Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

¬ендета в ѕетрич! «абиха кирка в тавана на служебни€ автомобил на директора на »сторически€ музей —отир »ванов


18 април 2017 09:36  11 коментара   45180 прочита“ази сутрин служители на ќбщинска администраци€-ѕетрич и преминаващите през сградата на кметството изпаднаха в паника, когато вид€ха на служебни€ паркинг забита кирка в тавана на автомобил, вид€ struma.com. ћалко по-късно бе установено, че колата е собственост на директора на »сторически€ музей в града —отир »ванов. Ќа м€стото в момента има полицейски служители, които работ€т по случа€.

—поред коментарите в града това не е първото посегателство, извършено върху колата на —отир »ванов. ѕреди около една седмица в резервоара на автомобила е била изсипанa захар. Ќа лични€ автомобил на служител на музе€ пък са били спукани гумите.  ой е вандалът и чии интереси са засегнали музейните работници полици€та ще уточн€ва.

—поред първоначалната верси€ твърде възможно е вендетата да е свързана с добрата им работа и успешното откриване и съхран€ване на антики и да е дело на иман€ри.

јни √еоргиева

ќще за: кирка  капак  автомобил ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

18 април 2017 09:53 | Ґй
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

ƒа провер€т камерите, н€ма начин да не е заснет!


18 април 2017 09:57 | Stuma.fal
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

√орни€ капак?!? ј задните фарове здрави ли са??? некадърни писари


18 април 2017 11:28 | ƒоктора
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

“ам стават хил€ди измами, този директор и н€колко подчинени са далавераджии, чуд€ се как само с кирка е минал.... я да направ€т една ревизийка, та да лъснат далаверите, пък и до –»ћ-Ѕлагоевград да отскочат и там е същото дередже, и в –»ћ- √. ƒелев да направ€т проверка


18 април 2017 12:16 | √≈ќ–√»
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

ƒќ “ќ–≈ —»√”–Ќќ » Ќј “≈Ѕ “»≈ Ѕ–Џ ЌјЋ ” √. «ќ ўќћ —» Ќј “» — Ќ≈ўј“ј.


18 април 2017 12:21 | пешо
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

докторе намерихме и си разделихме некакви 100 кила злато чудо гол€мо. са копаме до делчево ела и ти да намажеш 5 - 6 кила.


18 април 2017 15:08 |
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

»скам само да по€сн€ на всички, че след наркотиците, трафика на хора и оръжи€ се нарежда търгови€та с антики. –еално иман€рите получават едва 5% от стойността на предмета. ѕреди години когат изграждаха канализаци€та на с. ћихнево бе намерена мраморна плоча на старогръцки ко€т изчезна с помоща на директора »ванов. Ѕо€н –адев небезизвестни€т ни състезател по борба от блиското минало заедно с Ѕожидар ƒимитров ръковод€т износа и търгови€та с антики в ц€лата страна.  огато се намери нещо се предлага на местните дилари и спр€мо цената се търгува, но когато предмета е много скъп а предлаганата цена е ниска и решиш да го запазиш има два вари€нта. «а да не попадне предмета при други дилари се изпращат "хора" да те рекитират или полици€. ѕовечето изложени предмети в музе€ на ѕетрич са там в следствие на провалени зделки.


18 април 2017 17:07 | некомпетентен
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

ƒокато се толерират хора, като “райо Ѕички€та, който е съден и осъждан наркопласьор, кара без книжка кола и мотор, които са неизр€дни отвс€къде, и се хвали под път и над път, че го паз€т - ще има такива случаи!!!!


18 април 2017 23:08 | ћитата Ѕарльоко
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕемвето му е незаконно един апаш го заложил на друг апаш
ѕсихото продал малко трева вкара там 2-3 бона после първомайската гропировка закъса с събирането на лихвите от разни изтърбушени измек€ри и психото овисна с вноските. ƒължи 10 бона актове и фишове как € регистрира на та€ кола как още не е земена не знам. Ѕългари€ страната на чудесата.


19 април 2017 01:08 | “одор
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

јз не се кри€ зад псевдоними, и си заставам зад името. —отир ме познава много добре и ще му кажа само едно..... —отееее √оспод гледа.


19 април 2017 08:34 | —отир подводницата
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ќека да се види с какви средства —отир строи коопераци€ в центъра. — една заплата какви магии прави тоз чудодейник! —игурно е намерил филосовски€т камък:)


19 април 2017 08:56 | вальо €нкиша
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

—оте кажах ли ти €з да делиш с мен, ако го беше направил саа немаше да е така.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.