Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

Ўофьор от –ила побесн€!: »збирателно ли вдига "ѕа€кът" колите в Ѕлагоевград?!


15 март 2017 16:39  22 коментара   65050 прочитаƒнес в благоевградски€ квартал "√рамада" се проведе акци€ на "ѕаркинги и гаражи" на едно от основните улици в квартала . "ѕа€кът" закопча и вдигна автомобили, намиращи се от двете страни на заведение за хранене.

„итател с кюстендилски "‘олксваген", се оплака, че "ѕа€кът" му вдигнал колата избирателно,защото не е с благоевградска регистраци€, а намиращите се в близост благоевградски автомобили не били пипнати , въпреки че и те били парирани неправилно. ≈то какво ни написа ¬ладимир ¬. от град –ила.:

«дравейте, ето така се вдигат избирателно коли в "√рамада".  ойто е с  Ќ е грешен €вно бесен съм!
¬ъпросната улица в квартала ежедневно е пълна с автомобили, придвижването по не€ е изключително трудно и не р€дко стават разпри между водачи и пешеходци.

“ова е улица, по ко€то минават ученици към близкото училище ,има кафенета и неправилното паркиране е сигурна предпоставка за сериозни инциденти. “ова е втората акци€ на "ѕаркинги и гаражи" в последните н€колко месеца, но ден след вс€ка акци€ ситуаци€та е същата.

¬. —тефанов

ќще за: па€к  благоевград  коли  грамада  скоби ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


22 коментара

15 март 2017 16:52 | 3
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

и с ≈ вдигаха


15 март 2017 17:06 | ¬одач на ћѕ—
ќценка:
12
 (
34
 гласа)

 олеги, от кога призовавам син€та зона, респективно па€ка да се премахнат незабавно. » двете не вършат никаква работа освен да тормоз€т хората. ¬ повечето случаи се паркира неправилно защото липсват обособени паркинги и места за паркиране. ѕросто автомобилите станаха прекалено много. ¬ече не могат да се намер€т места за паркиране и в кварталите, особено вечер. «атова общината вместо да тормози хората със син€ зона и па€к да вземе да изгради подземни охран€еми паркинги под всеки двор на училище с ѕќЌќ—»ћ» цени за паркиране, јЅќЌјћ≈Ќ“ и т. н.


15 март 2017 18:08 | 1
ќценка:
21
 (
23
 гласа)

≈ и по ƒжеймс Ѕаучер да минете, а не там определени хора да са миропомазани.


15 март 2017 18:23 | ƒќ 1,
ќценка:
19
 (
23
 гласа)

ѕќ ƒ∆≈…ћ— Ѕя”„≈–, Ќ≈ ћќ√ј“ ƒј ћ»Ќј“ ј ќ Ќ≈ —ј —» ѕЋј“»Ћ» “ј —ј“ј Ќј »¬ќ  ”„ ј“ј, «јЎќ“ќ “ќ¬ј ≈ „ј—“Ќј —ќЅ—“¬≈Ќќ—Ќ, Ќј—Ћ≈ƒ—“¬ќ ќ“, ƒ–,  –јƒЋ»ƒ ќ¬,


15 март 2017 18:42 | чичо
ќценка:
22
 (
26
 гласа)

ј на "гражданина" от –ила да му припомн€ какво ни правеха техните милиционери като видеха благоевградска регистраци€ реагираха като мухи на л_йна.


15 март 2017 19:25 | Ѕ–ј¬ќ Ќј —Ћ”∆Ѕ»“≈
ќценка:
16
 (
22
 гласа)

 атаджиите пишеха актове, па€ка вдигаше а скобажиите слагаха скоби.  огато ми се налага да минавам през та€ улица ми се налага да лет€ тъй като не мога да премина. ћинавайте по често през улица "ƒжеймс Ѕаучер", улица"»ван √арванов" и улица"—лав€нска от ё«” до ѕ—»’ќ“ќ. —амо така на нагли€, прост и злобен българин.


15 март 2017 19:25 | ЅЅ
ќценка:
20
 (
22
 гласа)

ѕо ƒжеймс Ѕаучер е мама миа, особено сутрин и вечер. ¬сени си спира и паркира където му е кеф, а и така пресичат и пишеходците. ¬ъпрос на време е пак да блъснат н€кого там... ј за този от –ила да му кажем, че на плочките не се паркира... ¬ –ила като н€ма плочки тука дори и в √рамада има.


15 март 2017 21:00 | ƒоро росо
ќценка:
16
 (
16
 гласа)

» на банка ’еброс редовно има "бизнесмени" които затвар€т направо улицата и не може да се минава
н€ма да казвам имена, че има цензура


15 март 2017 21:43 | ƒќ наско
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

≈ла да те видим къде ще паркираш, като на вс€къде има знаци и н€ма нито едно парком€сто на ц€лата улица, а този когото наричаш сел€к живее в коопераци€та и най-много да ти отоври глатава на ти€ плочки.
ѕ. с. ј колата €вно е сменила собственика си тъй, като нито съм ¬лади, нито съм от –ила


15 март 2017 21:55 | Ћенън
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

Ќа тротоар не се спира !!


15 март 2017 21:56 | ..
ќценка:
-8
 (
14
 гласа)

ѕитам те къде да спра


15 март 2017 22:13 | Ќј ¬Ќ»ћјЌ»≈“ќ!
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

Ќа вниманието на кмета и Ќ-ка на син€ зона !
“ова за избирателното санкциониране е напълно в€рно! «ащо кола на “V ќко без пропуск за син€ зона стои на паркинга до бл29 вече ц€ла година? ѕоне видимо н€ма такъв! » защо на входа за бизистена към ќбластната управа на тротоара има непрекъснато паркирани коли, а колите на ѕаркинги и гаражи минават и се прав€т, че не виждат »ли за едни може за други не може!


15 март 2017 22:52 | запознат
ќценка:
18
 (
18
 гласа)

—ъщото е и пред кафе –адина на  ирил и ћетодий. “ам всеки ден поне по два пъти си паркират колите 4-5 човека от една групичка и нито имат пропуски, нито си плащат за син€ зона, нито им слагат скоби, нито пък па€к ги тормози. ¬се едно са невидими. Ѕогопомазани ли са нещо. ј на чичов с изгнили€ ќпел се сил€т.
—ъщо така никой не пипа и службни€ син автомобил на шефа на банката под –адината. “ой също н€ма пропуск, а ин€ма как и да има.


15 март 2017 22:58 | скобата
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

ѕитам аз дали син€та зона важи за автомобилите, с които разнас€т пици с палмови продукти от ѕица ѕарти. “ам е син€ зона, а те паркират или на парко местата или по тротоарите и никой не ги закача. Ќа кой ли в общината са близки.


15 март 2017 23:04 | свидетел
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

ј докога коли със стикери за инвалиди ще си паркират където си искат, а не на обазначените за т€х места и отново никой не ги санкционира. “е имат право да паркират само на сините места, където има и знаци. ј те си паркират навс€къде и така ние оставане без възможности, защото ако паркирам на инвалидно м€сто веднага ще ме закопча€т, въпреки, че имам пропуск и обществото ще ме порицае.


15 март 2017 23:12 | па€ка
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

» аз да се възмут€. —тава въпрос за колите на полицаи със залепени на т€х стикери на ћ¬– или още по срамното на —‘—ћ¬– /организаци€, ко€то тр€бва да е еталон за поведение, тъй като те реват за благините на полицаите/ и поставени на видни места палки, фуражки и що ли не още. Ќе е ли нарушение на ≈тични€ им кодекс да погазват законовите разпоредби на ќбщината, като си паркират къде си искат, без да имат пропуски и право. но какво ли се чуд€, след като началниците им си паркират личните коли на служебните вътрешни паркинги отредени за патрулките. ѕохвален личен пример.


16 март 2017 08:56 | ј”Ѕ
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

ѕодкрепете ≈лезов в борбата му срещу незаконната син€ зона!


16 март 2017 09:19 | ƒ∆”ћјЋ»я
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ако н€ма т. н. лоша син€ зона, досега да има поне 1-2 утрепани, като знам каксе палич и се караме, ние това заслужаваме. »наче елате да видите на улицата зад съда- там всеки си се катери по тротоарите и никй не ги пипа- син€та зона се оправдават, че това не е т€хна работа, ам полицаите хич ги н€ма, защото не зна€т на кой наш човек ще попаднат. »наче големите бизнесмени с големите и модерни коли не могат да извад€т 1 лв за да си плат€т син€ зона--- е това сме българите - тарикати и муфтаджии..


16 март 2017 09:22 | ƒ∆”ћјЋ»я
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

ѕрав си ƒжумали€, ама що да плащам, като комплексираните женички на общински съветници ползват стари пропуски и не плащат... що mък аз да плащам, ако се мери, да се мери с един аршин... а банките да си плащат абонамент за н€ко€ и друга коли и готовf- ама адвокат и банка да плащат- то това си е чудо...


16 март 2017 09:36 | 1234
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

» пред младежки€ дом има такива коли само, че от висок клас. “€х не ги виждат на спирката на рейса нито полици€, нито тези с па€ка. Ќа всички еднакъв аршин. ѕреди години един министър от ‘инланди€ го б€ха хванали пи€н. ћесни€т съд го осъди на два месеца общественополезен труд. „овека след това в продължение на два месеца носеше куфарите на възрастните хора на аерогарата за развлечение на гражданите. —лед това пак остана министър като си понесе наказанието. “ук има наказани€ само за ти€ които карат 15-25 годишни коли защото ѕа€ка ги вдигал по-лесно. ƒа вземат по-гол€м за ƒжипове, мерцедеси, Ѕћ¬-та и други тежкарски коли или поне да заскоб€ват.


16 март 2017 09:40 | 878
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

» на Ѕуш щерката положи такъв труд защото е пила бира.....


16 март 2017 09:53 | 4444
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

“ози от –ила да си побесн€ва в родни€ си град. “ам поне има каде да го затвор€. ƒа спазва закона и никой н€ма да го закача. “ези от т. н. град си имат свои правила и закони.  ато се минава по главната улица паркирани коли пред къщите на тротоарите. ѕоне там има места за паркиране/пред хотела, на автогарата и др. места. ѕолицаите и работещите с па€ка имали тенденциозно отношение към хората от съседната област.  ато пътувам за  ирова пол€на винаги виждам рилски полицаи криещи се в басамаците около път€ или зад н€кой по-остър завой и спират коли. “ози рилчанин да не би да миропомазан.  ато дойде пак да му вдигнат колата. Ќахалници
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.