Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Важно! Дупничани трябва да знаят това


19 май 2017 13:50   1256 прочитаСправка през интернет за всички подадени жалби, молби и други документи до Община Дупница ще могат да се следят от техните податели. Услугата е вече достъпна на сайта на общината под "Проверка на задължения за местни данъци и такси".

Входиращите искания до администрацията получават уникален код, с който могат да следят движението на своя документ, без да е необходимо да ходят до фронт-офиса, за да се интересуват докъде е стигнала преписката. Базата данни има и архив на всички подадени от конкретното физическо или юридическо лице документи. "Услугата е с цел облекчаване на жителите.

Мнозина са живеещите постоянно извън региона, които се нуждаят по една или друга причина от издаването на определени документи. Тъй като въпросното издаване на документи изисква различни срокове, гражданите ще могат да следят постоянно движението и в момента, когато в системата видят, че е обработено, могат да дойдат и да си го получат", коментира зам. кметът Олга Китанова.

Иво Костов

Още за: справка  жалби  документи Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.