Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

јгенти на У»нтерполФ в —ингапур заради  оце ћаца


25 февруари 2013 10:21  6 коментара   39935 прочитаЅорбата срещу „ерното тото, активира “»нтерпол”. јгенти на ћеждународната организаци€ на криминалната полици€ са пристигнали в —ингапур, за да издирват заедно с местната власт членове на мафи€та свързана с „ерното тото. ѕравителството в —ингапур е решило да съдейства напълно при издирването на всички членове на мафи€та, които са били идентифицирани. —поред предварителните данни печалбите им само за година надхвърл€т 1 милиард евро. —ред издирваните са ƒан “ан —ет ≈нг, който бе посочен за лидер на черното тото в световен мащаб и едни от приближените му  остадин ’аджииванов. Ѕивши€т президент на футболен клуб Ѕеласица бе разкрит като акционер в престъпната групировка от арестувани€ във ‘инланди€ ”илсон –адж ѕерумал. —поред запознати повечето от членовете на мафи€та, в това число и  оце ћаца обаче със сигурност са напуснали —ингапур и са се насочили към ћакао. ѕо същи€ начин изчезна и јнтъни —анти€ –адж, който организира скандалната контрола на националите ни с ≈стони€, ко€то по-късно бе заличена от ‘»‘ј. ѕървоначално той бе засечен в јвстрали€, но след това следите му изчезнаха в пустин€та.

”илсон –адж ѕерумал разкри всички членове на синдиката, които се по€виха и в документите на италианската прокуратура след акци€та “ѕоследен залог”. ќчакват се нови разкрити€ през тази седмица, след като един от основните играчи в него јмир —алич се предаде на властите, след като кацна в ћилано с полет от —ингапур. —алич е в близки отношени€ с ’аджииванов, като двамата са движели футболните залагани€ на Ѕалканите.

Ћъчо ѕетров

ќще за: агенти  сингапур  тото ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

25 февруари 2013 11:14 | аха
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

ƒоган го пазеше на  оце маце . ѕо цел ден смукаха уиски в харема на ƒогана в —офи€ . јко дойдат турците и комунистите на власт то€ пак ки си дойде на бел кон в страната . — тех правеше далаверите с разни държавни запаси и какво ли не .  . ѕаскалев не влезна в схемата на ƒоган и ≈мел ≈тем и му биха шута от царското правителство .


25 февруари 2013 11:15 | Ќеразбрал
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

Ќе разбрах само н€кой кара ли насила глупаците да дават и последните си пари за залагани€, и оттам да се пръкват такива измамници като въпросни€  оце ћаца. јко никой не залага, н€ма и да го има него и такива като него и на фланелките на големите клубова н€ма да сто€т реклами на заложни къщи онлайн. ѕълен бойкот на измамниците от ‘»‘ј, ”≈‘ј и другите подобни структури. ј будалите нека лапат въдицата)))))


25 февруари 2013 13:29 | бай  ольо
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

--разбери нема вече Ѕела, ћела, ј-група и бразилци за по 5 лева.  рай, ‘инито,  онец--реалноста е горчива, мътна и кална
 оларово, ћарикостиново и „уричене са ¬ашите съперници!
 оце ћаца си поверва че е голема работа--ама от сино на √орскио -Ћорд не се станува а ¬ие палейте свещи да не го сгепцат у ћакао


25 февруари 2013 13:50 | ЌјЎ
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ј ѕј —Џ— —¬≈“ЋјЌј √ќЋяћ Ў≈‘ ¬Џ¬ ¬ј÷ Ѕ≈ Ѕ»« Ѕ»«≈


25 февруари 2013 16:04 | петри4
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

еееее петри4анец земи да идис на психиатар..... само белаа


25 февруари 2013 18:09 | алоооооооо
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

 оце снощи беше у јвалон ве будали . “ук си е и си пътува до —офи€ с колата и много тлъста пачка евра .
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.