Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Бог чу молитвите за здравето му! Въпреки 4-тия си болничен във ВиК - Петрич, екслидерът на БСП Д. Капитанов се яви на сесия, загърбвайки гастропроблемите си


13 септември 2017 12:21  1 коментар   2147 прочитаБог чу молитвите за скорошното оздравяване на бившия лидер на БСП в Петрич Димитър Капитанов и му даде сили и крепко здраве, за да се яви на вчерашната изключително скандална сесия на Общинския съвет в Петрич.

Служителят във ВиК Капитанов, които атакува дружеството с 4-ти пореден болничен лист преди дни вчера влезе в залата на ОБС свеж и подмладен, без всякаква следа от тежкото му гастроентерологично заболяване, което дни наред вече го отклонява от работата му във водното дружество.

Капитанов за кратко се поздрави и разговаря с новия шеф на ВиК Ивайло Христов, който от встъпването си в длъжност се мъчи да контролира работата в село Коларово, за което отговаря Капитанов. Христов не може да назначи друг на мястото, въпреки декларираните с поредица болнични листове влошено състояние на Капитанов, както и не може да се освободи от него.

Димитър Капитанов се поболя веднага след смяната на ръководството във ВиК, очаквайки, че новият шеф ще го освободи от заеманата длъжност и започна да представя болничен след болничен. Вчера обаче той излезе от състоянието на "болничните" си и дойде на сесията, за да няма отсъствия при решаването на съдбините на града.

Дали Капитанов ще се яви на работа във ВиК можем само да гадаем или ще продължи да лекува проблемите с гастроинтестиналия тракт.

П. Попова

Още за: Димитър Капитанов  сесия  съвет Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


1 коментар

13 септември 2017 13:16 | Дзаката
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не е виновен за нищо Капитанов, а шефовете на Вик - Петрич . Нищо не им пречи да пратят тези болнични на прокуратурата в Петрич и някой доктор може да го отнесе барабар с другаря Капитанов . На това ли ви учи партията др. Капитанов, на лъжи и измами . Бъди мъжкар и си подай оставката . Виж колко пустеещи ниви има в подножието на Коларово. Твоето място е там в тютюна.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.