Новините на югозападна България
Полезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които всяка дама трябва да знае Трагедия: Цяло семейство повито в черно! Двама братя и бременна жена загинаха под свлачище 18-годишната Алисия Шмит е провъзгласена за най-секси спортистката на света
   РегистрацияЗабравена парола

Душата не умира! Учени разкриха какво се случва след смъртта...


19 юни 2017 12:15   21370 прочитаУчените с всички сили се опитват да открият връзката между мозъка, мислите и съзнанието.

„Човешката душа не умира, тя се връща във вселената след като хората умрат. Душата продължава да живее”, твърдят учените.

Учените установиха, че душата продължава да живее в микроканалите на мозъчните клетки.

„Да предположим, че сърцето спира и кръвта престава да тече, в този момент микроканалите губят квантовото си състояние, но информацията, която се съдържа в тях не се губи, нито се поврежда. В случаите, в които пациентът оживява на косъм, всичката квантова информация става отново оперативна и пациентът казва, че е „видял“ смъртта“, споделят учени.

Информацията в записана в тези клетки, това е душа, защото тя не се губи и остава вечна.

Mknews.mk
Вени Иванова

Още за: учени  връзка  съзнание Още от: Любопитно

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.