Ангел Джамбазки обеща: В Баня сметище няма да има, няма да позволим да се унищожат поминъка на селото, минералните извори и туризма

20 септември 2014 10:05   6 коментара   7007 прочита


Патриотичният фронт пое сериозен ангажимент за решаване на проблемите на хората в селото, третият в листата им Г. Васев разкри, че инвеститор от Германия е бил прокуден заради безхаберието на управляващи.

В село Баня, Патриотичният фронт коалиция НФСБ и ВМРО проведе среща със свои симпатизанти. Председателят на местната структура на Патриотичния фронт, Марин Янков в емоционално изказване посочи главния проблем на селото, а именно - решението на Министерството на околната среда и водите за изграждане на сметище в село Баня. Депото ще събира отпадъците на четири общини - Якоруда, Белица, Банско и Разлог. Янков заяви : „Хората са обезпокоени, че сметището ще навреди на здравето им, ще засегне техния поминък и ще прогони туристите от района, известно с богатите си минерални извори, лечебния климат и красивата гледка към Пирин, Рила и Родопите. Всичко идва от безхаберието на администрацията на община Разлог и село Баня. Тяхното желание е да „усвоят едни милиони”, което обаче ще отреже клона, на който седят а именно – туризма! В момента, в подадените документи за изграждането на сметището има шокиращи измами и нередности, като една от тях е , че на мястото , което е определено за бъдещото сметище няма гора! Гора там има и сега се изсича незаконно… Жаден ходи , вода гази –това е ситуацията в момента в Баня. Минералните води са уникални и лечебни, а от това бунище ще се просмучат замърсители и минералните извори ще станат негодни за употреба.

Георги Васев ,който е трети в листата на Патриотичния фронт коалиция НФСБ и ВМРО, каза ,че лично е водил сериозен инвеститор от Германия за построяване на предприятие за преработка, на твърди отпадъци за четирите общини – Разлог, Якоруда, Белица и Банско, като е предвиждано то да се изгради в община Симитли , далеч от погледите и носовете на туристите посещаващи региона. След , като е имало неофициалното одобрение и желание за работа от градоначалника на Симитли, Апостол Апостолов се оказва ,че администрацията от община Разлог дори не иска да се срещне с този стратегически инвеститор от Германия…

Евродепутатът Ангел Джамбазки пое личен ангажимент за този наболял проблем в село Баня: „ Гласуването за Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО с бюлетина номер 24 ще направи много по-лесно решението на този страшен за общината проблем! Нашите-вашите депутати , за които вие ще дадете вота си ,на предстоящите избори, вече във властта ще могат да се справят с тази задача. Обещаваме на Сдружение "Баненска Буна - 2011" и на хората, че тук няма да има сметище!”

Линк, към филмче: https://www.youtube.com/watch?v=gszpEBp6hT4

П. Иванова

6 коментара
20 Септември 2014 12:48 | Баче Ордан
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Ей Джамбаз, стига си лъгал! Много добре те знаем и теб! Поредният блъфар! Нали обеща да си даряваш и заплатата от ЕП бе!? Долен лъжец!!!


20 Септември 2014 16:41 | Облак
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Ей, Ордане мръсно скопско псе, скоро и на тебе ке ти дое редо. Ай/Пи адреса ти е от центъра на Скопие, нема, къде да се скриеш!


20 Септември 2014 17:27 | Румена
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ВМРО=МВРО! Начело със големия доносник! Срам за родината!


20 Септември 2014 22:36 | !
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ВМРО са всичко, но не и патриотична партия. Нагаждачи бяха с Бареков, сега Джамбазки евродепутат, а неговият шеф в европарламента Ислямист. На всичко отгоре се радва, че има човек от ислямското общество. Е да бяха ГЕРБ или ДПС добре, но вие сте уж Патриотичен Фронт. За какво се борите. А ако погледнем мненията между Джамбазки и Симеонов се различават относно Белене и Южен Поток. Срам е ВМРО. Ще ми е интересно ако влязат в парламента ( поне така ги надуват социолозите) как ще постъпят в парламента с кого


21 Септември 2014 10:15 | Ivana
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Няма да изманипулираш хората Бюрек. Гледай само Джамбаза да не си отвори устата за това, което правиш в Брюксел.... Срам и позор си ти там! Има те и на запис, какви ги говориш. Само НФСБ и ВМРО!


21 Септември 2014 10:20 | за ......................
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Съществително нарицателно име, мъжки род, тип

Препродавач на коне или друг добитък.
прен. Лице, което много се пазари.
Крадец на коли.
що не си смениш името !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар