Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

јпокалипсисът настъпи? “ри светкавици раздраха небето, а след това гигантско огнено кълбо озари нощта в  итай (¬»ƒ≈ќ)


7 октомври 2017 10:55   2934 прочита√игантско огнено кълбо се по€ви в небето над китайската провинци€ ённан, съобщава Sputnik International. ћетеоритът е освет€вал нощното небе около 5 секунди.

Ќа клипчета, направени от очевидци, €сно се виждат три светкавици, които раздират небето. ѕредполага се, че след това небесното т€ло е паднало в района на малко село, разположено на около 25 мили от Ўангри-Ћа.

ќт ёнианската обсерватори€ об€сниха, че странните обекти, които от време на време в небето, са болиди – разновидност на метеорите, които се отличават с извънредната си €ркост. ѕадането им пон€кога е съпроводено с детонаци€.

ѕревод и редакци€: ЅЋ»÷

ќще за: апокалипсис  провинци€  секунди ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.