Браво, младежи! Даниела Савеклиева, Георги Андонов и Венцислав Хросинков се включиха в инициатива на МГЕРБ срещу телефонните измами

20 септември 2014 11:46   5 коментара   14571 прочита


Кандидатите за депутати на ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева, Георги Андонов и Венцислав Хросинков се включиха в инициативата на МГЕРБ срещу телефонните измами, която се проведе в Гоце Делчев. Заедно с младежи на партията от града, в продължение на няколко часа те разясняваха потенциалните рискове от този род престъпления. В рамките на инициативата бяха раздадени над 400 специално подготвени брошури, съдържащи съвети за реакция при опит за измама по телефона.

„За нас е преди всичко граждански дълг да се включим в превенцията и борбата с това престъпление, което засяга десетки души всеки ден“, посочи Даниела Савеклиева преди началото на кампанията. Тя поясни, че жертви на на тези престъпни схеми са предимно възрастни хора, които се разделят с последните си спестявания.

От своя страна Георги Андонов изтъкна, че този род измами бележат ръст в Гоцеделчевско и подобни инициативи, особено подети от млади хора, са похвални, тъй като представляват пример за отговорност и солидарност между поколенията. Той подчерта, че телефонните измамници използват все по-нови и дръзки схеми и призова хората незабавно да се свързват с органите на реда при съмнение, че някой се опитва да ги измами по телефона.

Координаторът на младежи ГЕРБ в Пиринско и кандидат за депутат Венцислав Хросинков разясни, че дизайнът на брошурата, която е във формата на пирамида, е предназначена да бъде поставена в близост до телефонните апарати. „На брошурата има място, където могат да бъдат записвани телефонните номера на най-близките хора, така че при всякакви обстоятелства при съмнение за измама възрастните хора да могат лесно да се свързват с най-близките си и така да не попадат в схемите на измамниците“, добави още той.

П. Петров

5 коментара
20 Септември 2014 12:28 | тоя ли, измами ли, ?!!
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

При справка в Интернет в „Google” по зададен критерий имената на лицето Камелия Иванова излизат имотните й измами.
Камелия Иванова Григорова освен под защитата на Светлана Иванова упражнява натиск над данъчните и с факта че е тъща на депутат от ГЕРБ Георги Иванов Андонов на който фирмите /прехвърлени вече на баща му и брат му/ също са регистрирани в офис Надежда и са под закрилата на Светлана Иванова.
Трябва да си безочлив, отвратително дебелокож!!! това ли е изискване за депутат, А?!!!


20 Септември 2014 13:01 | СМЕШНА РАБОТА
Оценка:
30
 (
36
 гласа)

ЧУДЯТ С КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ, МИНАЛАТА ЗИМА ГИ СВАЛИХА С ПРОТЕСТИ, СЕГА ПАК СЕ ГЛАСЯТ ЗА ИЗБОРИ!


20 Септември 2014 14:42 | ха
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Гошко ти ли за малко пари не се продаваш?


20 Септември 2014 15:39 | ало гошо фотоволтаика
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

сите от гебр са с фотоволтаици - и г-н гошо то же- а бе как кво става с тока, гоше?
кво е измама и кви кинти ?
ями европроекти - кво става с тях - отначало ли почваш,


20 Септември 2014 15:50 | Н чакърдъкова
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

поздравявам ви със песента и да паднем и да бием па ке се напием




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар