Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

ѕохвално! —лед 2 публикации на struma.com! »згорели€т бус-паметник освободи улицата след 6 м. тормоз на съседите


12 август 2017 12:50   4410 прочита»згорели€т бус в Ѕлагоевград, който бе паркиран на улица "Ѕодрост" повече от половин година, и освен, че загроз€ваше квартала, пречеше на пешеходци и шофьори, най – накра€ е махнат.

“ова се случи след 2 поредни публикации на struma.com, след като съседи се оплакаха от бездействието на стопанина му. —обственикът ¬. ƒанчов бе критикуван от съседите си, заради немарливостта си, но това дълго време не го притесн€ваше. “очно срещу буса, той седеше спокойно и продаваше зеленчуци, необезпоко€ван от грозната гледка срещу себе си.

ƒнес репортер на struma.com вид€, че ƒанчов €вно най – накра€ се е осъзнал и е премахнал овъгленото превозно средство. Ѕраво, ƒанчов! ѕо -добре късно, отколкото никога.

«а разлика от него живущите в блок 8 в квартал "«апад" все още си "паз€т" купчината боклук от мазилката, ко€то падна преди близо два месеца на зле санирани€ блок.

». ¬енциславов

ќще за: бус  улица  квартал  пешеходци ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.