Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќтрав€нето с €йца с фипронил пораз€ва мозъка, черни€ дроб, бъбреците Ѕърза и апетитна закуска: ѕълнени хлебчета с шунка и €йца ћодерни вс€ка година: ќтново дойде времето на разкъсаните дънки (—Ќ»ћ »)
   –егистрац舫абравена парола

»злагаци€! Ѕратът на √лори€ арестуван в ’оланди€


17 юли 2017 14:01   8599 прочитаЌиколай »ванов, братът на √лори€, е бил арестуван от полици€та в јмстердам миналата седмица. “ой е прекарал 24 часа в ареста по подозрение, че е свърза с балканска банда за източване на кредитни карти. Ќиколай обаче бил скопоростично освободен с извинение, като според местните ченгета ставало въпрос за съвпадение на имена.

’оландците издирвали друг Ќиколай »ванов, също роден в –усе и на единтична възраст. —тавало обаче за бивщ футболист, играл в "ƒунав" и "—веткавица" (“ърговище), твърди седмичник.

ƒълги години √лори€ и Ќиколай б€ха на нож и не поддържаха никакви контакти. ≈два в последно време размразиха отношени€та си и миналата година дори ходиха на семейна почивка в ѕариж.

ябълката на раздора помежду им бе случка от средата на 90-те години. “огава русенката тъкмо изгр€вала като една от звездите в леки€ жанр. —толичната й квартира била разбита и ограбена до шушка, задигната била дебела пачка с пари, бижута и други ценности. „енгетата надушили, че става въпрос за удар от вътрешен човек. “е катогерично доказали, че апашът е не друг, а собствени€т брат на √лори€.

pik.bg

ќще за: брат  √лори€  арест ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.