Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Бой в гробището на Петрич! 70-годишна баба-разбойничка цапардоса с чехъл приятелка на гроба на роднина, псувала като хамалин още две жени


21 април 2017 12:51  1 коментар   27265 прочита

Сн. Архив
Сн. Архив


Сн. Архив

Сега Величка ще плати за обидите и ще я засрамят по местното радио, реши съдът


Бой с чехли, псувни и обиди вкараха в съда 70-годишната петричанка Величка В., която бе призната за виновна от Районния съд в Петрич за удар с чехли по нейна позната и обидни думи, отправени към други две жени в Гробищния парк в града.

По време на посещение на гробищния парк в Петрич избухнал скандал между Величка В. и Таня Д.. Жените се скарали над гробовете на мъртвите си родственици. В кавгата Величка В. е отправила към Таня Д. обидни думи и изрази като „оная пукна, сега е ред на сина й, оня мръсник”, „най-големия боклук от нашата фамилия”, „боклук”, такъв нареждала Величка срещу Таня. 70 годишната петричанка освен, че обиждала нанесла и удар по гърба на Таня Д., с което е причинила лека телесна повреда.

С Таня Д. били и нейни приятелки, които също били нагрубени от Величка. Мария Д. и Атанаска М. били псувани и обиждани от Величка с думите, че са и "боклуци".

Таня Д. заведе иск, в който поиска от Величка да и бъдат заплатени 2000лв. обезщетение за накърняване на достойнството и честта й, и за нанесената и лека телесна повреда.

Районният съд разгледа всички доказателства по делото и определи на Величка В. да бъде наложено най- общо наказание за извършеното от нея, а именно 1200лв. "Глоба" и Обществено порицание по местното радио.

Величка В. трябва да заплати на Таня Д. обезщетение от 100лв. за нанесената и лека телесна повреда от удара с чехъл. 70 -годишната петричанка ще трябва да заплати и сумата от близо 1000лв. за направените разноски по делото.

Присъдата подлежи на обжалване пред Благоевградския окръжен съд в 14 дневен срок.

Ани Георгиева

Още за: присъда  съд  парк Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


1 коментар

22 април 2017 22:43 | ГЕОРГИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЕВАЛА ЗА СТАТИИЯТА. В ЦЯЛАТА СВЕТОВНА НОВИНАРСКА ИСТОРИЯ НЯМА НАПИСАНО ДО БУУКВА ДИАЛОГА МЕЖДБУ ДВЕ БАБИ ПО НА 70 г.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.