ЦИК съобщи официално преди минути! БСП Благоевград с 3 мандата, ГЕРБ - 5, ДПС - 2 и още

30 март 2017 13:06   5 коментара   23139 прочита


Н. Бошкилов влиза в парламента

Преди минути централната избирателна комисия публикува на сайта си разпределението на мандатите в Пиринско. От общо 11 мандата - 5 са за ГЕРБ, депутати са Даниела Савеклиева, Стефан Апостолов, Ал. Манолев, Ал. Мацурев и Георги Динев.

3 са мандатите за БСП, независимо, че изборният им резултат не им гарантира 3 пълни мантата, системата е подпомогнала БСП Благоевград и така депутатите са 3-ма - Тома Томов, Богдан Боцев и Николай Бошкилов. 2 са мандатите са ДПС, 1 за Обединени патриоти. Атанас Стоянов от патриотите е депутат за пореден път. Воля нямат депутати, излъчени от областта.

П. Петров


Още за: ЦИК   сайт   мандати   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
30 Март 2017 17:56 | Цветанов
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ха честито, оставете на мира хората с повече преференции, това е тяхно право и признание!


31 Март 2017 05:43 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Местните преференции на всички кандидати на Герб не вярвам да са много по-големи от тези на юристката от Благоевград. При всички положения под 4200. Други да му мислят до колко са били естествени предприетите интервенции. Дали го има Герб в Сандански е едно на ръка. Какво става и остава от Герб-Благоевград?


31 Март 2017 10:20 | гласоподавател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гласувах с отвращение, както ни призова в един клип Дани Савеклиева . Дадох гласа си за нея . Много ми е интересно тя колко преференции събра


31 Март 2017 11:34 | Гласонеподавател
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До Гласоподавател. Друже, аз пък негласувах с кеф и сега с кеф гледам какво става. Как милите на жълтите павета се вият и сучат да изкарат аргументи да управляват заедно. Сега ще видим патриотите, вече като министри и пр. дали ще са така наострени против турчолята. Ще проличи дали са истински. Сега ще видим и дали бат Бойко е толкова проевропейски тип или ще прави поредните лавирания между интересите си и с евробигбрадъра и със султан Раджиб. Много интересно е и с кеф ще гледам това и съм спокоен, че поне няма да ме излъжат - първо, не съм им дал гласа си, второ, защото очаквам и най-неочакваното от тях. А ти уважаеми гласоподавателю, препоръчвам ти да си налееш една студена вода. Ако това не помотне - може и една голяма студена мастика. Бъди сигурен, че това ще сработи безотказно - ако не ти стане по-леко, поне ще забравиш. Както бог е сторил с нашата грешна земя, чрез пратениците на дявола - политиците ни.


31 Март 2017 12:38 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Предполагам, че списъка с преференциите е у Данчо Окото, ако Ви е по-близко Жабата-питайте него за Савекелиева. Дано стигна днес да видя колко са преференциите на Бисер Михайлов от Сандански и Кресна.
Гласоподавателите, по-интересно е да гласуваш за Герб и след това да ги рънчиш до 101.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар