Александър Мановски: Калфин сам каза, че вече 20 години е в политиката. А какво направи за българския народ през тези години?

17 октомври 2016 09:47   9 коментара   8208 прочита


Александър Мановски е член на Инициативния комитет в Благоевград за подкрепа на кандидат президентската двойка генерал Румен Радев и Илияна Йотова.

Г-н Мановски сподели, че много често му задават въпроса защо е решил да застане зад кандидат- президентската двойка генерал Румен Радев и Илияна Йотова. „Отговорът ми винаги е бил един и същ: Защото те са единствената алтернатива за българския народ.” – категорично заяви той.

„Скоро гледах едно интервю с г-н Ивайло Калфин, който също е кандидат за президент. Той отбеляза, че генерал Румен Радев е политически неподготвен и изпитвал страх. Поради тази причина не се явил на дебат срещу г-жа Цецка Цачева. По този повод аз бих искал да му задам един въпрос, тъй като той с гордост отбеляза, че вече 20 години е в политиката. Какво направихте, Вие г-н Калфин, за българския народ през тези 20 години? И дори имате наглостта да давате оценка на генерал Румен Радев, който е дал клетва да служи на България и през целия си професионален път е изпълнявал този свой дълг с чест и достойнство.” – бе категоричен Мановски, относно коментарите на Ивайло Калфин

„Генерал Румен Радев е предвестникът на промяната за България. Убеден съм, че той ще върне сигурността на държавата не само като защита на териториалната цялост и суверенитет, но и като сигурност в здравеопазването, образованието, икономиката и културата. Аз вярвам на генерал Радев и знам, че той е лидерът, който ще отстоява и изразява интересите на народа”.- коментира г-н Мановски. Според него генерал Радев може да възстанови държавността и да върне президентската институция там където и мястото, а именно над всички други.” – коментира Александър Мановски

Той призова всеки българин, всеки млад човек дори и тези, които още не са решили за кого да гласуват, на 6 ноември да гласуват с бюлетина номер 13 - ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!

*Политическа публикация

9 коментара
17 Октомври 2016 11:09 | 1
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Древногръцка трагедия - щом опряхте до това лице да защитава кандидатурата на Радев и да му платите публикацията на призива във вестника, значи положението е супер зле. Не разчитайте това изявление да повлияе на тези, които ще гласуват за Калфин, излъчилият го никога не е могъл да влияе върху хората, особено върху тези, които мислят.


17 Октомври 2016 11:34 | Баба до 1
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Открий двусмислието в поста си!


17 Октомври 2016 12:59 | Водач на МПС
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

„Генерал Румен Радев е предвестникът на промяната за България. Убеден съм, че той ще върне сигурността на държавата не само като защита на териториалната цялост и суверенитет, но и като сигурност в здравеопазването, образованието, икономиката и културата. " Язък, че си "юрист". Всичко това президента не може да прави.


17 Октомври 2016 13:41 | Ай
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Обръщам се към всички сериозни хора в България - моля ви, не се занимавайте с глупости, т. е. с политика. Има толкова проблеми за решаване, а политиката само създава проблеми вместо да ги решава.


17 Октомври 2016 16:46 | РУБЛИ дайте, Г_з продавам
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Всички червени паразити незабавно да изпратим в Сибир при бащицата за да живне Родината.
Единственият достоен кандидат НЕменажиран от Масква е Трайчо Трайков!!!


17 Октомври 2016 16:50 | Александър
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

И тоя изпълзя от дупката. Последно го видях по тв на форум на абв, ревеше на Първанов, че от централата на партията не му вдигат телефона. Той също искал да седне на софрата - те не го искат. Сега иска промяна - демек, иска си софрата


17 Октомври 2016 17:05 | До Водач на МПС
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Явно т. н. водач на МПС е каруцар, както Цеца Цачева и не е в час, че Президента има достатъчно "лостове" и влияние за да внася законопроекти, с които да се подобрява благосъстоянието на хората. Това, че досегашните, в това число и "Гоце" не са имали куража да го правят нищо не значи.


17 Октомври 2016 23:32 | 123
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Това келешче Мановски от къде се появи. Само обикаля партийните централи, но никой не го бакари. Та и шеф Манчев извика, дано да го видят. И от къде измъкна снимката от абитуриентската му вечер? Та той в момента е пълен дядка.


18 Октомври 2016 00:22 | IСССССС
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

123 ли си или 6 без 5, но само да те информирам, че Шеф Манчев не е на повикване. Освен това на Мановски последните гаджета са по млади от твоята женичка, която май вече не ти пуска! Ходи да береш качунки...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар