Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Община Благоевград осигурява топъл обяд на 150 деца и възрастни в нужда


19 май 2017 12:34  1 коментар   1822 прочита150 души от различни възрастови групи получават топъл обяд в община Благоевград. Социалната услуга се предлага до края на 2019 година, съгласно договор по Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица за периода 2014-2020 г.

Хората в нужда получават топла супа, основно ястие и хляб. Програмата обхваща различни целевите групи, сред които лица и семейства на месечно подпомаган, лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии за осигурителен стаж и възраст, пенсии за инвалидност; наследствени пенсии.

Целта на програмата е подобряване качеството на живот и осигуряване на помощ и подкрепа на най-нуждаещите се лица и семейства.

Още за: групи  обяд  община Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


1 коментар

19 май 2017 20:54 | Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Смешници Вие сте за клоуни в цирка! Та всички граждани на Благоевград са за несамо за топъл обяд, а и закуска и вечера, че превърнахте града в пустинно плато... Къде е икономиката на града? Ами благоденствието за гражданите, което обещаваше Кмета-Идиот? ОГЛЕДАЙТЕ СЕ!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.