Цветан Цветанов: ГЕРБ разшири влиянието си в Благоевградска област, сега предстои много работа

27 ноември 2015 11:37   43 коментара   14294 прочита


В Благоевградска област ГЕРБ постигна много добри резултати, като разшири влиянието си и вече има шест общински кметове, двама от тях са в две големи общини. Сега пред тях, както и пред кметовете на села и общинските съветници предстои много работа, много срещи с хората. Това заяви председателят на Пaрламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на областно събрание на структурата на ГЕРБ, проведено снощи в Благоевград.

На работната среща присъстваха областният координатор и народен представител Даниела Савеклиева, общинските ръководители, организационните секретари, общинските кметове на ГЕРБ и народните представители от област Благоевград. На събранието беше направен анализ на изборните резултати от проведените местни избори.

„Важни победи постигнахме в Благоевград, Разлог и Банско, като затвърдихме позициите си и нашите успешни кметове от предишния мандат спечелиха още на първи тур“, каза Цветан Цветанов. Той подчерта, че партийните стуктури в общините със смесено население като Белица, Сатовча и Гърмен са се представили успешно, въпреки че не са постигнали победи в надпреварата за кмет. „В тези общини постигаме по-високи резултати, увеличаваме броя на съветниците, имаме собствена идентичност и сме единствените сериозни опоненти на ДПС”, заяви Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ е важно, че в национален план партията е постигнала пробиви в селата и са се увеличили кметовете на ГЕРБ в малките населени места.

Цветан Цветанов подчерта, че е важно да се продължи работата в общините Струмяни, Кресна, Хаджидимово. По думите му, в общините, в които ГЕРБ не е спечелила в кметската надпревара, трябва да се работи още по-усилено и да се правят срещи с хората по места. Като сериозен проблем в тези избори Цветанов посочи големия брой близо 500 000 недействителни бюлетини в страната. Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на структурите са усилената работа и подчерта, че постигнатите резултати са заради добрата екипна работа.

Областният координатор Даниела Савеклиева отчете, че ГЕРБ в Благоевградска област е постигнала поредна изборна победа и се нарежда като резултат в челните позиции сред всички 28 области в страната. „За кандидатите на ГЕРБ за кметове и общински съветници са гласували 74 073 от гласоподавателите в Благоевградска област, което е 41% и отново сме първа политическа сила. ГЕРБ вече има шестима общински кметове – това са преизбраните кметове на Благоевград, Разлог и Банско и новите кметове на Петрич и Сандански, както и подкрепеният от ГЕРБ кмет на Симитли”, каза Савеклиева. Тя посочи, че партията има свои представители във всички 14 общински съвета в областта, като общият брой съветници от ГЕРБ за 76, а в 35 кметства са спечелили кандидатите, издигнати от ГЕРБ. Областният координатор на ГЕРБ благодари за подкрепата и на двамата евродепутати от Благоевградска област Мария Габриел и Андрей Новаков, които се включиха активно в предизборната кампания, както и на зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който отново положи максимални усили и се срещна с жителите на десетки населени места от Благоевградска област.


Още за: влияние   кметове   общини   Още от: Политика

Принтирай статия
43 коментара
27 Ноември 2015 12:30 | Gogo
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Поли, Поли, голем гербажия, нема що....


27 Ноември 2015 12:32 | Жостово
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

В Жостово и Гоцето успехите са най-видни, затва Гошето и Кирчо са седнали по-назад.


27 Ноември 2015 12:33 | за Цветан Цветанов
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Кирчо, е част от модела Тотев и със това, че е веке е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...
Жалко, много жалко за град Сандански. Управлението ще продължи по модела "Тотев", но с ново лице..... Кирчовото !
Всичко тотево е по местата си ....залегнало и чака сигнала атака.... за нови золуми ...и Кирчо пак си трае ...това е предателство спрямо хората гласували за ГЕРБ ! за какво ги държиш тея пенсионери това е престъпление ...долно държание.. -н КМЕТЕ ОТ ГЕРБ !! тия хора са участвали в тотевите престъпления и защо и държиш !!


27 Ноември 2015 15:47 | gornqni до жостово
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стига сте му яли к. ра на Киро, толко си може.


27 Ноември 2015 16:17 | 1-ви ноември
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Касиерката от "Биохим" много се е измазнила и издокарала...
Голема интелектуалка и организаторка.
Ако не се беше вдигнал народа на Петрич инж. Азис, старшина Гюпков и д-р Нужник още щяха да командват.
А сега тъпите гербаджии не могат една управленска структура на ОА не могат да направят ?!?!
Какъв ГЕРБ, какви пет лева.


27 Ноември 2015 16:21 | !!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

95 % от проектите минават през фирмата на архитект Биляна Тумбева което е де факто на гл. архитект Васка Терзиева. Това което става в община САНДАНСКИ на нищо не прилича.
Ако искаш да ти мине проекта трябва да е правен от служител от техническа служба .Такава страшна видима корупция никога не е имала и такова страшно бездействие на Прокуратура – в всичките и разновидности районна, окръжна, главна не сме вижда ли? докога гражданите на гр. Сандански г-н КОТЕВ ще са подложени на такъв страшен корупционен натиск.
ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ .....??
Държите още Тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...просто с тия хора ..не става ! те не трябва да са там ...те там стоят да прикрия Тотевиге кражби ...
Та за това гласувахме за ГЕРБ .....това не е морално ... дори е престъпно !!
Прави ще се окажат, тези които казваха, че Вашия избор за за Кмет ще е свързан с замитане на кражби на общински имоти ...


27 Ноември 2015 17:38 | Кмете, КОТеВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

неизпълнено решение ! Разпореди проверка !!
Решение №238/01. 12. 2005 год. на Общинския съвет –Сандански отностно прекратяване съсобствеността между община Сандански и нас. на Димитър Патронев на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСА, чл. 36, ал. 1, т. 1 от ЗОС и чл. 36, ал. 1 т. 1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Общинския съвет реши :
1. Дава съгласие за прекратяване на собствеността, чрез доброволна делба, между община Сандански и нас. Димитър Патронев в УПИ V и УПИ VІІ в кв 32 по плана на гр. Сандански, като в дял на Община Сандански остава УПИ VІІ с площ 280 кв. м и за нас. на Димитър Патронев УПИ V с площ 350 кв. м, като уполомощава Кмета на Община Сандански да сключи договор за доброволна делба.
2. В случай, че не се постигне съгласие за доброволна делба, съгласно т. 1 от настоящето решение ОбСъвет упълномощава Кмета на Община Сандански да предприеме съответните действия за делба по съдебен път.


27 Ноември 2015 17:58 | за Санданчани!!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Този Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев си отиде и он ке изгорори ... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си и оня господин началник на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепан и он требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! господин ТИМЕВ - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление !
Ваше задължение е да сезирате прокуратурата господин Тимев ...
ПАК МЪЛЧИШ кмете ! защо ..защо ! защо държиш осъден човек в общината
ПАК МЪЛЧИШ


27 Ноември 2015 18:15 | за ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

за Санданчани!!
участието на секретарят на община Сандански в приемната на областния управител Лидия Матеева е подигравка с гражданите които гласуваха за ГЕРБ, гласувахме за нов модел, нова политика, нови хора .Та това ч0века, който плътно стоеше зад тотевите кражби и стои там кат орлица да и прикрива .....Кмета Котев лапа мухи ....гледа умно тавана ..и мълчи ...мълчи ..неговата мълчи ...що мълчиш г-н КОТЕВ !! вашето поведение е меко казано неадекватно ...долно и гадно !


27 Ноември 2015 20:18 | Ц И К
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

ЕВАЛЛА! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ И КАК НЯМА ДА СА ВИДИМИ С ТОЛКОВА ПРЪСНАТИ НЕМИЛНИ ПАРИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, ЦЕЛИ СЕКЦИОННИ КОМИСИИ И НАТИСК И ЗАПЛАХИ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ. ТАКА СЕ ПОСТИГА РАЗШИРЯВАНЕ НА ВЛИЯНИЕТО. ДОБРЕ СА КОПИРАЛИ КОМУНИСТИТЕ. ТА ДОРИ И НАДМИНАЛИ! ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ, КОЛКОТО ТЯХ. А ДАНО, АМА НА ДАЛИ!


27 Ноември 2015 22:03 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

г-н КОТЕВ защо мълчиш ??г-н КОТЕВ защо мълчиш
за незаконните продажби -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
Сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенияа !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски зем


28 Ноември 2015 05:11 | drfe
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

76 000 Гласували за ГЕРБ и те мислят, че са първа политическа сила, това са само 42 процента от гласувалите в цялата област. Излиза, че общо гласувалите са около 150000. Някой ще започне ли да нарича нещата с итинските имена. За цяла Благоевградска област 160000 гласували!!! Истинската първа политическа сила това са гражданите които не са гласували, те осъзнато са дали жълт картон на политическата мафия в областа. Защо искат задължително гласуване, а не сложат минимален праг на избирателна активност над 51 процента. Много просто тогава или ще трябва много да се купува или ще трябва да работят за хората, за да иде някой да гласува за тях. 76000 това е клиантелата на ГЕРБ, която очаква дивиденти от тях, като управляваща партия.


28 Ноември 2015 05:58 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

с. Левуново Със сигнал с наш вх. № 94С-00-25/14. 02. 2012 г., подаден от Стоян Стоянов, се изисква от Областния управител на Област Благоевград извършването на проверка относно Решение № 144/1992 г. и № 147/1992 г. на Общински съвет Сандански и участието на община Сандански в „Лев Бобър” ООД. Сигнали със същите твърдения са подадени до Областния управител на област Благоевград с вх. № 94-АП-00-8/28. 09. 2009 г., с вх. № 94С-00-80/06. 04. 2009 г. и вх. № 94С-00-9/05. 02. 2010 г.
С оглед гореизложеното и на основание чл. 124, ал. 1 от АПК отказвам да разгледам така подадения сигнал, тъй като същият е подаден по въпрос, по който има решение на административния орган надлежно съобщено на лицето със съобщение с изх. № 94С-00-9 (1) /11. 02. 2010 г. С настоящият сигнал не се представят нови факти и обстоятелства поради което същият не следва да се разглежда.
Така се откраднаха 7 дка общинска земя, бог да ги прости !разпореди проверка г- н Кмете ....защо нищо не правиш ?Защо мълчиш, зашо


28 Ноември 2015 06:06 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

от партия ГЕРБ !
Разликата между Тотев и Котев е единствено в годините !!
Котев, однеси по един стек вода на тия отровени ора от с. Кръстилци ! ....еГати простотията .. ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..???с. Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи мълчиш .....за това по главната улица мълчиш..... ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? това са отровени хора ти си срам за града.. що мълчиш ..??? КИРЕ ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? Кире гадно е !! ти си срам за града.. що мълчиш ..???
къде е партия ГЕРБ ?!?!? що издигнахте нямото Кире за Кмет на Сандански ! заобиколил се е от Тотеви мекерета !?! и ние гражданите чекаме, чекаме ..що чекаме ? та не грабнем тоягите..


28 Ноември 2015 07:47 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

с. НОВО ДЕЛЧЕВО
има ли областен управител ??
има ли избран кмет от ГЕРБ !!
има ли прокуратура ??
има ли държава ?

ГОСПОДИ ЩО ГИ ТЪРПИШ ТИЯ УРОДИ ЧОВЕШКИ Що ПОСЕНАХА НА ТОЗ ПАМЕТНИК !!


28 Ноември 2015 08:14 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Република България Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че, За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции. няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ .началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански ДОКОГА ще мълчиш гн КМЕТЕ за тия кражби 500 незаконно продадени земеделски имоти имоти с такива престъпни издадени удостоверени


28 Ноември 2015 08:24 | Стоян Стоянов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ДОКОГА ще мълчиш гн КМЕТЕ КОТЕВ за тия кражби 500 незаконно продадени земеделски имоти имоти с такива престъпни издадени удостоверения !докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ??докога ??? докога ?


28 Ноември 2015 08:41 | Иван Вазов !
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Новото гробище над Сливница
Покойници, вий в други полк минахте,
де няма отпуск, ни зов за борба,
вий братски се прегърнахте, легнахте
и "Лека нощ" навеки си казахте -
до втората тръба.
Но що паднахте тук, деца бурливи?
За трон ли злат, за някой ли кумир?
Да беше то - остали бихте живи,
не бихте срещали тъй горделиви
куршума... Спете в мир.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Но кой ви знай, че спите в тез полета?
Над ваший гроб забвеньето цъфти.

Кои сте вий? Над сянката ви клета
не мисли никой днес освен поета
и майките свети.
Борци, венец ви свих от песен жива,
от звукове, що никой не сбира:
от дивий рев на битката гръмлива,
от екота на Витоша бурлива,
от вашето ура.
И тоз венец - той няма да завене,
и тая песен вечно ще гърми
из българските планини зелени,
и славата ще вечно пей и стене
над гробни ви хълми.



28 Ноември 2015 08:44 | Иван Вазов !
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Почивайте под тез могили ледни:
не ще да чуйте веч тръба, ни вожд,
ни славний гръм на битките победни,
към вечността е маршът ви последни.
Юнаци, лека нощ!
1885 год.

с. НОВО ДЕЛЧЕВО
има ли областен управител ??
има ли избран кмет от ГЕРБ !!
има ли прокуратура ??
има ли държава ?

ГОСПОДИ ЩО ГИ ТЪРПИШ ТИЯ УРОДИ ЧОВЕШКИ Що ПОСЕНАХА НА ТОЗ ПАМЕТНИК !


28 Ноември 2015 08:44 | пепи хлебарката
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Е НЕМА ЩО


28 Ноември 2015 08:56 | за пепи хлебарката
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

такова е ...техната мамка ....


28 Ноември 2015 10:09 | Въх!
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Какво прави това очилато трактористче на снимката? Има ли срам и сурат да се показва пред хората. Тъп, по-тъп, най-тъп..... Гошо "ТЪПОТО"!!!!!


28 Ноември 2015 10:38 | за областния управител !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Участието на секретарят на община Сандански на приемната на зам. областния управител--/ г.. н МИХАЙЛОВ ВИ СЕ СКРИХТЕ И НЕ ДОЙДЕХТЕ / г-жа Лидия Матеева е подигравка с гражданите които гласуваха за ГЕРБ, гласувахме за нов модел, нова политика, нови хора .Та това ч0века, който плътно стоеше зад тотевите кражби и стои там кат орлица да и прикрива .....това гавра

Кмета Котев лапа мухи ....гледа умно тавана ..и мълчи ...мълчи ..неговата мълчи ...що мълчиш г-н КОТЕВ !! вашето поведение е меко казано неадекватно ...долно и гадно ..


28 Ноември 2015 13:51 | Импресия
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ааааах, Дани, Дани,
за к@ра мафани!
Тоя с неправилната форма на главата,
редовно дига ти краката!


28 Ноември 2015 15:45 | за г. н Михайлов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За кражбите на държавни и общински имоти многократно сме Ви уведомява ли Вас и прокуратурата, но до сега нищо не се предприема от оторизираните органи – прокуратурата .Фрапиращ е случая на кражба на 7/седем дка/ общинска земя намираща се на главен път Е-79 София – Кулата в района на с. Левуново, община Сандански. Малко история – С решение на Общинска поземлена комисия Решение №29-1 от 03. 12. 1992 год. се възтановява правото на собственост –нива от 7/седем/ дка в местността „Блатото”Следват Решение №144/92 год. и Решение №147/92 год. и заключителното Решение № 119/07. 09. 1993 год. на Общински съвет при Община Сандански. Относно Промяна Решение №144/92 и №147/92г. На основание чл. 21 т. 3 и т. 10 от ЗМСМА-реши: 1. Дава съгласието Община Сандански да участва в образуването и регистрирането на ДОО”Бобър”-ММ-Благоевград с предмет на дейност :търговия, туристически услуги, продажба на петролни продукти, организиране на медицински и конгресен туризъм, балнеосанаторни услуги.


28 Ноември 2015 15:45 | Стоян Стоянов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дава съгласие дяловото участие на Общината в дружеството да бъде 50%, като внесе като непарична вноска 7/седем/ дка, земя общинска собственост, в местността „Блатото” на с. Левуново” – Община Сандански, след отценяването й по съответния ред. 3. Упълномощава Кмета на Общината при учередяването на дружеството, да извършва всички дейности във връзка регистрирането, включително и да упълномощава търговски управител/прокурист/.
Следва Решение №3521/28. 09. 1993 год. на Окръжен съд – гр. Благоевград Регистрира се дружество с ограничена отговорност с фирма „Лев-Бобър”-ООД със седалище с. Левуново, община Сандандански. Дружеството е с капитал 420 000 лева. -210 000 не парична вноска на Община Сандански състояща се от 7/седем/ дка земеделска земя в землището на Община Сандански внесени изцяло .Дружеството се управлява от управител и т. н.....


28 Ноември 2015 16:43 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление !!
ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление !!
ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление !!
ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление !!



28 Ноември 2015 20:27 | с. СКЛАВЕ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев
Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.

ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление


29 Ноември 2015 07:01 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

25 хиляди лева вложени в незаконния радиоактивен водопровод в с. Кръстилци, но ти мълчиш, мълчиш ..... мълчиш, мълчиш ...за да те крепи групата на Тотев, мълчиш и имаш в замяна пълна подкрепа на тотевата глудница ...мълчиш, това явно е част от прокламираното прозрачно управление на ГЕРБ !!!!


29 Ноември 2015 07:57 | за КОТЕВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява
представител.
защо ??? ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ .....


29 Ноември 2015 18:16 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !
защо не извадиш на явее кой какви пари е взимал за тия прословути пасища ! дай да видим !


29 Ноември 2015 18:43 | за защо ???
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

3а това гласувахме ! това получихме и сега трябва мълчаливо да чекаме четири години Кмето Кирчо да каже нещо та да разберем, че просто за нищо не става ...това е, един искахме, три получихме ...



30 Ноември 2015 12:37 | кмете това голямо взиме :
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Програмата финансира допълнителни възнаграждения за екипа по проекта, като за 24 месеца бяха изразходвани средства за възнаграждения както следва:
представител на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите Сандански : 5757, 84 лева;
представител на община Струмяни: 3474, 88 лева;
представител на община Петрич: 2817, 88 лева;
технически сътрудник от община Сандански: 2965, 82 лева;
счетоводител от община Сандански: 2144, 26 лева
и ръководител на проекта от община Сандански: 2296, 00 лева.

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !
защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !



30 Ноември 2015 14:11 | !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тия що са взема ли пари по тез програми немат ли си имена .....


30 Ноември 2015 17:26 | Кмете, КОТеВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ти си един голям срам за Сандански

не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !
защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми


04 Декември 2015 06:30 | Санданчанин !!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

крайно време е бившия кмет Тотев и тия мекерета около него да се осъзнаят, че корабът на който се се качили вече потъва заедно с него и откраднатото..... само могат да с забавят нещата .....всичко се знае и помни .... и ако новия Кмет КОТЕВ продължава да ги държи и той с тех ще потъне .....яко ..


04 Декември 2015 12:34 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

кое налага тази актуализация кмете ?!? кое ?
Вх. №1161/02. 12. 2015г. – Предложение от Кирил Котев – Кмет на община Сандански, относно актуализиране на Запис на заповед, съгласно изисквания на ОПРР за Обезпечаване на получен аванс по проект „Сандански – зората на ранното християнство“, одобрен за финансиране по договор на Управляващия Орган на Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013г. “
това пласмасово чучоло е безумие ...голямо безумие и колко пари е погълнало ?!?! с тия пари можеше да се върне автентичния вид на комплекса .....и пак някой ще гушне парички ....досега тотевите угодници сега вашите .....
До сега колко пари са вложени в тоя обект ...и колко са гепени ? дай отчет кмет стига си бягал по тъч линията ...къдее остана Вашата програма - откритост, честност спрямо гражданите .... и първо ревизия и после актуализация ... ?!?! защо се криеш от наболялите проблеми ....кражби и корупция ....и пак кражби ....прав бе чичо ми ..това момче само ще замете ....


06 Декември 2015 05:59 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

не бягай !!!!! не бягай ?!?!

1. Изслушване на кмета на общината Кирил Котев за проверките, етапите на изпълнение и финансовите ангажименти на общината по проект "Изграждане на ПСОВ и рехабилитация и разширение на В и К мрежа на гр. Сандански" и по проект "Сандански – зората на ранното християнство".


06 Декември 2015 07:24 | за БОЙКО БОРИСОВ !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не е хубаво да с гавриш со тия хора от с. Кръстилци !! просташко е ! днес со тех утре с теб
17 жители на село Кръстилци изпратиха жалба до премиера Бойко Борисов !
явно трябва да занимаваме г - н Путин !! след Сирия трябва и на тея отровени хора да помогне


06 Декември 2015 14:29 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Помазан от Бога Руский Президент!
Господи Иисусе Христе пази, ръководи и винаги закрилай този достоен Руски Президент- Владимир Владимирович Путин!
Дано той да помогне на България и на с. Кръстилци !


07 Декември 2015 05:29 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

г-н Йорданин докога ще прикривате престъпленията на гл. архитект на община Сандански !!
това е строителна авария, а Вие какво правите .....правите се на ние чул ни видел.....
НАРЕДБА № 1 ОТ 16 АПРИЛ 2007 год. ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА АВАРИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Издадена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството
Обн. ДВ. бр. 36 от 4 Май 2007г., изм. и доп. ДВ. бр. 28 от 28 Март 2014г.
Глава първа.
ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
за кмета на Сандански !
Съобщение
заради свлачище затвориха достъпа до две заведения и автомивка до Новия санаториум в Сандански !
Кмете, там нищо не е затворено - човек ке умре там ! тогава ли ке се размърдащ ...
Емо Пирата подкопа ската /насипа/ и той тръгна да пада и сега спиране няма ! това е едно голямо недомислие ! и пак виновни нема да има ....
ЗАЩО НЕ разпоредиш проверка - общината там е закопала 25 хиляди общински пари за проучване ...наши общински пари за да се прикрият золумита на главния архитект !!! защо .....?


07 Декември 2015 07:43 | ГЕРБА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кога ще освободим от лидерския пост Боро лъжата, който загуби тотално изборите в Плетена? Нужен ни е образован и обигран политик за лидер!


08 Декември 2015 06:05 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Доста хора трябва да бъдат зад решетките, но нали няма закони в България и си правят каквото си искат, само корупцията се разраства все и все повече във нашата мила България.
Янето, трябва да сезира прокуратурата за това бездействие на Кмета Котев .....
В прав текст: 6 милиона и 100 000 лева ще трябва да бъдат измъкнати от данъкоплатците в общината, от всеки един от нас.
КИРЧО се прави на спасител .....не разпорежда одит ....бяга ...по тъч линията ....





Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар