Цветан Цветанов в Банско: ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот

18 април 2015 19:31   32 коментара   14406 прочита


 ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той присъства на семинара на тема „Европейски измерения на регионалната политика“ в Банско, организиран от МГЕРБ-Благоевград. При откриването на лекцията Цветанов подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която дава шанс на младите хора и това се потвърждава от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

„Свидетели сте на появата на много партии през последните 3-4 години, които не стигнаха доникъде, защото залагаха на популизма”, заяви Цветан Цветанов. По думите му, ГЕРБ изгражда здрави ядра на партията във всички възрасти.

По повод на предстоящите местни избори Цветанов посочи, че ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите.„Младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за общински кметове и кметове на кметства”, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Форумът, организиран с помощта на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, бе открит от кмета на общината домакин Банско Георги Икономов.

Младежите бяха приветствани и от областния координатор и народен представител Даниела Савеклиева, от евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателя на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев.

„Политическа партия ГЕРБ дължи силата си на младите хора. Оценяваме вашия капацитет и искаме да помогнем за развитието ви”, каза Савеклиева. „Човек се учи, докато е жив, завършвайки университета човек навлиза в университета на живота и там е много важно да бъдете добре подготвени, да бъдете амбицирани, да имате хъс и ентусиазъм, не да се борите, искаме да помогнем за развитието ви.а да се доказвате всеки ден”, съобщи Савеклиева. Тя допълни, че от партията Оценяваме вашия капацитета и им. По думи й целта на този форум е младежите да бъдат запознати с това какво се случва в местната власт и каква е националната политика в парламента. „Важно е да се подготвите за това, което предстои, едни местни избори, на които отново ще разчитаме на вас и то не само като движеща сила на самите избори, но и като участници в листите за общински съветници, а и за кандидати за кметове. Имате целия потенциал и енергия да се справите с това”, допълни Савеклиева.

По време на обучението младежите дискутираха предстоящите местни избори с едни от най-успешните кметове на ГЕРБ – Георги Икономов, кмет на Банско, и Красимир Герчев, кмет на Разлог. По темата за местната власт своя опит сподели и Даниела Савеклиева, която бе председател на общински съвет преди да стане народен представител.


Още за: цветанов   Банско   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
32 коментара
18 Април 2015 20:57 | Студент
Оценка:
-39
 (
53
 гласа)

Това са единствените хора, които ги е грижа за нас, младите хора, и се опитват да направят така, че да имаме бъдеще тук, в България. Време е да се оправят нещата и всичко да си дойде на мястото, както и трябва да бъде.


18 Април 2015 21:25 | ?
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Студента е от ЮЗУ. Подкрепиха ли втора кабинкова линия? Отвориха ли пътя към планината?


18 Април 2015 21:39 | Студент
Оценка:
-25
 (
37
 гласа)

Даже много повече ще направят, дори и да засегнат чужди лакоми интереси! Убеден съм!


18 Април 2015 21:52 | К. Костова
Оценка:
-33
 (
37
 гласа)

Радвам се, че виждам повече млади хора, ангажирани и интересуващи се за състоянието и бъдещето на страната ни. Когато те се заемат с нещо, ще го направят както трябва. На старите им е изпята песента, старите ленти сме ги гледали. Сега искаме нещо по-различно! Дерзайте, ние сме с вас, деца!


18 Април 2015 22:02 | анонимен
Оценка:
32
 (
44
 гласа)

Каква заблуда, колко объркан свят, тръгнал слепешком след един подсъдим физкултурник без реална представа за това, което се обещава. Лъжи, напразни надежди-саниране, магистрали и страшно много дупки не само по пътищата...


18 Април 2015 22:34 | ??? анонимен ???
Оценка:
-26
 (
36
 гласа)

1. Дупките - ние си ги правим, с тежките камиони по тях, където ги разбиват, и крадящите фирми, където ги "правят"..... ама такива са ни законите, такива сме си и ние
2. Като ти санират апартамента и почнеш да плащаш по-малко ток - и ти ще се радваш
3. Що караш по пътищата и магистралите като тръгнеш за морето или чужбина на почивка или за работа, защо не хванеш по селските пътища и козите пътечки, където няма асфалт, като си толкова недоволен?


18 Април 2015 23:32 | Пишльо
Оценка:
25
 (
37
 гласа)

ГЛУПАЦИ ГЕРБЕРСКИ КОМУНИ! И МАГИСТРАЛИТЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО СА ВИ ХУБАВИ,
И ПЪТИЩАТА ВИ СЕ ГЛЕДА КОЛКО СА ХУБАВИ, И СЕЛСКИТЕ ПЪТИЩА СА ВИ ОЩЕ ПО-ХУБАВИ.... КАТО ВАС. ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ ИЛИ МИСЛИТЕ ХОРАТА ПО-ПРОСТИ ОТ ВАС. ПРОСТИ И КЬОРАВИ. АЗ НЕ ПЪТУВАМ ПО МАГИСТРАЛИ, НО СКОРО ПЪТУВАХ ОТ ПАЗАРДЖИК ПРЕЗ ЮНДОЛА ЗА РАЗЛОГ. "МНОГО Е ХУБАВ ПЪТЯ". НО НАЛИ ТОЙ Е ЗА ПРОСТИТЕ СЕЛЯНИ МОЖЕ ДА ГО НАРЕЧЕМ СЕЛСКА МАГИСТРАЛА...


19 Април 2015 00:03 | Престанете
Оценка:
28
 (
30
 гласа)

Когато младите хора вместо с глупава политика се захванат с някакъв нормален бизнес ще повярвам, че нещо у нас се е променило в добра посока. Докато повечето от завършващите образование търсят този вид реализация чрез политически партии нищо добро не очаква страната ни. С политика се занимават хората които нямат никакви качества за реализиране на собствени бизнес планове и чакат на готово от някаква партия която се храни от гърба на народа.


19 Април 2015 00:03 | Икономист
Оценка:
25
 (
33
 гласа)

А бе, анонимен дрисльо! Като ги правим ние дупките с тежките камиони-защо не монтирате крила на тези тежки камиони, та по пътищата да се разхождаме по цвички?
А крадящите фирми нали вие управляващите ги избирате и назначавате и, и, и, и си делите икономиите! Иначе от къде пари за такива семинари? Ами какви са ни законите
бе, простак гербаджииски? Кой ги кове тези закони при вашето мнозинство? А като ви санират апартамента мислиш ли вярно, че ще е без пари? Безплатен обяд няма, особено при герб!!! Защото докато ви санират жилището-знаеш ли колко ще се дигне токът? А ще карам и по селски, и градски, и всякакви пътища, ЗАЩОТО И АЗ СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ КАТО ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ!!!! А какви са ви законите огледайте се вие - щом като ви водят ПРЕСТЪПНИЦИ. РАЗГЛЕДАЙТЕ СИ СНИМКИТЕ.


19 Април 2015 00:06 | Ло
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

Все боклуци


19 Април 2015 09:27 | koko
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Гледам на тия в залата ще им прилега по една лопата и да запишаа дупките по улиците, а не да се занимаваа с политика и да ни дера кожите от данъци.....


19 Април 2015 10:21 | кико
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Далиим и тефтерье записки да си водаа.....


19 Април 2015 11:34 | СМЕШНИЦИ ЧЕРВЕНИ
Оценка:
-14
 (
20
 гласа)

ОТ КИЛОМЕТРИ СИ ЛИЧИ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА - ВСЕКИ КОМЕНТАР ПОД ВСЯКА СТАТИЯ ВИДИШ ЛИ, ЧЕ ПСУВАТ И ИЗПОЛЗВАТ НЯКАКВИ ГРОЗНИ ЕПИТЕТИ - ЯСНА Е РАБОТАТА - ПЛАТЕНИ КОМУНИСТИ, КОЙ НОРМАЛЕН И ВЪЗПИТАН ЧОВЕК БИ СЕ ИЗРАЗИЛ ТОЛКОВА ГРУБО И ТО АНОНИМНО? ЩО ТАКА НЕ СЕ ИЗРАЗЯВАТЕ И НА ИЗБОРИТЕ, НАЛИ И ТОГАВА ВИ ПЛАЩАТ


19 Април 2015 12:21 | ДОКТОРА
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

БАНДА, КРАДЦИ, ИЗВРАТЕНИ ТИПОВЕ И ОЛИГОФРЕНИ СЕ ЛЪЖАТ, ЕДИН ДРУГ С ЕДИН ПРЕСТЪПНИК !!!ТОЗИ, ИЗМАМНИК СЕ ПИШИ ФИЗКУЛТУРНИК, А ВСЪЩНОСТ Е ЕДИН БЕЗМОЗЪЧЕН, НЕГРАМОТЕН ТЪРЧАЧ ДА ГОНИ ВЯТЪРА !!!! ТОЗИ БОКЛУК, ОЩЕ ЛИ ЩЕ РАЗВАЛЯ ВЪЗДУХА НА БЪЛГАРИЯ С ОТВРАТИТЕЛНАТА СИ ВОНЯ, А НЯМА ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ И ДА ОБСЛУЖВА, ЛЮБИМИТЕ МУ РОМИ?!?!?! ХЙДЕ, БОКЛУК, МАРШ КЪМ ЗАТВОРА, ЗАЩОТО, БАЙ СТАВРИ ТЕ ЧАКА С НЕТЪРПЕНИЕ !!!!


19 Април 2015 13:37 | ЛЕКО И МЕКО!
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

С КРАЖБИ ДО ДУПКА, ГЕРБ ЛЕКО И МЕКО ВОДИ РЕАЛЕН НЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКИ, НО И ЛИЧЕН ОХОЛЕН ЖИВОТ! ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ СА, ТИ НА МЕНЕ, АЗ НА ТЕБЕ!!!


19 Април 2015 14:25 | Безпристрастен лекар
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Никога не съм членувал и в момента не съм член на нито една партия. Не съм се интересувал от политика, а единствено от това да помагам на болните хора. Но това, което става в момента с управлението на партия Герб, на централно и местно ниво ме отвращава. Само думи, лицемерие, фалш, напразни обещания, а България се затрива. Питам се, докога ли ще издържи българския народ да го мачкат и унижават? А тези младежи и девойки още отсега им показват пътя, ако искаш да успеш стани член на Герб. А старите муцуни, до един са пребоядисани комунисти! Как досега не улучихме на едно правителство, което да се загрижи за бедния български народ?


19 Април 2015 17:27 | Запознат
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не си губете времето за водопровода Кръстилци и да се оплаквате на палача . Този отровен водопровод е изграден със съдействието на мутрите от ГРОБ. Мутрата пожарникар е взел парите за бъдещите умрели и на брой гробове, за които той получава кървави пари от американските му господари на които служи за изтребването на всичко живо в България !!!!Народе, този убиец надмина Сталин, Хитлер, Пол Поп, взети заедно !!!! България е на първо място в света по нови гробове при управлението на убийците от ГРОБ !!!


19 Април 2015 18:36 | Запознат
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Та те всички убийци са прости, тъпи, необразовани и неуки !Един е келнер, друг пожарникар, трети търчач, четвърти радиоточка, пети олигофрен дървар, но всички са много злобни и действат без капка жал! Убийства, убийства и след тях гробове, гробове и пирови с кървави пари, като този в Банско !!! Тези там са подбрани да избият майките си, братята, сестрите си и след това да затрият и тях самите -мазохисти и извратени типове от най долна проба .....Боже, докъде докара този лудия за власт, необразованото, повредено младо поколение ...


19 Април 2015 20:45 | Ревизоро
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Та ще искаме Драматичен театър! Ето го театъра в коментарите по-горе. Но някой
НЕ ИСКА ДА ГО ВИДИ...


20 Април 2015 15:48 | !!!!!!!!
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Струма, защо заличихте данните от официалната статистика, че благодарение на убийците ат ГРОБ, България е на първо място в света по умрели хора за една година и то, предимно млади?!?!? Българи, няма по големи убийци от слугите на извратения пожарникар и кръволоците около него! НИКОГА, ПОВЕЧЕ ГРОБ-ЧЕРНОТО ЗЛО НА БЪЛГАРИЯ !


20 Април 2015 20:19 | До !!!!!!!!
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

хахаах е това ни разби! герб били виновни, че хората умират! само не знам кой ги избиваше преди време умишлено без съд и присъда, само защото "пречели" на някой..... хората избягаха в чужбина заради тия закони, приемани по време и от държавна сигурност и дето сега не могат да ги променят именно заради вечната коалиция БСП и ДПС и тяхното не знайно защо присъствие в политиката


20 Април 2015 20:37 | за БОЙКО БОРИСОВ !!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това са служителите от Общинска администрация - Сандански, инж. Павлина Кьосева и инж. Васил Хърков, както и Атанас Кочев - здравен инспектор, служител на РЗИ - Благоевград.
Надяваме се, че Вие, г-н Борисов, ще разпоредите незабавни проверки и вземане на бързи мерки, за да бъде прекратено веднъж завинаги описаното от нас безобразие.


20 Април 2015 23:17 | Историк
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

" До !!!!!" - Чуй бе, ГЛУПАК ГЕРБЕРСКИ - помни и никога не забравяй, че БКП СЕ
РАЗЦЕПИ НА БСП+АБВ+ГЕРБ+Движение 21. А самото ДПС винаги си е в ДС. ВСИЧКИ ТЕ
ИЗБИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА СЛЕД 9септември1944г. И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ, АКО НЕ
УБИВАТ - ГИ ПРОКУЖДАТ ОТ БЪЛГАРИЯ. КЬОРАВ ЛИ СИ ИЛИ НЕ ЗНАЕШ ИСТОРИЯТА????
КАТО НЕ Я ЗНАЕШ - НАУЧИ Я !!!


21 Април 2015 07:58 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Нови 20-Случая "Кръстилци" вече беше употребен политически. Моите подозрения са за инициатива на РБ. Чиновническа България добре я познавам. Цялата истина за Кръстилци удобно се скрива от инициаторите на това писмо. С изключение на учителя по физика-всеки крие по нещо. Тепърва ще пада измиване на ръце и изтъкване на заслуги пред прогресивното човечество. Водоноската остава. Все още важи и пророкуването на бившия (временен) обл. управител, че нов водопровод ще има след поне 2 (две) години. Всеки се е застраховал, кой с предписания, кой с трязване на тръби и поставяне на табелки. И толкова.


21 Април 2015 08:10 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

какво е това РБ ??


21 Април 2015 08:21 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

старата синя номенклатура.


21 Април 2015 08:37 | !
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

не думай - кога станая номенклатура кога посинея


21 Април 2015 08:45 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Питай Христо Бисеров и Иван Костов. Може и Тренчев.


21 Април 2015 09:10 | !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

стига бе ....побъркаме ...


21 Април 2015 09:53 | !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

дано и Путин не е замесен - работата ни е спукана


21 Април 2015 11:32 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Внимавай за пролетното почистване във форума. И това доживяхме! Чистят и в Сандански, чистят и в Благоевград. А ДОКТОРА остава...


21 Април 2015 11:59 | !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ужас




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар