Ќовините на югозападна Ѕългари€
»зточник: tastyЋесен пай без печене  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “айната на —ашка ¬асева, вижте нейната гол€ма несбъдната любов! Ѕила луда по известен бг мафиот....
   –егистрац舫абравена парола

√ринго в съда: »зкарайте ме от тази дупка


13 октомври 2017 10:41   3447 прочита“одор ƒавидов-√ринго дойде с наведена глава в –айонни€ съд в јйтос, след като последните два пъти буйства в съдебната зала. √ринго беше конвоиран от четирима охранители от Ѕургас..

ѕо делото б€ха представени нови доказателства, включително и ƒЌ  на √ринго от гнездото за —»ћ картата на мобилен телефон, от който има данни, че са заплашвани бизнесменът јсен јтанасов-јриф и семейството му.

„»скам да се извин€ за последни€ път, когато станаха малко проблеми. Ќе знаех къде се намирам”, започна √ринго, ѕубликувано във факти.бг:

”мол€вам ¬и да ме освободите, да ме изкарате от тази дупка. јсен ми е като баща, а синът му »ван ми е като брат. Ќевинен съм! ќбвин€ват ме, че съм изл€зъл на кафе със —тефан и съм му дал пари назаем. јко знаех, че ще направи такова нещо на јсен, сам щ€х да го предам. ∆ивотът и кариерата ми отиват по д€волите! Ќе съм виновен, изгар€ ми животът, всичко ми се провал€!”, каза пред съда √ринго.

ѕрокуратурата, в лицето на ћилена √енчева, се противопостави на искането на адвокат  расимир  ацарски за по-лека м€рка. “€ уточни, че предстои да бъдат направени още експертизи, които да установ€т чии са били всички —»ћ карти, от които е заплашван јриф.

ƒържавни€т обвинител подчерта, че показани€та на —тефан —ливков не разклащат тезата за участие в престъплението на √ринго, а напротив – доказват €. —поред прокурора, —ливков не е познавал јриф и не е знаел кой точно е синът му, за да го заплашва. явно н€кой му е дал указани€, об€сни прокурорът.

ћилена √енчева уточни, че е възможно да има и преквалификаци€ на обвинението, €вно визирайки стрелбата по палата на семейство јтанасови. «а разлика от предните пъти сега в съда не дойде ромската певица —офи ћаринова, ко€то е в √ермани€ заедно с майката на √ринго.

ѕреди минути стана €сно, че √ринго остава зад решетките. ¬ъпреки решението “одор ƒавидов остана спокоен, за разлика от предните пъти, когато изригваше в —ъдебната палата./fakti.bg/

ќще за: “одор ƒавидов  съд  √ринго ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.