Ќовините на югозападна Ѕългари€
 акви ги върши ≈нджи  асабие? ƒиетоложката мами с.. ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

”никално! ѕолицейски коли, натъпкани с канабис, минават на червено без мигач —Ќ»ћ ј


11 август 2017 14:02  1 коментар   6645 прочитаЌа сцена като от комедиен филм се натъкна шофьор през малките часове на нощта


Ќа уникална гледа се е натъкнал шофьор, който имал късмета да кара зад две полицейски коли през нощта. —нимката, ко€то изглежда, като кадър от комедиен филм буквално взриви социалните мрежи.

Ќа не€ се вижда как две полицейски коли, едната от ко€то патрулна, са „натъпкани със стока” и обикал€т нощна —офи€. јбсурден е начинът, по който веществените доказателства са сложени в автомобилите. ƒобре се вижда как канабисът стърчи от багажниците, а и на двете коли десните мигачи са закрити от зеленото растение. ѕо ирони€ на съдбата точно в този момент двете коли завиват над€сно, което н€ма да бъде разбрано от задните водачи. ¬ допълнение от снимката се вижда как полицейските коли минават… на червено.

 оментарите, разбира се, са убийствени .

„ ћани реколтата... къде е мигача, мани мигача... защо на червено”, пише един от потребителите. ƒруг допълва:

„Ќа червено, без мигач с канабис. ћоже би като караш "стока" са други правилата, не знам.”

„Ќай-незабележими са без светлини, затова не дават мигачи и минават на червено щото от толкова зелена трева са изгубили цветоусещането, все та€ им е, разбиш ли!”

„ѕо тъмна доба са го ожънали момчетата ....”, заключава друг.

trafficnews.bg

ќще за: коли  канабис  снимка ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

12 август 2017 22:13 | 007
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

“ези автомобили са със специален режим на движение, така че нека да си гледаме нас и да оставим хората да си вършат работата.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.