Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

ЮЗУ „Неофит Рилски“ предлага онлайн електронен тест с формат на матура по география


18 май 2017 18:53  2 коментара   2759 прочитаЮгозападният университет „Неофит Рилски“ в Благоевград предлага на зрелостниците онлайн електронен тест с формат на матура по география.

Всички желаещи ученици могат да проверят нивото на подготовката си за матурата по „География и икономика“ след самостоятелна регистрация на електронен адрес http://194.141.86.10:1818/

В прозореца на рубриката „Новини от сайта“ има инструкция за Регистрация, която трябва да бъде отворена напълно чрез натискане на надписа в синьо, показан най-отдолу в полето на съобщението „Прочетете още от тази тема“.

След регистрация и получаване на потвърждение по електронната поща се пристъпва към решаване на теста. След приключването му се изписва оценка по шестобалната система и се дава обратна връзка за всички отговори, с допълнителна информация по тези, на които е даден грешен отговор.

Желаещите да решат още безплатни тестове с формат на матура по география в системата за електронно обучение на ЮЗУ „Неофит Рилски“, оценките от които се признават за кандидатстудентски изпит, за което се издава поименен сертификат, трябва да следват инструкциите в сайта.

Още за: ЮЗУ  тест  формат Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


2 коментара

19 май 2017 11:10 | Да е хаирлия!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ега ти инфлацията на висшето образование! Та всеки тъпак може да си плати на някой умник, който да му попълни теста и да стане "студент". Количеството ще го напомпят, а за качество никой от тъпоумните им управници не желае и да чуе!


22 май 2017 10:54 | До хаирлията
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не бързай да коментираш без да си прочел и разбрал за какво става въпрос. Оценките от този тест НЕ се признават за вход в ЮЗУ. Има друга процедура за удостоверяване на автентичността на решаващите други тестове, за оценката от които се издава сертификат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.