Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

Ѕеглец от правосъдието в Ѕлагоевград! » фирма "≈лос" издирва ексченгето √. ѕрегьов, скрил се в Ћондон от съд, полици€ и прокуратура, ето каква схема е изобретил и на работното си м€сто


12 октомври 2017 10:37  5 коментара   10320 прочита

ѕрегьов в Ћондон, заобиколен от гастарбайтери - »змамени
ѕрегьов в Ћондон, заобиколен от гастарбайтери - »змамени


ѕрегьов в Ћондон, заобиколен от гастарбайтери - »змамени

√еро€т от разследването на Struma.com се покри след като влезе в съда по дело за измами на гастарбайтери. –аботодател€т му от охранителната фирма, не може да му връчи заповедта за уволнение, правил схеми с клиентите ѝ!


√ол€м "играч" се оказа геро€т от продължилото с месеци разследване на struma.com, бивши€т полицай √еорги ѕрегьов. “ой влезе в съда за измами на гастарбайтери в Ћондон, които останаха излъгани, без работа и препитани€, независимо, че внесли парите, които ѕрегьов поискал.

—лед като го разобличихме прокуратурата и полици€та се задействаха и той стана техен "клиент". —лед като влезе в съда, обаче ѕрегьов усп€ да изб€га в Ћондон и в момента следите му се губ€т ƒокато се над€ваше да му се размине той работи в охранителната фирма на кума си ѕене јлексиев, фирма "≈лос".

» там обаче ѕрегьов се издънил "ѕриех го на работа, върнал се от Ћондон, в труден за него период", коментира шефът на една от най-големите фирми за охрана в ёгозапада, бивши€т полицай ѕене јлексиев.

"ѕредложих му работа, добра заплата и го предупредих да си върши съвестно задължени€та, все пак аз съм негов кум. –еших, че като сме близки, н€ма да злоупотреби с доверието ми. ќбаче той излага и мен. — месеци не усп€вам да връча заповедта му за уволнение, тъй като изб€га и от нас.

¬зимал суми от клиентите ни, но не ги е отчитал във фирмата. “ърс€т го хора, които е заблудил и взел пари. ”становихме, че не е отчитал пари, взети от наши клиенти. “е казват, че са си платили, а при нас не е постъпило нищо. —ъздаде проблем и при нас.

Ќ€мам адрес, на който да изпрат€ документите му. ≈динствени€т му роднина тук е неговата майка, съпругата му също е в јнгли€", каза јлексиев, опарен от кумеца си.

ѕрегьов не се €в€ва на съдебните заседани€ за измамата в Ћондон, където на спирка ¬иктори€ той посрещаше излъганите гастарбайтери, вземаше им парите и започваше да ги мотае. ѕотресаващи б€ха сигналите до нас в кра€ на 2012 година. ќтсъствието му принуди власите да започнат да го издирват официално. «асега н€ма резултат.

ѕ. ѕопов

ќще за: √еорги ѕрегьов  разследване  следи  фирма ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

12 октомври 2017 11:51 | SS
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

’ахааха на пенка само така, а що не го питахте ти€ пари с документи ли са или са от ти€ дето си плащат без ƒƒ—?


12 октомври 2017 15:31 | √ошо
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ѕене сам си е виновен, защото беше оставил некадърни€ му син  расчо да се занимава с ѕрегьов, а него и малолетно дете може да го излъже.


13 октомври 2017 10:30 | ј «јўќ Ћ» “ј ј?
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

≈ к7ак бе,  расчо е "толко оправно момче" смешници са всички.....


13 октомври 2017 19:04 | Ѕайко
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

’а така, бандит бандита гони...


13 октомври 2017 20:55 | 345
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

а на хората които напускат пен4о не им дава заплатите и он е аидук
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.