Цветан Цветанов: Убедителна победа на ГЕРБ е важна, така ще е ясно кой носи политическата отговорност

14 септември 2014 14:52   6 коментара   8600 прочита


Убедителна победа на ГЕРБ е важна, така ще е ясно кой носи политическата отговорност. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата в партията в Благоевград Цветан Цветанов, който се срещна с работниците от два цеха в Благоевград.

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Даниела Саваклиева, Йордан Андонов, Венцислав Хросинков.

„Тази една година и половина, в която управляваше Тройната коалиция е тотално загубена за България и няма връщане назад. Когато не гласуваме ситуацията в държавата остава същата, а когато има висока избирателна активност знаем, че отиват на власт тези, за които най-много хора са гласували и от тях може да се търси отговорност”, обясни Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ е единствената политическа сила, която е представила до момента управленската си програма.

„Навсякъде ме питат какво ще направим за безработицата, за високите сметки за ток, акцент в програмата ни не случайно е програмата за енергийна ефективност. С нея ще санираме както производствени помещения, така и старите панелни блокове. Това от една страна ще даде възможност на малкия и среден бизнес за работа и така ще осигурим заетост на много хора, от друга, ще има ефект и върху домакинствата, като ще се намали разхода на електроенергия”, обясни Цветан Цветанов. Той подчерта, че това са реални стъпка, а не популистки обещания за разкриване на 250 000 нови работни места, каквито даде БСП преди година, а вместо това безработните в момента са се увеличили с повече от 40 000 души. ”Само ПП ГЕРБ може да върне доверието на Европа, затова разумният избор е №9 в бюлетината”, призова Цветан Цветанов.


Още за: цветанов   цех   Благоевград   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
14 Септември 2014 22:30 | 265
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

КАТО ГЛЕДАМ ТЪПИТЕ ЛИЦА НА НАРОДНИТЕ ВИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЯМА КАК ДА НЕ СПЕЧЕЛИТЕ! ЛЪЖЦИ!!!!!


14 Септември 2014 22:34 | 123
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

ОХИЛЕНИ И САМОДОВОЛНИ НАГЛЕДЦИ, ДАНО НИКОГА НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА!


15 Септември 2014 00:11 | ккк
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Междувременно Ердоган да поръча на Местан при срещата с Меркел да уговорят колко от евромангизите да отидат за партията на „Сараите“, а колко – за партията на кръга „Банкя“.


15 Септември 2014 10:03 | камен калинов
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Така е, че е крадлив Цвинокио - крадлив е; Че е лъжец Цвинокио - лъжец е; че е наглец Цвинокио - наглец е до мозъка на костите си, непоправимо и необратимо - това е ясно на цял български народ, на съседните ни държави, на ЕС и на Русия. Всички тия факти са ясни на много хора. Но от къде има тази увереност че ще излъже пак избирателите че ГЕРБЕРАСТИТЕ сме готови отново да крадем и лъжем, не можах да разбера.


15 Септември 2014 10:50 | 28
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Вместо да те опандизят, тръгнал си като разпасан из областа ! За да си на този пост, който заемаш, преди всичко трябва да имаш морал! Но за вашата партия е присъща НАГЛОСТТА! Покрий се със шума в с. Шума, за да не те гледаме! Но ти срам нямаш! НАГЛЕЦ!


15 Септември 2014 11:56 | камен калинов
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

нещо не можете да разберете, че няма такова нещо като по-добре и по-зле, когато става въпрос за политици, участвали в управлението на България в последните 25 години. Всички участвали са за бесило или ако не за бесило то поне за забрана да заемат ръководни постове в държавата пожизнено, както и техните роднини, любовници, гаджета и т. н. Няма значение дали са Герберасти, Сергей, дпс и всекакви други такива, участвали ли са в управлението на държавата и администрацията - вънка. Щото нема по-големи бандити, те убиват една нация, един народ. И продължават да ни убиват ежедневно, ежечасно. Слепците се лъжат, че ще дойде светлина, само че ни чака лошо щото Тиквата се заканва, че турското робство ще ни се види рай. Това за мен говори само едно, че влезат ли в управлението герберастите ще крадът главоломно, без свян, без да имат и капка морал за народа. Напротив с такива изказвания те се готвят да ни казват - "А ние казахме ли ви".




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар