12-те проекта на РЗС за Община Сандански: За нашето здраве и здравен туризъм

08 октомври 2015 13:12   14 коментара   5765 прочита


“Рационално да се използват природните дадености - водата, въздухът и съчетанието им със здравен комплекс, който предлага най-съвременните методи за диагностика и лечение.”

Вторият от 12-те големи проекта за развитие на община Сандански в периода 2015-2020, които РЗС представи като приоритетна цел за бъдещото управление цели да възродим и утвърдим славата на Сандански като най-добрия балнеологичен център.

“Затова трябва да създадем модерен здравен комплекс за профилактика, лечение и възстановяване.”, заяви Янев.“В рамките на новия комплекс в партньорство с израелски болници ще създадем модерна клиника за диагностика и лечение на всички видове белодробни заболявания и алергии. Целта е рационално да се използват природните дадености - водата, въздухът и съчетанието им със здравен комплекс, който предлага най-съвременните методи за диагностика и лечение.”

“Този съвременен здравен център ще позволи да бъдат привлечени и интегрирани висок клас здравни специалисти, чрез които ще се повиши качеството на предлаганите здравни услуги както за туристите, така и за гражданите на община Сандански.”

Пример:

http://sok-kamchia.com/

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: РЗС   Я. Янев   комплекс   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
08 Октомври 2015 13:17 | !
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ЯНЕ ЩО МЪЛЧИШ !?!
това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!?
гражданин-мнение !
сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенията !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .

Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земи,


08 Октомври 2015 13:28 | Кръстилци
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ей сега след малко ще се включи един човек и неговият водопровод в Кръстилци.....

Очаквайте убеден съм, че ще пише няма как.


08 Октомври 2015 16:22 | избирател
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Янчо и неговите металорежещи машини от РЗС пак са се напушили здраво.
Сменете дрогата, Тази ви избива на глупост и простотия.


08 Октомври 2015 16:30 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Много хубав пример давате за бъдещия здравен център. СОК "Камчия", собственост на Правителството на гр. Москва. В Сапарева баня се строи подобен от руски бизнесмени. В Сандански навярно от руски евреи. Веднага правя връзката с интервюто на юристката от листата на РЗС, и знайте, че не съм само аз, който прави такива аналогии. Рекламирате действия, които отиват повече на Тотев. Май ще Ви остане за спомен от Европа... австрийския хотел. И инвестиции на найн!


08 Октомври 2015 17:43 | ПЕПИ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ДОБРЕ ДЕ, ЗАЩО НИКОЙЙ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА, АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО ИМА ИНВЕСТИЦИОНЕН ИНТЕРЕС КЪМ ТАКИВА ПРОЕКТИ ЗА САНДАНСКИ ОТ ВЪНШНИ ИНВЕСТИТОРИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ЛИ Е ЯНЕТО ОТ ЦАЛИМ ДА Е КМЕТ???
НЕ ВИ ЛИ ЗВУЧИ МАЛКО АБСУРДНО И НЕСЕРИОЗНО???? ТАКИВА КОМПЮТЪРНИ КАРТИНКИ И АЗ МОГА ДА НАПРАВЯ И ДА РАЗНАСЯМ НАСАМ-НАТАМ КАКВИ КРУПНИ ПРОЕКТИ И ИНВЕСТИЦИИ СЕ ЗАДАВАТ. НЕЛЕПО Е, ДАМИ И ГОСПОДА РЗС-АРИ.
ПЪРВО, ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА НЕ Е АТРАКТИВНА ИНВЕСТИЦИОННА ДЕСТИНАЦИЯ ПО МНОГО ПРИЧИНИ: КОРУПЦИЯ, НЕФУНКЦИОНИРАЩАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА, МАФИОТИЗИРАНА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ И Т. Н. ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ - БЪЛГАРИЯ Е РИСКОВА ЗОНА ЗА ИНВЕСТИЦИИ. ТЪЖНО Е, НО Е ФАКТ. КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ЯНЧО С ТЕЗ КАРТИНКИ ДА ЗАБЛУЖДАВА ПРОСТОВАТОТО И НАИВНО САНДАНСКО НАСЕЛЕНИЕ ??


08 Октомври 2015 18:14 | за яне
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

питай ??!?!
дело 823-административен съд - Благоевград
КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Б. е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански в правомощията му по ЗКИР.
АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ


08 Октомври 2015 20:15 | Булката беглец
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Община инвеститор може да има само в болния мозък, от който избягах...


08 Октомври 2015 23:53 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !
Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !
ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !!
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..
РЗС би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи


09 Октомври 2015 00:00 | за Санданчани !!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Санданчани да се вдигнем срещу групировката на екс съдията Илия Янев ! стига сме мълчали и с нашето мълчание прикриваме кражбите ! да поискаме оставките на прокурорите прикрили кражбите ! някакви тъмни субекти на тридесет метра от прокуратурата разфасоват сградата на старата община ! кой е разрешил какво ще се прави там ! какво !!!?!?! защо сите си мълчите !защо и от ГЕРБ си мълчат ! щото сите са на Илюьо и бай Дончо измекяри гадни, долни ! що си мълчите бе ?!?що -сите барате и лапкате покрай Кмето ! сите сте маскари - ама се правите на вода ненапита ! лапкате сите ! ЯНЕ защо ???? ..защо се мълчи .....стига димки ....


09 Октомври 2015 04:47 | Санданчанин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

това са дъвки за наивници


09 Октомври 2015 06:34 | Яне, зашо не сезираш
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

прокуратурата, тези продажби за незаконни от където и да ги погледнеш, това е престъпление.....
Защо мълчиш за незаконните продажби на земеделски земи !!защо РЗС със своите общински съветници в стария общ. съвет не се опита поне да спре тези незаконни продажби ?? защо се мълчеше ...тогава и сега ...защо Яне не сезираш прокуратурата защо мълчиш .....мълчи се ..време да мине, ден да дойде, друг да дойде ...и всичко да се потули ....
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земи, чакащи обезщетение ....на кукуво лято ..ЯНЕ що мълчиш ??
Яне направи нещо реално - сезирай прокуратурата, най - тежкия проблем на Община Сандански е корупцията, тежка и всеобхватна ....но ти до сега не си сезирал прокуратурата по нищо един случай ....защо само димки, пушеци и дъвки .....защо мълчиш за тия кражби ..питаш кмета ?? смешен си ...



09 Октомври 2015 12:47 | Пляс Пляс
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

В новият медицински център ще продължат опитите мъж да забременее и да роди.


09 Октомври 2015 14:26 | ...
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ДОЛНИЦИ ЯНЕ ЯНЕВ ЩЕ НОВИЯ КМЕТ НА САНДАНСКИ!!!


10 Октомври 2015 00:30 | Арт студио
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Скъпи читатели, преди месец момчета, които се държаха под ръка, доидоха да купят старата хартия от офиса на двойна цена. Сега гледаме изхвърлени от колегите скици, представени като планове на инвеститори. Всеки един истински проект започва от документи за собственост на земята, после идва истински архитекурен и сроителен проект, който се възлага от РЕАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ, а не от КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ. Тук виждаме изключително долнопробен опит за вулгарна подмяна на ролята на архитектурния труд! Бюрото ни не носи отговорност за разпространените визуализации, те никога не са представяни на инвеститори и не сме давали право тези работни скици да бъдат ползвани за предизборни цели!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар