Бойко Борисов се отказа да управлява

29 ноември 2016 14:24   6 коментара   12016 прочита


Няма да съм министър-председател преди парламентарни избори. Това обяви току-що премиерът в оставка Бойко Борисов след продължил повече от 3 часа Консултативен съвет.

Патриотичният фронт вероятно ще пробват да съставят правителство, научи "24 часа". Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи предсрочни избори на 26 март.

В. Стефанов

6 коментара
29 Ноември 2016 14:54 | !!!
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Просто паричките са на свършване!!! Да не е будала да работи за народа?!


29 Ноември 2016 16:04 | ДОКТОРА
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

НАРОДЕ, МУТРАТА БУДА, НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР ?!?!МУТРАТА БУДА, НЯМА ДА ИМА ДЪРЖАВНА ОХРАНА/ТОЙ КАЗА, ЧЕ ВЕЧЕ РАДЕВ ИМА /!!! МУТРО, КАКВО ЩЕ КАЖЕ РАДЕВ ЗА ТВОЯТА ОХРАНА ОТ СТО ЧОВЕКА С НАРОДНИ ПАРИ НА 22. 01. 17 ГОД.???? МУТРО, КАКВО ЛИ КАЗВА НАРОДА ЗА ТЕБ, ЧЕ СИ СЕ НАСРАЛ ОТ СТРАХ!!!! МУТРО, КАДАФИТО ТЕ ЧАКА, ТИ ЗНАЕШ КЪДЕ !!!


29 Ноември 2016 16:43 | местен
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Тая Мутра кога ще влезе в зарвора?? само тогава ще тръгне напред тая държава. Тоя е крадлив психопат и национален предател


29 Ноември 2016 17:08 | Ай
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Проблема на Б. Б. не са българските избиратели. Проблема е, че "Големия брат" на запад вече му няма доверие, или по-точно той си изпълни мисията - България трайно и трудно/да не кажа невъзможно/ отменимо стана плацдарм за евентуални войни на изток и югоизток. Това бе отколешна мечта на стратезите на НАТО. Факт са военните бази и друга инфраструктура от военно естество/само припомням, че най-верния приятел на СССР - т. е. ние не допуснахме военна база на Варшавския договор/. Та така - всичко е сторено и корумпираноста на управниците ни/и Б. Б. / вече може да не се покрива. Това е тактика на САЩ не само тук - примери - Нориега в Панама, Пиночет в Чили, аржентинските генерали др. - т. е. пазим те докато си изпълниш задачата, после - чао. Мисля че, в България протича това "ЧАО", пък нека партиите да се самозалъгват, че от тях зависи нещо. В това се изразява нашата независимост - нищо не зависи от нас.


30 Ноември 2016 00:30 | Време е!!!!
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Без "Санданчанин", другите сте много тъпи парчета!!
Е от такива идиоти като Вас държавата е на това дередже.
Бойко не Ви е виновен!!! Сега като дойдат другите на власт на всички селяни като коментаторите в тази статия ще им се види Бойко като "Светец".
Тъпи, тъпи, тъпи копелета...


30 Ноември 2016 08:09 | Орас
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

До"Време е !!!!". Заради такива като теб ГЕРБ няма бъдеще в България, защото всички освен вас, гербаджиите са "тъпи копелета". Разбери, една партия/дори и ГЕРБ/, един лидер/дори и Б. Б. / не може да замени един народ. Така мисля аз, един от "тъпите копелета".




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар