Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

» отново петрички скандали! ¬ћ–ќ на път да провали сеси€та! Ќападнаха зам. кмета »лко —то€нов, приписвайки му юридически услуги, а той ги закопа с думите:


12 септември 2017 16:40  10 коментара   7323 прочита райно време е да се държите като политически отговорна парти€, престанете с тези ƒ— изпълнени€


¬ћ–ќ ѕетрич отново направи жалък опит да провали сеси€та на местни€ парламент с неиздържани въпроси и питани€, свързани с личности, които изпълн€ват отговорни дейности в община ѕетрич. ѕръв на мушката бе заместник-кметът »лко —то€нов, който бе нападнат от младежки€ лидер  ирил —тойков.

"»мам съмнени€, каза —тойков, че »лко —то€нов дава юридически консултации на община ѕетрич, кметът ми даде отговор, колко са юристите, но той не ме удовлетвор€ва, заключи млади€т войвода.

ѕраво на отговор бе дадено на зам. кметът »лко —то€нов, който лаконично постави на м€сто войводите, казвайки им, че е крайно време да се държат като политически отговорна парти€, да не говор€т непроверени неща и да предадат на юристите си, че съветите, които им дават не са професионални/ вижте изказването на —то€нов във видеото / ѕосле ¬ћ–ќ засегнаха нови€ шеф на ¬и  ѕетрич »вайло ’ристов, намеквайки, че с изтеглени€ кредит за дружеството, ще се разпоред€т така както и предишни€ шеф т. е ще се злоупотреби. “ова взриви гнева на ’ристов, който се обърна към лидера на ¬ћ–ќ с думите "Ќе можете да използвате квалификации по мой адрес, без да ме познавате". —еси€та продължава.

ѕоведението на ¬ћ–ќ не изненада никой от присъстващите. ќт т€х освен махленски слухове и създаване на ƒ— интриги, нищо друго не може да се очаква, коментираха останалите съветници. —амо, че подобно поведение пречи на работата на общински съвет и вместо да се вземат решени€, касаещи развитието на града и в полза на хората, кмет, заместник-кмет и останалите съветници отговар€т на провокациите на ¬ћ–ќ.

Ћоши съветници имат младите момчета от групата на войводите, съветници, които с времето са показали колко струват и, че интригата е в основата на житейската им биографи€. “ова обаче н€ма да продължава дълго, тъй като като са тръгнали ¬ћ–ќ сами ще се превърнат в истори€ в политическата сцена на ѕетрич., коментират петричани. ѕродължаваме да следим сеси€та на ќЅ—.

ѕ. √еоргиева

ќще за: ¬ћ–ќ ѕетрич  опит  сеси€  парламент ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

12 септември 2017 17:44 | ¬ћ–ќ
ќценка:
1
 (
17
 гласа)

јми такива сме ние обичаме да говорим глупости и да даваме нев€рна информаци€, сред любимите ни занимани€ е да нападаме хора и да ги обвин€ваме в разни неща. да такива сме си вдигаме шум щото никой не ни взима на сериозно и си мислим че ще изпъкнем така


12 септември 2017 17:48 | —рам
ќценка:
6
 (
20
 гласа)

 акви войводи са това? “ези са срам за истинските патриоти!!! Ќаистина е жалко, че се опитват да създават напрежение в града като ръс€т само неверни факти и обвин€ват всички, освен себе си! Ќе мисл€, че един истински патриот би си позволил да действа така подмолно, щеше да тропне с крак и да си признае ако греши! ћомчета, мол€ ви осъзнайте се, докато можете! ѕолитика не се прави с инсинуации, ако искате да ви уважават - говорете истината!


12 септември 2017 17:50 | ххх
ќценка:
1
 (
13
 гласа)

смешнициииии


12 септември 2017 19:20 |  око
ќценка:
-1
 (
19
 гласа)

¬ћ–ќ се изложи за пореден път, ќ“ ј«¬ј… » да гласува 1 200000 заем. «а щастие обаче предложението на Ѕръчков мина и без техните гласове. „естито петричани!


12 септември 2017 19:26 | 11
ќценка:
13
 (
21
 гласа)

вемерео отказа да приеме, ама ти€ дългове са от служители дето работеха близки до същите тези съветници дето много говор€т и се прав€т на войводи


12 септември 2017 19:27 |  око
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

» като допълнение, вижте кой как гласува и картинката ще ви се из€сни много бјрзо


12 септември 2017 20:36 | —елчо
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

Ўо уе то сел€к сте го снимали. Ѕаш на то татко му се подпираше по цел ден у вик и взимаше 700 лв заплата + кражби.


13 септември 2017 04:30 | –уси
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

 аква € мислихме а каква стана


13 септември 2017 14:01 | петричанец
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

“е€ гсъветници пак искат внимание но времето им мина да ходат да се друсат


14 септември 2017 10:13 | јƒ¬ќ ј“ - “ј–» ј“
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

јло “ќѕќЋј √≈ќ–√»≈¬ј не ми трий коментарите
това че »Ћ ќ —“ќяЌќ¬ —“ќяЌќ¬ ≈
«јћ≈—“Ќ»   ћ≈“ ¬ ѕ≈“–»„
ќЅў»Ќ— » —Џ¬≈“Ќ»  ¬ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ
» ѕ–ј “» ”¬јў јƒ¬ќ ј“ ¬ —ќ‘»я —ј ‘ј “»
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.