Автентичната организация на СДС – Благоевград подкрепя д-р Таковски за общински съветник

13 октомври 2015 13:31   13 коментара   21994 прочита


Представителите на автентичната организация на СДС- Благоевград изразиха категоричната си подкрепа за д-р Владимир Таковски, кандидат за общински съветник от коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“.

Над четиридесет членове и симпатизанти на СДС застанаха зад д-р Таковски – един от основателите на местната организация на сините още през 90-те години на миналия век и неин бивш председател. По време на срещата д-р Таковски направи кратък отчет за свършеното от него и от целия Общински съвет в изтеклия 4-годишен мандат. Представени бяха и част от идеите, заложени за изпълнение в следващия мандат на Общински съвет – Благоевград, касаещи развитие на здравеопазването в общината.

„Чувствам се морално удовлетворен и горд от подкрепата, която получавам от СДС за предстоящите местни избори. За мен ще бъде чест да представлявам онази непримирима сила, която ни събра преди години в местния парламент“, каза пред членовете на СДС д-р Владимир Таковски.

Срещата завърши с пожелания за успех и очаквания за силна подкрепа от страна на автентичната организация на СДС за един от нейните бивши председатели в Благоевград. Д-р Владимир Таковски е под №2 листата с кандидати за общински съветници на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

13 коментара
13 Октомври 2015 14:14 | сдс
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

СДС Благоевград не е основано през 1999г. защото д-р Таковски се появи тогава в СДС а тези автентичните докторе по далече от тях освен д-р Георгиев всичко друго е ибрици.


13 Октомври 2015 14:31 | Мама мия
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Аз питам защо тези от автентичното СДС нямат листа . Защо беше унищожено нещо, в което хората вярваха и се допусна една партия изградена по проект на ДС и олигарсите да открадне дясната идея . И кои питаха д-р Георгиев и компания, за да подкрепят Таковски, та той е един от хората предали СДС . д-р Георгиев сигурно и на тоалетна не ходи без да пита Таковски . Не се ли притесняват някои хора от общината от близките контакти на скрития сив кардинал и кадровик / В. Т ./ на онкологията с пухкав бизнесмен с частна болница в града . Таковски е втори, а сина на бизнесмена трети в една от листите за общински съветници .


13 Октомври 2015 14:38 | елена
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Седесарка съм откакто изобщо се заговори за демокрация в тая държава. Успех докторе!


13 Октомври 2015 15:05 | СЕДЕСАР
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Таковски заслужава подкрепа. Отличен лекар, уравновесен човек и политик който знае какво ще прави в местния парламент. Хора нека се обединим и подкрепим идеята която ни изкарваше на площадите в лицето на д-р Таковски ! Аз и моето семейство ще гласуваме за него с две ръце. Успех докторе


13 Октомври 2015 15:07 | Стоян
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Докторе ти знаеш колко много ценя мнението и това което правиш. Работете за хората, и те ще работят за вас. УСПЕХИ


13 Октомври 2015 15:32 | питанка
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Срещу какво тези двамата на снимката подкрепиха - третия, май срещу службички;;;


13 Октомври 2015 17:01 | до питанка
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

прост си и прост ще си останеш какви служби раздава таковски?!


13 Октомври 2015 17:57 | 11111
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Д-Р ТАКОВСКИ Е ЛЕКАР СЪС ЗЛАТНИ РЪЦЕ И ВИНАГИ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА НЕГО. ЖАЛКО ЧЕ СИНЯТА ИДЕЯ В ГРАДА Я ПРЕДАДОХА И ОПОРОЧИХА КРАДЦИ И ИНТРИГАНТИ КАТО БЛАГОЙ БЪРЗАЧКИ-НАЙ КОРУМПИРАНАТА ЛИЧНОСТ.


13 Октомври 2015 18:15 | Прокуроро
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Все отбор лекета!


13 Октомври 2015 19:54 | 13
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе докторе бегай далеко от тия доностници .Те заради такива в българия няма скоро да дойде демокрацията, която чакаха нашите родители и някои не дочакаха, дано ние поне я дочакаме !!


13 Октомври 2015 21:30 | abv
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Явно нужна е наука,
ум кат' нож се иска тука.
Требе страшно да звучи,
’секи да се просълзи.
Искахме да бъде страшно
злобно, плашещо, опасно.
Па разбрахме че у "нето"
подвизавал се СДС-то,
бил известен заклинател,
стихотворец и баятел.
Пишел той за нек'ва сган
дето носела тюрбан.
Викаме си: - Тоя ше е с ултрарацио,
ше му пратим делегация.
Па дано ни просветли
и въпросо ни реши.
Нек'ви левчета с'бра'ме
и към клубо се втурна'ме,
пред кампутаро седна'ме,
сус езици зацъка'ме.
'зе'ме да четеме там,
викам: - Въй, ни го е срам.
Тез' оригинални люде
да очерня тъй тоз Юда.
То не беха срещи с големци,
'сичките световни пръвенци,
"изредили" се през РАКОВСКИ,
само Винету забравил да ги посети.
Па мълчим почти в екстаз,
викам: - Туй ще е за нас.
И почти без ник'ви колебания
се пръкна туй култово название.
И оттук за бъдни векове
СДС отборо се зове.

И тъй кат' вече 'зел съм дума
ще използвам таз трибуна,
'сите вас да призова,
Ч....


17 Октомври 2015 12:25 | Quote
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СЕДЕСАР написа:Таковски заслужава подкрепа. Отличен лекар, уравновесен човек и политик който знае какво ще прави в местния парламент. Хора нека се обединим и подкрепим идеята която ни изкарваше на площадите в лицето на д-р Таковски ! Аз и моето семейство ще гласуваме за него с две ръце. Успех докторе


Да, Таковски е добър лекар. Но като съветник толкова мандати не е направил нищо. Той е един от вечните съветници, които само от тщеславие и болна амбиция пребивават б Общински съвет мандат след мандат с резултат - кръгла нула. Докторът не се спира пред нищо, за да е съветник - сменя партии и коалиции, пък когато му изнася, се бие в гърдите "аз съм седесар". Не, не е седесар. А кариерист, който използва всичко, за да е в общинската власт, и то само за собствена изгода. Като е такъв голям седесар, защо е в листата на Тасков, а не на РБ? Като е такъв велик лекар, защо не се кандидатира като независим. да го видим колко подкрепа ще събере. Ама така е по-лесно, при купения вот.


17 Октомври 2015 12:32 | КСГ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво значи автентично СДС? Това, дето никой не знае, че го има в града? Нещо да са направили, някъде нещо да се е чуло за тях. нещо позиция да са изразили? Били там от години. Да, ама какво правихте, спахте ли? Или само за облаги и службички сте там, та си чакате момента да се уредите някъде? Всички "стари" седесари на боклука! Трябват нови хора, които да искат и да могат да действат, а не мрънкащи хора, които изпълзяват само преди избори и все някой друг им е виновен. Айде стига смешен плач.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар