Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ерсаче завлад€ модни€ подиум: ¬ едно шоу показа най Ц търсените супермодели! ƒневникът на смъртта: Ѕил ухапан от една от най Ц отровните змии в света, вместо да търси помощ, той...  ак да носите турбо модерните панталони
   –егистрац舫абравена парола

“аксиджи€ реши да направи незабравимо предложение за брак, падна на колене, но нещата се объркаха... (—Ќ»ћ ј)


13 септември 2017 15:45   1115 прочита“аксиметров шофьор реши да предложи на любимата си по незабравим начин, но всичко се обърка. —ет ƒиксон завел –ут в любими€ им парк в  аназас —ити.  огато се качили на мостчето, за да преминат реката, той паднал на кол€но, но ... случайно изтървал годежни€ пръстен, който се търкулнал и паднал във водата, съобщава „ћирър”.

Ќа помощ на влюбени€ куцузли€ се притекли при€телите му, които моментално се хвърлили в реката. «а жалост той потънал и никой не усп€л да го открие. “ъй като шофьорът н€мал пари за друг пръстен, другарите му създали страница в мрежата, на ко€то събират средства за ново украшение. ¬ъпреки непри€тни€ инцидент, –ут е много щастлива, че най-сетне ще се омъжи за любими€ си човек. ƒвамата се запознали преди четири години, а сватбата им ще бъде на 21 октомври.

ќще за: шофьор  предложение  начин ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.