЕТЕНЕ КОИТО НЕ РАБОТЯТ ...ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ


25 Февруари 2017 17:08 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

чети ИЗБИРАТЕЮ !!
кмете Котев всички продажби на земеделски земи са незаконни .....и какво правим сега ??? Общинска служба Земеделие Сандански Удостоверение Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции. няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ . АНДОН КОТЕВ началник на Общинска служба Земеделие гр. Сандански
С такива престъпни удостоверения се изпродадоха сумати общински, частни и черковни ..
ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ !!


25 Февруари 2017 18:23 | тираджия
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

"1500 лева средна работна заплата е напълно постижима сума, но това може да се случи, "ако" продължи икономическия растеж. " - "АКО" е велика дума


25 Февруари 2017 18:25 | ИЗБИРАТЕЛ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
за гражданите на град Сандански
Водим от горното и на основание чл. 306, ал. 2 във вр. с чл. 304, ал. 1 от АПК, съдът
Р А З П О Р Е Д И:
НАЛАГА на кмета на Община Сандански глоба в размер на 1000/хиляда/ лева за неизпълнение на влязло в законна сила на 15. 03. 2016год. решение №2369/28. 10. 2015 год., постановено по адм. д. №3/2015год. по описа на Районен съд-Сандански.
Разпореждането подлежи на обжалване пред тричленен състав на Районен съд –гр. Сандански с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му.
Препис от разпореждането да се връчи на кмета на Община САНДАНСКИ .
След влизане в сила на съдебния акт да се издаде изпълнителен лист.
И СЕГА КМЕТЕ - ПАК ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ... ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТВОИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ


25 Февруари 2017 19:47 | керкенез
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

От всички коментари разбирам само едно-най много психично болни има в Сандански.


25 Февруари 2017 20:19 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Нищо не си разбрал .Във форума са най-много двама. Не се знае дали са и от Сандански. Но вдигат бирия за двеста. Като курортно селище са мързеливи, около тях всичките са трудолюбиви .Петрич е мотора на района.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар