Александър Крайнов е кандидатът на БСП за кмет на Разлог

17 септември 2019 09:39   7998 прочита


Александър Крайнов е кандидатът на БСП за кмет на Разлог. Както Struma.com писа, неговата кандидатура бе утвърдена на пленум на столетницата, който се проведе вчера.

Със свой кандидат за кмет ще излезе и политическа партия „Възраждане“, която се е регистрирала в ОИК- Разлог. Партията ще се бори за места в общинския съвет и кметове на кметства в селата Бачево, Баня, Добърско, Горно Драглище, Долно Драглище, Годлево и Елешница. Регистрация е направила и Коалиция „Демократична България- Обединение“.

Инициативен комитет се е регистрирал в ОИК – Разлог, за издигане на Иван Катранджиев за независим кандидат за кмет в село Годлево. Местна коалиция „Партия Български Социалдемократи ( Съюз на свободните демократи, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“) също се направи своята регистрация в избора на общински съветници.

Политическа партия „ВОЛЯ“, Коалиция БСП също са заявили участие за общински съветници и кметове на кметства. ПП „БЗНС“ пък ще участва за места в общински съвет и кмет на село Елешница. С кмет и общински съветници излизат ПП Съюз на демократичните сили и ПП „МИР“. Общинска избирателна комисия- Разлог определи на заседание и броя на членовете на секционните избирателни комисии, като ще има общо 27 секции, от които 2 7- членни и 25 с 9 членове.

Цвети Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар