Ангел Джамбазки в Разлог: Обоснованото родолюбие – това е да желаеш хората да живеят по-добре в собствената си държава.

16 септември 2014 16:52   3 коментара   8866 прочита


С номер 24 вие гласувате за една за една социално стабилна и национално силна България, каза водачът на кандидат-депутатската листа

В Разлог, Патриотичния фронт коалиция НФСБ и ВМРО отбеляза 111 години от избухването на Илинденско-Преображенско–Кръстовденско въстание. Шествието започна от площада пред общината, премина през паметника на Яворов, където бяха положени цветя и венци. Множеството граждани почете и плочата на баба Магдалина Юрукова а на „Паметника на загиналите” от Разлог в тези събития, отец Янко и отец Димитър отслужиха панихида в памет на убитите въстаници и цивилни през онези трагични дни в 1903 година. Заместник –председателя на ВМРО Ангел Джамбазки в прочувствена реч каза:

„Няма държава, която да може да съществува без разумен и грамотен патриотизъм. Обоснованото родолюбие – това е да желаеш хората да живеят по-добре в собствената си държава. Ние сме за една социално стабилна и национално силна България! Не може в учебниците само в три изречения да се споменава в началото за хан Крум а малко по нагоре за Симеон Велики…Какво ще остане в главите на учениците за тези велики български владетели от този текст?! Или да се споменава, че Левски е арестуван от турската полиция, без никакъв пояснителен текст, все –едно той е обрал някаква мандра и е обикновен разбойник… Виждате само тук в Разлог, колко много история има и тя е написана с кръвта на нашите дядовци…Всичко това, трябва да се промени и ние ще го направим! ”

От Патриотичния фронт коалиция НФСБ и ВМРО на събитието присъстваха кандидата за народен представител от Разлог адвокат Тодор Мардов, председателя на Община Сандански Атанас Стоянов, Георги Крънчев и др.

3 коментара
17 Септември 2014 01:28 | искаме да прочетем
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

за резултата от тая прословута проверка г-н Областен управител - защо никъде нищо не 5излиза на яве ! защо пак се мълчи !?!

Проверка на качеството на водата, предназначена за питейно-битови цели в село Кръстилци, община Сандански разпореди днес областният управител на област с административен център Благоевград Димитър Димитров.
Проверката е разпоредена след сигнал на жители от с. Кръстилци, община Сандански, които твърдят, че водата за питейно-битови цели има замърсяване с радиоактивни елементи.
Тя ще бъде извършена на 11. 09. 2014г. от комисия с представители от: Областна администрация Благоевград; Регионална здравна инспекция – Благоевград; Община Сандански; „ВиК“ ЕООД – Благоевград.


17 Септември 2014 15:24 | Жител от поречието на Мес
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Всички да четем само за Сандански! Тук друго не пишете! Ураааа!!!


17 Септември 2014 16:41 | до
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Жител от поречието на СТРУМА

пиши и ти кой ти пречи !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар