Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Паркинги и гаражи - Благоевград безкомпромисни! "Наредиха" екстра десетки шофьори днес


12 септември 2017 14:16  12 коментара   11024 прочитаАкция срещу неправилното паркиране в Благоевград проведоха служителите на "Паркинги и гаражи" днес, закопчаха със скоби десетки автомобили, паркирали на забранени места. Явно е, че шофьорите на "колите -жертви" не са местни, тъй като съвсем хладнокръвно са оставили колите си в синя зона, без да си платят.

Все пак това е Благоевград и има правила, градът се напълни с " чуждоземци" от всички краища на областта, които са или студенти, или техни родители, незапознати със здравите скоби на "Паркинги и гаражи". Днес им бе даден урок, дано се поправят.

В. Стефанов

Още за: акция  паркиране  служители Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


12 коментара

12 септември 2017 14:27 | Загадка за журналисти
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Открийте разликата между 4-те снимки по-горе!


12 септември 2017 14:32 | Ку
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Предлагам, вместо да се слагат скоби, да се боядисат бордюрите с жълта боя при нарушение глобата директно като задължение в НАП. И да видиш тогава приходи!!!! Пък и стриктни шофоьори след това!!!!


12 септември 2017 14:52 | азз
Оценка:
33
 (
37
 гласа)

Опитах се да вървя по тротоара на ул. Майор Стефан Иванов", беше абсолютно невъзможно! Там една след друга стоят коли, така е върху тротоара на ул. Даме Груев" . Питам се къде са Паркинги и гаражи. Гледайте зоните, но не спирайте да санкционирате нарушителите навсякъде. В този град няма правила, няма закони, тук цари анархия от най-висока степен, тук няма полиция, служби, община, грижовни управници. Алооо, зарята, чадърите и целият останал кич не са най-важното, стопанисвайте града смотаняци селски, правете го по-красив, не го задръствайте с грозни блокове, вкарайте колите на селяндурите в гаражите, където се държат зелето и всички боклуци, които са си донесли от село


12 септември 2017 15:14 | гражданин
Оценка:
35
 (
35
 гласа)

Строителният отдел в Благоевградската община разреши неразумното презастрояване на централна градска част /явно с персонални бонуси в особено големи размери на чиновниците, от които зависят разрешителните/, като строежите са без гаражи или с по няколко, съвсем недостатъчни за живеещите, просто за заблуда, че се мисли правилно. Много гаражи са превърнати в магазини. Така че тесните улици са претъпкани с коли, общината е спретнала т. нар. синя зона, където и е скимнало, за да събира такси, но въобще не е помислила разумно глобално по този огромен проблем. На някои улици е забранено да се паркира на тротоара и ти вдигат колата ако го направиш, а на съседни улици всички коли са паркирани по двата тротоара и никой не реагира. Изобщо двойните стандарти у нас станаха правило! То добре детски площадки, с които се фука лигавия кмет-доктор, ама да бяха помислили и за паркоместа за огромното множество коли, които буквално наводниха града. Най-лесно е да санкционираш, особено ако не си създал усло


12 септември 2017 15:40 | да да
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Направете ул. "Генерал Тодоров" и ул. "Майор Стефан Иванов" синя зона, защото ще се избием вече !!!


12 септември 2017 16:33 | гражданин
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Изчистете и ул. Бр. Миладинови над входа на болницата и ул. Васил Априлов, която е превърната в паркинг на хотел "Картала".


12 септември 2017 17:00 | !
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Повече синя зона защото мого от шофьорите са на принципа "сега дойдох с колата на градо".


12 септември 2017 21:30 | 222
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Майор стефан иванов не трябва да е синя зона. Там масово се отдава под наем, има много студенти, къде да си паркират колите ???? Стига с тая синя дона.


13 септември 2017 00:11 | И в Събота
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Синя зона трябва да има и в Събота до 13. 00 особено в улиците без изход около пазара. Защото тогава няма мърдане за да излезеш или се прибереш в дома си. Да не говорим, че има разграфени места за паркиране в нарушение на закона. На 5 метра от кръстовище НЕ ТРЯБВА да се паркира, а общината е направила десетки нарушения.


13 септември 2017 08:45 | тодор
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

синя зона не трябва да има въобще от къде на къде данъците си плащаме и би трябвало да паркираме безплатно измислят вече какви ли не такси ами да събират затова че дишаме въздух БЕЗСРАМИЕ НАГЛОСТ


13 септември 2017 08:55 | Поаро
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Синя зона ИМА, но НЕ РАБОТИ на улица "Менча Кърничева до Полицията. И познайте ЗАЩО ? За да има къде да паркират милиционерите ГРАТИС. Уродщина във най-висша форма. КМЕТЕЕЕЕ.....


13 септември 2017 14:40 | Водач на МПС
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Синята зона трябва незабавно да се премахне! Не върши никаква работа. Обслужва само живеещите в центъра. Общината не им е длъжна да им осигурява места за паркиране. Улиците и тротоарите са общинска собственост и са за всички. Защото вече и в кварталите няма къде да се паркира. Да сте чули общината там да осигурява места за паркиране на живеещите. Не. Същото трябва да важи и за тези в центъра. Писалите за данъците и гаражите са прави.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.