Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕърза пица с €йца ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

»ма ли демони? ¬ижте това, н€ма да пов€рвате и кръвта ви ще се смрази (”∆ј—я¬јў» —Ќ»ћ »)


11 януари 2017 09:35  3 коментара   3699 прочитаѕотребител във ‘ейсбук публикува фотографии, за които твърди, че показват гигантски демон с крила в јризона, пише "ƒейли ћейл". —ъществото от фотосите е на фона на мъгла и улично осветление, създаващо жълта маран€.

«аснели€т сцената се обръща към останалите потребители в социалната мрежа да коментират снимките. ≈дна част от т€х пишат, че съществото наистина прилича на смраз€ващ кръвта демон, възвест€ващ последните дни преди —трашни€ съд.

ƒруга част от коментиращите, обаче, не са съгласни с конспиративните теории и см€тат, че това е просто едно палмово дърво, което фотографът използва, за да добие попул€рност.

pik.bg

ќще за: демони  фотоси  мъгла  осветление ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

11 януари 2017 11:52 | ƒо —трума
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

”жас€ваща новина.. журналистите на —трума пак пълнат главите на хората с глупости. ƒруга ужас€ваща новина, те н€мат дипломи за средно.. шок, ужас и тем подобни глупости.... —трумааааа вие сте олигофрени


11 януари 2017 12:51 | MMM
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

ти висшиста дали можеш да четеш - ƒа знаеш що е това ƒейли ћейл


11 януари 2017 14:33 | ƒо MMM
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ћалко повече от теб знам ƒайли ћайл.. имам 2 висшета от јнгли€. ј ти се интерусавай малко повече и не гледай само новините по —кат и ≈вроком. ќказа се че това е много гол€ма измислица. ’убаво е човек да се информира преди да се изложи публично :)
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.