Ќовините на югозападна Ѕългари€
ћистериозен шейх омагьосан от ¬енета ’аризанова, хвърл€ пачки, за да € има  ак да носите турбо модерните панталони »стинско чудо!  орен побеждава рака
   –егистрац舫абравена парола

Ѕивш пандизчи€ остана незадоволен в леглото и направи лицето на при€телката си на пихти€ (—Ќ»ћ ј 18+)


13 септември 2017 13:29  1 коментар   1465 прочитаЅрутален случай на агреси€ потресе ёжен ”елс. Ѕивш затворник преби зверски при€телката си, защото не го задовол€вала сексуално. Ќападението е станало н€колко месеца, след като 41-годишни€т  евин ≈вънс изл€зъл от пандиза заради кражба.

ѕобеснели€т мъж налагал беззащитното момиче, докато не загуби съзнание. “ова обаче не му било достатъчно и продължил да удр€ и рита лицето й, докато  атрин лежала беззащитна на пода, съобщава The Sun. Ќападението е станало в дома на жертвата в ёжен ”елс.  атрин разказала, че мъжът € ударил н€колко пъти по лицето и т€лото, остав€йки € да се дави в собствената си кръв. ћладата жена е открита от съседи, които извикали полици€.

¬ резултат на нанесени€ побой т€ е множество травми по ребрата, ръцете, ши€та и гърба, рани по лицето, счупен нос и увреждане на слъзни€ канал, което може да остане посто€нно. ѕред съда  евин признал сво€та вина и написал писмо, че се разкайва. “ова обаче не усп€ло да размекне съди€та, който го сметнал за опасен престъпник, способен на убийство, и го върнал отново в затвора, този път за 10 години.

ѕревод: ЅЋ»÷

ќще за: случай  агреси€  ”елс ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

13 септември 2017 23:28 | 123465
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

«а този изрод до животен затвор, това е убиец!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.