Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

24 часова паника в —андански! »здирваха 16-годишни€ ѕавел, преди час той се прибра


18 юни 2017 14:13  2 коментара   22127 прочитаѕавел ’ъртев, на 16 години от —андански, е в неизвестност от тази нощ (17.06.17)., това об€виха негови близки тази сутрин и поискаха полици€та да започне издирването му. Ѕе отправен апел, който е виждал ѕавел да се обди на роднините му.

ѕолици€та започна издирване и преди около час той се прибра. Ѕил с компани€ при€тели, мобилни€т му бил без батери€. »стори€ със щастлив край, коментират хората. ћладежът бил с при€тел€ си јтанас, после се събрали с други момчета и били на купон извън града. —пали до късно и затова в ранни€ следобед решили да се приберат.

ѕ. ѕопов

 

ќще за: полици€  сандански  издирване  момче ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

18 юни 2017 16:14 | ѕена
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

ћамин келеш, с мерак да го....


18 юни 2017 21:00 | бай √аньо
ќценка:
-4
 (
6
 гласа)

 акво е виновно момчето, че роднините му н€мат акъл. —мартфоните не държат повече от 15-16 часа.  упона като продължи дълго и падне батери€та. ƒобре е в такива случаи да имате телефоните на при€телите от компани€та и да се свъжете с т€х, преди да вдигате гюрлути€ излишно.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.