Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

„ерна вест! »здъхна една от емблемите на демокраци€та, бизнесменът от  ресна ¬ладимир Ўатев


7 октомври 2017 21:06  3 коментара   13737 прочитаЅизнесменът ¬ладимир Ўатев от  ресна издъхна днес след продължително боледуване. „ерната новина обиколи мълниеносно града, хората познават Ўатев като бунтар, един от първите демократи в областта, бизнесмен, който дълги години управл€ваше търговска фирма.

ѕознават го и хил€ди студенти, за които той беше при€тел, тъй като дълги години бе в насто€телството на ёгозападни€ университет. ўе запомним ¬ладимир Ўатев с изключитено изтънченото му чувство за хумор, весели€ му нрав и младежки ентусиазъм.

¬ъпреки силни€ му дух обаче болестта го сломи и днес той почина в дома си в  ресна. ѕоклонението е утре от 12 часа, а от 13 е погребението в гробищни парк в  ресна.

ѕ. ѕетрова

ќще за: владимир шатев  бизнесмен  кресна  боледуване ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

9 октомври 2017 17:16 | оз полк ћ »лиев
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕќ ЋќЌ


10 октомври 2017 08:48 | ƒимитър
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕог да те прости. Ћека ти пръст.


19 октомври 2017 11:53 |  ольо
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕознавах го от повече от 25 години. Ќито веднъж не съм го вид€л намръщен и озлобен към н€кого. ƒори когато имаше своите чисто човешки проблеми пак беше същи€т и помагаше на много хора. ѕочивай в мир ѕ–»я“≈Ћё. ўе те запомним с доброто което си направил. — лошо не, защото ти не знаеше как се прав€т мръсотии и се злоупотреб€ва с човешки съдби .
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.